Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2007, 13:34 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 97
Nick w grze: Stach Swordsinger Kajdi
Elo mam takie noobskie pytanie :P. Jak to jest z tym skilowaniem wszystko z tt mam już na max ale jak biore lepsza broń to przy każdej jest Learning period : Never. Czyli że nigdy niewyskiluje tego? :P. A i jeszcze czy da się np. tak wyskilowac opalo żeby następna broń była już na max czy musze tą drugą skilować?

Z góry dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość^^

P.s. Możecie się rozpisać :P ^^

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2007, 13:52 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
-Never jest na "starych" broniach, narzędziach które po prostu nigdy nie miały bonusa.
Nie oznacza to niemożności wyskillowania - jedynie brak bonusa powodującego szybszy przyrost skilli.

- możesz skilować dalej opalo. Nudno ale ekonomicznie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2007, 13:56 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Czyli mowiac tak zebys zrozumial, na wszystkich broniach "L" bedziesz mial sib (oczywiscie zalez od skilli kiedy on bedzie, jesli skill jest zaniski spotkasz sie z napisem "not yet"), po oplu jesli naprawde chcesz skilowac rifle przyjzyj sie Breerowi M1, ewentualnie dokup amp, zaloz na opalo i ciagnij dalej, jednoczesnie np dobijajc z golego opla lub pistola z tt (zebys nie przepalal ammo i nie palil ampa nie potrzebnie)
pzdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2007, 15:33 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 95
Nick w grze: Michael Amar Vahail
Ja po wyskillowaniu opla kupiłem Brer M1, ale sprawdź jakie masz w nim skille i oceń czy się opłaca.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2007, 06:18 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 97
Nick w grze: Stach Swordsinger Kajdi
A jeszcze pytanie co do manufactiringa. Jeśli np. blueprinta będe miał wyskilowanego tak, że paseczek w maszynie będzie cały zielony to wtedy na 100% się udaje?? Bo już sam niewiem, można by włożyć w to sporo kaski a pużniej mieć z tego czysty zysk. No ale to troche chyba za łatwe by było :P

Ostatnio edytowany przez Stach, 24 Lip 2007, 13:29, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2007, 06:20 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Stach napisał(a):
A jeszcze pytanie co do manufactiringa. Jeśli np. blueprinda będe miał wyskilowanego tak, że paseczek w maszynie będzie cały zielony to wtedy na 100% się udaje?? Bo już sam niewiem, można by włożyć w to sporo kaski a pużniej mieć z tego czysty zysk. No ale to troche chyba za łatwe by było :P

Z tego co pamiętam po maksymalnym wyskilowaniu masz około 40% szansy na sukces.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2007, 13:14 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Nie baw sie w crafting na początek, bo w tym jak juz zaczniesz to trzeba skonczyć, a to oznacza zwykle zasobną karte kredytową. Wielu Ci powie ze nie podchodz nie majac 5-10k pedów na przemiał\stracenie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2007, 13:26 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Co i tak bedzie kwota za mala jesli nie bedziesz mial przyslowiowego "łutu szcześcia", do kraftu zniechecilo mnie to co spotkalo Pucka, w ciagu 2 tygodni, po zakupie odpowiednich skilli (i sprzedazy mniej odpowienich ) wyje..... w powietrze ponad 12k ze skutkiem raczej mizernym...
ale, ze ma farta odkuwa sie w miningu, szczesciaz jeden :P
takze raczej sobie daruj narazie craft :P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2007, 15:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Hehe, to ja podam jeszcze przyklad Tzest0sa ;)
Gosciu trafil 100k (w huncie, jajo z feffa), i wszystko szybciutko przewalil na craft :> skille ponoc od zera chcial wyrabiac ;p

Bowles mial kilkadziesiat k w tyl co miesiac, ale nie wiem czy to sam craft..raczej nie.
Mysle ze szanse maja tylko ci, co nabili sobie skille,gdy to bylo jeszcze tanie, albo maja duza wiedze na ten temat i potrafia ''kombinowac''.
I oczywiscie mozna nie krafcic na powaznie, tylko dla zabawy od czasu do czasu ;) Ja tak robie i nawet mam plus..(noob fartem)

GL, jako profesje w ktorej najlatwiej o dochod polecam mining. Mysle,ze jest najmniej losowy.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości

Panel
Skocz do: