Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 12:28 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2007
HP: 103
Society: Młode Wilki
Jakie armorki polecacie chodzi mi o podanie z 3 typów róznej wytrzymałości, które się wolno zużywają.

W tym momencie używam pixi, czy jest coś troche mocniejszego o podobnym zużyciu ???

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 12:39 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
HP: 0
Nick w grze: Seya
Polecam goblin - lepsza ochrona na impact (12) - czyli atak, który stosuje wiekszosc poor mobow. Pozniej najlepiej ominac rascala (kosztuje total jakies 100ped) i wskoczyc w ghosta. Dobrze jakbys od poczatku zainwestowal w jakies platy. Na poczatek pewnie beda to 2a i z czasem probuj dorobic się setu 5b i 6a.
W ghoscie z 5b bez problemu rozwalisz hogglo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 12:43 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Jako najbardziej uniwersalny armor z dolnej półki to polecam shoguna - tani i bardzo efektywny.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 12:55 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
ta ghosta podobny decey jak pixi ;) ale ogólnie rada dobra.

Sciezka rozwoju armorów:
pixi/goblin +2a ..... shogun/rascal +2a .... ghost/nemeziz/boar +2a/b5.... jaguar+5b.... angel/shadow/supermancy :D

powodzenia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 13:17 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 128
Society: SOD
Bardzo madre spostrzezenia słychaj i ucz się)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 13:23 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
e tam mort po co angel ?:P w sensie do czego ?:p
wczoraj na pvp4 jednym strzalem z plazmy i ampa 105 rozwalilem gostka w angelu...:P
to juz wolalbym eona :P

co do armorkow, hmmm generalnie sciezki ktore podaja sa ok i wiekszosc graczy takie stosuje, was ma racje co do shoguna, tani armor, maly dekaj i calkiem uniwersalny, ghost wymiata, z tym, ze potrzeba kilka setow plejtow (napewno 2a,5b,6a) i evade okolo 1k, rascala sobie odpusc, tak samo jak vigi i neme :P ladne sa ale za drogie :P
czyli na poczatek - slabe i srednie moby goblin z 2a powinien wystarczac, zwlaszcza, ze mocniejsze mozesz huncic w np 3 - 4 osobowymy timie
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 13:35 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Vigi sie przydaje jesli się specjalizujesz na robociki - ale koszty obecnie są mało sęsowne - faktem jednak jest to ze vigi można sobie zlotować, jeno sie trzeba troszkę wytęzyć.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 13:47 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
ale na botki sprawdzalismy rozne konfiguracje i vigi fakt jest najlepsza jesli chodzi o otrzymywane obrazenia, ale dekaj jest powalajacy w stasunku np do ghosta z plejtami czy nawet rascala, nie wspominajac o shogunie, sam wiesz :P
znaczy fajnie sie bije boty w vigi ale bez dobrego lootu dekaj zzera wszystko :P
to juz lepiej isc w vigi i 6a na pvp4, przynajmniej no lootow nie ma :P
ammo wypala sie malo, a looty niezle bywaja :twisted: no i mineralow mozna nakopac takich lepszych troszke :P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 14:49 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
Martre napisał(a):
wczoraj na pvp4 jednym strzalem z plazmy i ampa 105 rozwalilem gostka w angelu...:P

Widze tylko 2 przypadki na takie dzielo:
1. albo ziom nie mial prawie wogole hp (akurat cos go ostro kroilo i nie dal rady sie uleczyc szybko czy cos tam)
2. albo do tej plazmy jeszcze dopalacz z d...py dolozyles i odziwo dales rade

Jednym jednak zwrotem - poco ziomus takie kity wciskasz. Przebilbys (bez criti) maxymalnie pewnie okolo 70-80. Nawet jak tamten bylby poor to i tak nici z zabicia jednym strzalem.

Martre napisał(a):
znaczy fajnie sie bije boty w vigi ale bez dobrego lootu dekaj zzera wszystko

tutaj za to nie wiem czy mam juz zaczynac sie smiac czy juz raczej plakac. Boty wala impactem i cutem, a vigi to jak juz ktos wczesniej wspomnial armor najleiej nadajacy sie na moby atakujace penetracja i burnem.
Prosze rowniez skoncz juz z tym przechwalaniem sie czego to ty nie robisz na pvp4 - maly zielony kropek z plazma i niespelna 110 hp.

Kolega, ktory zaczal temat chcial tylko wiedziec co lepsze od pixie i tyle.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 14:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
seya napisał(a):
Boty wala impactem i cutem, a vigi to jak juz ktos wczesniej wspomnial armor najleiej nadajacy sie na moby atakujace penetracja i burnem

Eee.. ale my mowimy o botach czyli o dronach, a nie 'o botach czyli minig botach'. Bo to ze drony walą burn i penetration to chyba wiesz, wiec pozostaje kwestia nie porozumienia.

A angel to nie jest armor na pvp tylko na moby. Moze miał zepsutego tego armora?

No własnie a co do tematu ;) To ja polecam GNOME+2A - super sprawa, tani mały decay i sie nadaje na wiekszosc mobow (nie roboty..)

Profil Offline
PostWysłany: 01 Sie 2007, 14:56 
angel przecież ma tylko 30 na pvp protecta, to jest nic

Nie podano
PostWysłany: 01 Sie 2007, 15:12 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
seya napisał(a):

Jednym jednak zwrotem - poco ziomus takie kity wciskasz. Przebilbys (bez criti) maxymalnie pewnie okolo 70-80. Nawet jak tamten bylby poor to i tak nici z zabicia jednym strzalem.

nom rozumiem, ze byles tam i to widziales? :P tak sie sklada ze nie bylem tam sam :P
wiec tzw swiadek istnieje i w sumie wali mnie to czy akurat ty w to wierzysz
hmmm wiesz jak sie potocznie mowi na roboty ktorymi niewatpliwie drony sa? wlasnie boty, mechy itp, poczytaj troche zamiast siedziec wylacznie przed kompem, nic nie poradze ze dla ciebie boty to akurat miner boty, lol

poza tym nie zauwazylem nigdzie zebym sie przechwalal, na pvp chodze 3 dzien i poprostu polecam to jako fajna zabawke i tyle
wiesz ja mam mozliwosc testowania ziomus , roznych armorkow, ty chyba nie, wiec wyluzuj

a co malego zielonego kropka z plazma...hmmm jakos ciebie tam nie spotkalem, a mnie mozna i spotkac i nawet zabic, bo jak inteligentnie zauwazyles mam niespelna 110 hp, a nawet z dokladnoscia do 1 - 107, czego sie nie wstydze i w zwiazku z tym mogles to zobaczyc i uroczo skomentowac
roftl

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Sie 2007, 21:23 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
seya napisał(a):
Martre napisał(a):

Widze tylko 2 przypadki na takie dzielo:
1. albo ziom nie mial prawie wogole hp (akurat cos go ostro kroilo i nie dal rady sie uleczyc szybko czy cos tam)
2. albo do tej plazmy jeszcze dopalacz z d...py dolozyles i odziwo dales rade

Martre napisał(a):
znaczy fajnie sie bije boty w vigi ale bez dobrego lootu dekaj zzera wszystko

tutaj za to nie wiem czy mam juz zaczynac sie smiac czy juz raczej plakac. Boty wala impactem i cutem, a vigi to jak juz ktos wczesniej wspomnial armor najleiej nadajacy sie na moby atakujace penetracja i burnem.
Prosze rowniez skoncz juz z tym przechwalaniem sie czego to ty nie robisz na pvp4 - maly zielony kropek z plazma i niespelna 110 hp.

Kolega, ktory zaczal temat chcial tylko wiedziec co lepsze od pixie i tyle.

Seya, to może wskocz na pvp, bo jak na razie to tylko gadasz, potestuj pozabijaj, nabierz doświadczenia, poczytaj co nieco, ogólnie dokształć się trochę to wtedy możemy pogadać.
Ja jak się na czymś nie znam to się nie odzywam, a ty wyjeżdżasz tutaj z rzeczami o których nie masz pojęcia.

Pozdro

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2007, 07:22 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
Wracając do temaciku, ja polecam na pvp full ghost + 6A :) mozna sobie troche pożyć i czasami nawet sie obronić przed jakimś niewyżytym graczem :roll: posiadam taki zestaw i nie za dużo mnie kosztuje a i roboty niezle sie kroi. W tej chwili zbieram na Salamanderkę, płaty przełożę i prawdopodobnie będę się czuła troche pewniej :roll:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2007, 08:11 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
saneh , niezly plan tylko ile to kosztuje , ale wydaje mi sie ze jest bardzo ograniczone uzytkowanie tego armorka , czyli bedzies robot-warrior-trooper-attaker killer :)

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sie 2007, 08:19 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 119
Society: brak informacji O_o
Nick w grze: Ann
...Ale wlaśnie gra o tym jest, ludzie walczą z robotami a zwiezątka są tylko dekoracją, robotów nie brakuje na planecie wiec nie jest to jakies duże ograniczenie :roll: A cena to jak popatrzymy i porównamy inne zborje to nawet nie taka duża. Jak się wpłaca do gry to da się bez problemu poskładać :roll:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2007, 13:57 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
saneh napisał(a):
Wracając do temaciku, ja polecam na pvp full ghost + 6A :) mozna sobie troche pożyć i czasami nawet sie obronić przed jakimś niewyżytym graczem

Saneh, hmm nie do konca sie zgodze, na atekery to jakikolwiek armor z 6a wystaczy, nawet goblin czy pixie, wiec szkoda ghosta w sumie, inna sprawa, ze tych nie wyzytych graczy dosyc czesto mozesz tam spokac i caly loot, tudziez mineralki szlag trafi, bo ghost nawet z 6a nic nie daje, jak spotkasz kogos z emelem, lub inna zabawka :P
wez tez pod uwage, ze dosyc czesto po pvp biegaja, tandemy lub trojki, sam biegam w wlasnie tak, i z regoly dysponuja broniami typu emel/plazma, agi prawdopodobnie tez beda mieli wiecej od ciebie, nie mowiac juz o tym ze to jest naprawde polowanie na ludzi, wiec i taktyka tez cie moze zaskoczyc, kiedy np jedna z osob przed ktorymi nawiewasz znajdzie sie tuz przed toba ni stad ni zowad :P
jedyny sposob, poza zabiciem agresora/ow, to zwijka w mulaki, albo dogadanie sie, ale to raczej nie zbyt czesto sie udaje
pozdr
Martre

ps milej zabawy na pvp :)

ps2 tak jak pisalem wczesniej, sprawdzalismy rozne konfiguracje armorow na drony i zestaw shogun + 6a jest najbardziej ekonomicznym zestawem, oczywiscie nie wchodza w gre w tym zestawie mocniejsze roboty, no chyba, ze w timie ale wizyty w revie i tak beda dosyc czeste
vigi +5c lub 6a, spokojnie powinny styknac na mocniejsze, typu warrior, SE probowalem lac raz bez powodzenia, widocznie jeszcze za wczesnie :/ , co do salamandra, no nie wiem, nie znam armora kompletnie
zestaw ktory podalas czyli ghost +6a sprawdza sie idealnie na minerach, troszke dronek tam lata wiec 6a jak znalazl a ghost na minerki :) a i loty fajne :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2007, 14:14 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
i jeszce jedna uwaga (wynikajaca z obserwacji) to, ze ja tam zakladam vigi z plejtami, a partnerzy z timu neme pluz plety nie wynika z tego, ze to nas ochroni zupelnie i jestesmy nie do zabicia, to sa z regoly dwa, trzy strzaly, ale vigi czy neme z odpowiednimi plejtami ma wieksza szanse wylapac strzal niz ghost, co daje szanse na to by odpowiedziec ogniem i zabic przeciwnika, a w sumie i fap tez moze zadzialac odpowiednio
w pojedynke saneh nie masz praktycznie zadnych szans na pvp, w chwili obecnej oczywiscie, za jakis czas pewnie sie to zmieni, czego zycze :)

pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2007, 21:40 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm... najlepszy 'zestaw" na moby sredniego poziomu ( formicidy; argo leader etc) to...6+ k w evade + moze byc nawet pixi..albo kapelusz na glowie coby golym nie lazic he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 09:16 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
nom w sumie zestaw niezly :P zwlaszcza ze cena tego to pewnie cos kolo 21 k :P
Edo a ile czasu robi sie 6k evade ? 3 lat?
z ciekawosci pytam, zakladajac ze masz cos kolo tego :)
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 09:28 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Martre napisał(a):
nom w sumie zestaw niezly :P zwlaszcza ze cena tego to pewnie cos kolo 21 k :P
Edo a ile czasu robi sie 6k evade ? 3 lat?
z ciekawosci pytam, zakladajac ze masz cos kolo tego :)
pozdr
Martre

po TRZECH latach grania prawie mam około 5k Evade... tylko mały czip kiedyś po drodze załądowałem by szybciej Avoidance odblokować

tak, sporo Evade jest dobre ale nie ma co przeceniać, ja mam inną koncepcję :

LEPSZY FAP a słabszy ARMOR - bo dostajesz skilla a to coś jest warte, a za decajowanie armora nic nie dostaniesz a w dodatku nie będziesz się często fapował

kompromis to średni fap i średni armor, najlepiej dobierać armor/fap do mobów na jakie się akurat poluje i systematyczna wymianę sprzętu na lepszy w miarę polowania na silniejsze moby, imo błędem jest chodzenie w Angelu np z fapem gównianym na słabe/średnie moby... co z tego że bijemy je na luzie i dostajemy po 1dmg... jak medyczne nam nie lecą

zamiast inwestować w drogi armorek radzę kupić skille do FAPA (hed50 i 80, ur125)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 09:40 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Tu sie zgadzam i nie zgadzam w sumie :P
Nie, dlatego , ze jestem przeciwnikiem czipowania (wiem, wiem czipujac skille faperskie, odrazu za nie wielka cene mam lepsze apteki), dla mnie to taka droga troche na skroty, no ale to kwestia podejscia.
Z reszta, trudno sie nie zgodzic
Ja, pewnie tak jak i wiekszoszc graczy, podczas walki lecze sie "zwyklym" fapem (od zasobnosci portfela zalezy co to jest, czy jakis emk, czy cos innego), po walce uzywam pokeballow, wybierajac takiego ktory w danym momencie daje mi siba
Duchu - ale dla mlodych graczy, to jest cos pieknego kiedy kupia upragniony armor plus plejty i wybiora sie na moba ktorego chcieli lac od dawna i dmg ktory ten mob zadaje ksztaltuje sie na poziomie 1 - 3 dmg :P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:04 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Cytuj:
Tu sie zgadzam i nie zgadzam w sumie
Nie, dlatego , ze jestem przeciwnikiem czipowania (wiem, wiem czipujac skille faperskie, odrazu za nie wielka cene mam lepsze apteki), dla mnie to taka droga troche na skroty, no ale to kwestia podejscia. Z reszta, trudno sie nie zgodzic

hmm kiedy wy ludzie zrozumiecie że w EU epoka skilowania się już dawno skończyła... od dawna już panuje pseudo skilowanie - ładowanie się czipami... bez czipowania obecnie można niestety gówno osiągnąć (no powiedzmy małe levele dla wymakswania podstawowych broni/itemów)... tak się MA wycfaniło, teraz SKILL=KASA(czyli kupione czipy)

Cytuj:
dla mlodych graczy, to jest cos pieknego kiedy kupia upragniony armor plus plejty i wybiora sie na moba ktorego chcieli lac od dawna i dmg ktory ten mob zadaje ksztaltuje sie na poziomie 1 - 3 dmg

i to jest właśnie DUŻY BŁĄD !! jeden z głównych błędów jakie popełniają nowi gracze (no owiedzmy tak od 1 - 5 mcy grania) potem się im oczka otwierają że skille mają nędzne, hp 99 a sume 50k - ... tak się nie robi, w EU wszystko musi iść PROPORCJONALNIE, czyli armor i fap dla przykładu podam dwa warianty ponizej :

ŹLE : ghost+2a+fap5/fap z tt lub jakiś ciutke mocniejszy

DOBRZE : pixi,goblin+1a (2a to już maks) +fap5,35,50,80 oraz Lkowe fapy w miarę wymaksowywania

TEN PRZYKŁAD DOTYCZY SIĘ SPAWNU W TWIN PEAKS NA ARGO (czyli nadal najpopularniejszy spot) zatem waląc Argo w zestawieniu DOBRZE mamy zdecydowanie więcej okazji/konieczności używania fapa a co za tym idzie zyskujemy więcej skila

Profil Offline
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:15 
czyli na fefoidy w Fury... max Kobold + limited fapki/ewentualnie jak ktoś chce mieć skill w mindforcu...heal chipy

Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:32 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
A to nie jest tak, że jeżeli masz armor dzięki któremu mobki ci zadają 1dmg to znaczy, że decay armora będzie zbyt duży w stosunku do jego ochrony. To podobnie jak polować na snable youngi za pomocą Tango.
Czyli Eco takiego rozwiązania jest tragiczne, ale z drugiej strony wydatki na naprawe armora to na ogół niewiele w porównaniu z wydatkami na broń/ammo, więc pewnie straty niezbyt porażające.

Profil Offline
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:47 
równie dobrze możemy dyskutować czy bić z broni moby, które giną nim dobiegną do playera (jak np adapted anabolic+ambulimaxy/longu)...z jednej strony oszczędzamy na decay armora i fapa...ale z drugiej...nie mamy żadnego skill gaina od strony defensywnej....

niech każdy gra jak chce i mu pasuje :wink:

Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:52 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Duchu, ja tylko napisalem jak zachowuja sie mlodzi gracze po kupnie upragnionego armoru, nie mowie, ze to jest dobrze :)
Mysle, ze z czasem przychodzi opamietanie :P

Co do przykladu - no to zalezy od sposobu w jaki sie hunci, ja np uwielbiam wpadac w stado mobow i po kolei je wytluc :P wiem, ze z punktu widzenia ekonomii jest to bez sensu, ale tak lubie i juz :) i teraz popatrz, argo maja dosyc wysoka agresje i wystepuja w stadach, takze, nawet nie huncac w ten sposob co ja, jestesmy narazeni na atak kilku mobow, w goblinie +2a dostajemy od guarda (bo takie max maturity jest w okolicach twin) 10 dmg, od younga 1 :) obawiam sie, ze nawet fapujac f80 ktory bedzie leczyl z maxem czyli 32, sa takie sobie szanse na spokojny hunt bez dobiegania co moment z reva
pozdr
Martre

co do czipowania, pewnie masz racje duchu, tylko to jest wlasnie kwestia kasy, ja szczerze mowiac wole ja ladowac w sprzet ktory mi zostanie, niz w skille ktore wedlug wielu sa ch... warte

edit: do dupy to co napisalem, o argo, spojrzalem nie w ta tabele i dmg wydawal mi sie wiekszy (poprawilem, wczesniej bylo 40 i 20) wiec nawet walac stadko spokojnie z fape80 dajemy rade :P

Ostatnio edytowany przez Martre, 11 Sie 2007, 10:54, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Skile sa cos warte :P ale w porównaniu do kasy wlozonej w ich zdobycie to faktycznie uja warte :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 10:55 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nom, racja, skille sa warte tyle ile wezmiesz za nie na aukc :P
ni mniej ni wiecej :P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 15:02 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Duch ma absolutną rację, że czasy skilowania sie skończyły. Skończyła się też epoka "mocnych" broni nie-Limited (wystarczy popatrzeć na aukcję - jak łatwo kupić teraz VAT'y Maddoxy, Starkovy etc. - z rok temu to były bronie prawie nie do kupienia - dziś leżą na aukcjach i w sklepach).
Jakie jest wyjście?
IMHO - polowanie DLA PRZYJENOŚCI - i tanie. Tak więc zdecydowaną frajdę sprawia mi polowanie typu event PF - mimo praktycznie braku szans na HoF'y :) - ale za to jaka zabawa cuuudna :) Myślę, że powoli nadchodzą inne czasy dla EU i pokanie 749 argo w tym samym miejscu NIE przyniesie nam dużo kasy - najwyżej zwrot tego, co włożyliśmy (minus wartość skilli - ktore jak myślę też są wliczane do wartośći lootpola - no ale to inna dyskusja by się szykowała)

Profil Offline
PostWysłany: 11 Sie 2007, 15:11 
abyss...troszke się zapędziłeś...asy, vaty itd tanieją ze względu na pjawienie się bardzo przyjemnych w użyciu broni limited, dających lepszy efekt za niewielką cenę....

Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 16:05 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
no tak, tyle, ze lev do broni L, mozna miec rozne podejscie, one sa naprawde niezle, tyle, ze leca do tt, co mnie (i nie tylko mnie) szczerze mowiac wkurza, ja lubie posiadac to raz, dwa irytuje mnie kiedy konczy mi sie eLka, a na aukcji wisza za jakas chora cene, dlatego z przyjemnoscia, pomalu zaopatruje sie w sprzet, ktorego bede przez dlugi czas uzywal

btw dlaczego np nie uzywasz armorow L, ktore maja calkiem niezle przeciez statsy....?
a moze znasz kogos kto uzywa, bo ciekawy jestemw sumie jak to sie sprawdza (abstrachujac oczywista od dostepnosci)

pozdr
Martre

Profil Offline
PostWysłany: 11 Sie 2007, 16:23 
używałem armora L ... armory L są dobrą opcją jeżeli cena nie przekracza 200%...

Nie podano
PostWysłany: 11 Sie 2007, 17:21 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Level napisał(a):
abyss...troszke się zapędziłeś...asy, vaty itd tanieją ze względu na pjawienie się bardzo przyjemnych w użyciu broni limited, dających lepszy efekt za niewielką cenę....

Dokładnie TO miałem na myśli. Te bronie L to wynik polityki MA - przestae sie opłacać skilowanie, super-bronie non-limited etc.

Moim zdaniem to jest tak jak z poprzeczką w skoku wzwyż. MA codziennie podnosi ją o milimetr. Niby nieddużo. Po roku to jest 36.5cm wyżej...
Teraz nie ładując CIĄGLE dużo kasy trudno się utrzymać na takim samym poziomie względem innych graczy. Bronie L w tym wydatnie pomagają, bo są częścią polityki balancingu MA.

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

Panel
Skocz do: