Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 11:36 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2007
HP: 103
Society: MÅ‚ode Wilki
Chodze polować na Daikiby zabijam younga w 5 strzałach olda w około 8-10. Używam Solomato Opalo, jednak ktoś w grze mi ostatnio powiedział, że nie powinnienem ich tłuc tylko Combibo albo Exosaurusy bo w Daikibach są słabe loty.

Moje pytanie czy tak jest rzeczywiście ????

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 11:45 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 95
Nick w grze: Goones
Coz wystarczy przesledzic historie globow ... ile jest z daikib a ile exo albo combibo i bedziesz mial odpoweidz ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 11:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ze wszystkiego moze byc glob, nawet z daikiby, bij to,co ci dobrze idzie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 12:56 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ja tam wole daikiby :D Swego czasu sie natłuklem combibo i exo i mam wstręt teraz :P

Co do lootów... ostatnio bije sporo daikib bo nic mocniejszego gunem z tt nie zabije i pare razy mialem looty po 5-10-15 ped wiec wiesz ;)

Wszystko zalezy od szczescia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 17:38 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Mnie daiki dał dwa razy emika-S50 - tt ~25 ped i pare razy fapy 5,10 -nie mówiąc o daiki wool ~200%.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 18:06 
Mediocre
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 93
Society: Wolny Człowiek
Nick w grze: Maddox Lantra
bercykle są fajne jeszcze jak dla nooba( czyli dla mnie :-) dają nawet fajniste looty przynajmniej mi się pare razy udało, ale globa zdobyłem na combibo

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 18:19 
spędzilem prawie 2 miesiące na respawnie daikib young/mature na N od PA...i co sie okazuje...mam taki marny plus...zero globali/hofów, nie wierze już w nic

Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2007, 23:18 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
nie ma znaczenia co bijesz tylko jak dlugo. jak wystukasz 500ped ammo na daikibach to i global a moze hof pojdzie (tylko komu sie chce siedziec tyle przy kompie)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2007, 13:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Pamietajcie tez o skillach, przy małych skillach jest szasna ze cos traficie na slabym mobie (i nie koniecznie chodzi o sume skilli, tylko o skill broni ktorej uzywasz). Ja skillowalem PF obok troy - i bardzo dobrze to sobie wspominam, ale wraz z przyrostem skilli looty byly coraz gorsze ;/

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2007, 14:33 
soltys, ja dziennie przerabialem tam 300-1k ped

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2007, 16:19 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
No jakbym trafił 500ped z daikiby young to bym się załamał na maxa. Przecież w tym czasie mógłbym tłuc atroxy provki lub co innego. Taki mnożnik się często nie zdarza i lepiej go trafić na czymś z dużym HP. :twisted:
Oczywiscie straty z huntu i tak są relatywne do moba więc to może na jedno wychodzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2007, 10:11 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 97
Nick w grze: Stach Swordsinger Kajdi
A ja swojego pierwszego globa miałem z daikibi 81 PED. Pamiętam to jak dziś bo dopiero zaczynałem gra i to był mój 1 magazynek ^^

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2007, 11:44 
Mediocre
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 93
Society: Wolny Człowiek
Nick w grze: Maddox Lantra
pięke wspomnienia :-) prawda.....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lip 2007, 15:17 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
A ja powiem tak, natłukłem sie swojego czasu mocnych combibo i exo. Przez dwa tygodnie po 1 czasami 2 rundach dziennie na 20k ammo, sami policzcie ile przepalilem. Nie mialem nawet globa... oczywiscie byly looty po 40-45ped ale jakos sie zraziłem do tych mobów.
Ostatnio na cnd bilem mocne exa, zrobilem dwie rundki 10k ammo i 9k ammo, no i kasza, tzn pierwsza rundka -, druga +. Wyszedłem na 0.
Teraz wolę iść na cos mocniejszego. Slaby mob jest dobry do skillowania na początku, potem to juz jest taki przerób ammo na nim z mocniejszej broni ze sie w głowie kręci.
Kiedys bilem snable, po około 5 dniach miałem dość, dwa strzały podnoszenie loota, dwa strzały podnoszenie loota, BLEEEE( ale na plus bylem :P)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: