Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2007, 22:56 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Witam!!!
Tak jak w temacie czy mogł by mi któs doradzic jaki mam miec sprzet do tych skilli
Prospecting-2017 Mining-1032 Geology 465.Z góry dzieki

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lip 2007, 07:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Masz dziwną rozbieznosc w prospie i miningu... w ogóle to miningu powinieneś mieć wiecej bo czesciej sie cos wydobywa niz puszcza bombe... Albo masz pecha ze tak malo wydobywasz albo zle dane podales.

Co do pytania to popatrz na of 212 albo of 104 patrz czy wymaxowane jak wymaxowane to patrz na lvl wyzszy czyli of105, zobaczysz ze nie wymaxowany to bierzesz ten nizszy.
Sprawdz sobie staty na aukcji zeby nie kupic zle.

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lip 2007, 10:29 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
Prospa mam dltaego wiecj bo implanta wczepiłem.Dzieki za pomoc juz poczaiłem co powinienem miec:D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lip 2007, 10:33 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
zawsze mogł sie zchipowac lub wyciągnąć skile

co do wyboru sprzętu to tak jak napisał kolega koniecznie musisz miec wymaksowany finder by w ogóle był sens go używać.

drugi czynnik który się bierze pod uwagę to co chcesz wydobywać i gdzie kopać. np nie ma sensu brać findera mającego szanse na uncomon zloza (azz etc) w miejsca gdzie takich nie znajdziesz lub znajdziesz ale akurat te które mają mały %.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lip 2007, 11:17 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
Aktualnie posiadam OreFinder OF-211(L) i posprawdzałem w statystykach tak jak pisał kolega u góry i jest wyskilowany 100%.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Skocz do: