Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:13 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 0
Elo,jeszcze nawet nie zaczolem grac w ta gre ale tak sie zastanawiam czy np. jesli bym zainwestowal w ta gre po kilku dniach grania 4-5tys $ bylbym w stanie wyciagac 1000 ped dziennie czy raczej nie mam szans?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Pewnie że jest, ale to trzeba pograc troche czasu, trzeba też poświecać bardzo duzo czau na gre. Wyrobić sobie kontakty, najlepsi są minerzy. Skupujesz od nich towar za te 40k ped, narzucasz marże 5%+podatek i wystawiasz na aukcje, no i mozesz nawet zarobić te 1k ped dziennie, ale to trzeba naprawde dłuuuugo grać

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:23 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
a kupowanie ziemi lub innych nieruchomosci jest bardzo oplacalne czy niebardzo?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:27 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
gpt2005 napisał(a):
a kupowanie ziemi lub innych nieruchomosci jest bardzo oplacalne czy niebardzo?

Jakby nie było to kto by to kupował?? Ale na landa potrzebujesz 10-40k dolców i to lekką ręką, do tego porządne dna moba (też kupe kasy) No i możesz profitować, ale to jest inwestycja długoterminowa, nie wiem czy w 10 lat się land zwróci, chyba że bedziesz mial DNA super moba oraz land bedzie w dobrym miejscu to ruch bedzie caly czas :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:36 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
obecnie oplaca sie kupowanie sklepow w mallach. wlasciciele malli sprzedaja je za okolo 20-25k ped, na aukcji cena, ktora ludzie chca aby im placic to srednio 30-35k ped. Zysk w tym przypadku jednak rozpocznie sie dopiero w momencie wyprzedania przez wlascicielow malli wszystkich sklepow.

Ostatnio edytowany przez seya, 04 Cze 2007, 16:37, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:43 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
A czemu zysk zacznie sie dopiero od sprzedania wszystkich sklepow?nie mozna miec jednego sklepu i na nim profitowac?25K pedow to nie az tak duzo prawda?w przeliczeniu na zlote wyjdzie ok 2tys $.

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 14:21 
wiesz jak mozna bylo niedawno zarobic kupe szmalu...taki *****...gens...kupił kilka hangarów po 80-90k...teraz sprzedaje je po 120k

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 14:28 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
seya napisał(a):
nawet obecnie na aukcji znajduje sie jeden land. nie pamietam numeru - jednak mozna byc albo sasiadem Gandalfa albo jest to kolejny z lewej (nie pamietam). cena to jak sie nie myle 120k ped (czyli nie jest wygorowana). osobiscie sam sie nad nim zastanawialem ale pytanie czy chcesz mrozic tyle kasy czy wolisz inwestowac ja w mniejsze wartosciowo przedmioty i ruchomosci. obecnie oplaca sie kupowanie sklepow w mallach. wlasciciele malli sprzedaja je za okolo 20-25k ped, na aukcji cena, ktora ludzie chca aby im placic to srednio 30-35k ped. Zysk w tym przypadku jednak rozpocznie sie dopiero w momencie wyprzedania przez wlascicielow malli wszystkich sklepow.

jezeli sie nie myle to jest sam sheed, czyli ta chatka, a nie caly land..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 15:48 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
s2k nie przypatrywalem sie - w sumie to tylko katem oka zerknalem przegladajac aukcje. dlatego powiedzialem ze info niepewne.

Level - powiem Ci nie wiesz do kogo piszczysz. Gen nie jest resellerem, a to, ze kupil sobie te hangary to tylko jego dobra wola. Kazdy ma prawo inwestowac w grze i nikt nie powinien obrazać nikogo za chec zarobku. EU to real cash economy. Ty rowniez mozesz inwestowac w taki sposob np na rifleach blp. Kupujesz sobie 3x ml-35, 3x urbana, ze 2-3x adj v1 i za miesiac je sprzedajesz. Robi tak wiekszosc bardziej majetnych graczy tlumaczac oczywiscie ten fakt tym, ze kupili dla siebie aby nim postrzelac, a po parunastu dniach, ze sie nie spodobal.
upss... zapomnialem jednak o jednym - Tobie sie przeciez nigdy nic nie podoba - grasz tu pewnie dluzej ode mnie, a nie widze oznak ogromnego rozwoju przez czas, w ktorym sie w to bawisz... jakbys wplacil tyle co Gen, to moze kogos by Twoje argumenty ruszyly...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 15:51 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
seya wielki lol - przecież to co powiedziałeś to właśnie podręcznikowy przykład reselingu :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 16:13 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
ajj no to przepraszam bardzo ale jednak z tego co mi sie wydaje, to osoba, ktora zaczela ten temat chciala wiedziec jak sie zarabia. co za roznica w jaki sposob. chcial zarabiac...

swoja droga chodzilo jedynie o zjechanie gracza, ktory mial pedy, kupil cos i po jakims czasie, wykorzystujac jako argument chinczykow chce to sprzedac drozej... fakt trzeba go zje.ac jak szeregowca. powagi troche...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 16:58 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
ała chlopaki spokojnie,nie krzyczcie tak na siebie i sie uspokojcie ;). A nie mysleliscie moze kiedys aby zrobic jakas mega zrzutke i kupic sobie jakies nieruchomosci i poprostu z tego czerpac max profity w tej grze?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 18:39 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
jedna sprawa - nie wiem moze i sie myle ale poza resellem nie znam profesji, na ktorej mozna zarabiac dzien za dniem 1k ped

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 18:52 
to mi qwa pokaż jak teraz da sie zarabiac 1k ped...nawet wplace te 20k ale powiedz mi jak uzyskać takie sumy...bo to bylo mozliwe ale rok temu sie zakończyło...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 21:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
seya napisał(a):
Gen nie jest resellerem, a to, ze kupil sobie te hangary to tylko jego dobra wola. Kazdy ma prawo inwestowac w grze i nikt nie powinien obrazać nikogo za chec zarobku. EU to real cash economy. Ty rowniez mozesz inwestowac w taki sposob np na rifleach blp. Kupujesz sobie 3x ml-35, 3x urbana, ze 2-3x adj v1 i za miesiac je sprzedajesz. Robi tak wiekszosc bardziej majetnych graczy tlumaczac oczywiscie ten fakt tym, ze kupili dla siebie aby nim postrzelac, a po parunastu dniach, ze sie nie spodobal.

ROTFL, to się nazywa utrata myśli przewodniej postu :ohh: :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2007, 07:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
z Gen akurat znam się po sąsiedzku, kombinuje z różnymi tematami, ale hangarów nie kupił po to żeby otworzyć linie lotnicze heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2007, 12:09 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
a da sie cos kupic i np. wynajmowac komus?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2007, 12:12 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
walne offtopa, ale nie moge czytac juz kolejnych postow i dyskusji na temat resellingu (zasmiecacie to forum, ze az boli). co to, ludzie? czy to komuna, nie istnieje juz niewidzialna reka rynku? czy wszystkiemu sa winni wszechobecni spekulanci? panowie skonczcie wreszcie te pietnowanie sprzedawcow, jakos musza zarobic, nie, wpierw cos kupuja a potem to sprzedaja z zyskiem, co jest dla nich wynagrodzeniem za czas poswiecony na poszukiwanie kupca a jak sie to nie podoba to od nich nie kupujcie to ceny natychmiast spadna. kurde a tak pozatym to sie pouczcie ekonomii troche, bo o prawach popytu i podazy chyba nie slyszeliscie!
normalnie nie wytrzymalem - no ofence. :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2007, 17:07 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2006
Najlepiej teraz zarabiać na długich inwestycjach... Ja przykładowo rok temu kupiłem tak od sobie Black Jumper M za 3 ped a wczoraj sprzedałem za 180 ped... Ciekawie cena podskoczyła :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2007, 18:43 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Ja może wrócę do początkowego tematu:

tak idzie zarobić na tej grze aczkolwiek mamy kilka zasad które się sprawdzają:

1) poświęcony czas przekłada się na zyski
2) trzeba zainwestować
3) trzeba ryzykować

i teraz podam kilka przykładów:

reselling: wiele broni jeszcze niedawno kosztowały 50% tego co teraz. Ale oczywiście nikt nie mógł być 100% pewny że tak będzie tym bardziej że teraz dzięki dużej ilości nowych fajnych broni L sporo cen pewnie spadnie. (Boom się właśnie kończy)

craft: jeśli mamy wysokie skile + dobre Bpty idzie ładnie zarabiać jednak koszt takiego przedsięwzięcia to kilkaset tys ped jeśli na prawde chcemy się w tym liczyć i dłużej utrzymać. (wygląda na to że kolejny Boom się właśnie rozpoczyna masa nowych Bptów)

Landy: jeśli liczymy się z sensownymi zyskami musimy kupić dobrze umiejscowiony land i wsadzic tam odpowiednie moby. Jest jednak haczyk nigdy nie wiadomo kiedy MA doda nowe landy w takiej sytuacji nasz może stać się z dnia na dzień mało popularny. A czas zwracania inwestycji tak jak w poprzednich przypadkach jest dość długi. (Najczęściej nowe pojawiaja się co roku po wakacjach)

hunt /mining: tu potrzeba poświęcać dużo czasu mieć odpowiednie skile oraz "sposób" i jeszcze raz dużo czasu

SZCZĘŚCIE: za co byśmy się nie wzieli potrzebujemy tego współczynnika bo w EU jest 10 razy łatwiej stracić niż zarobić.

Ogólnie EU to gra dynamiczna i ewentualne metody zarabiania też są dynamiczne. Może być na coś boom i przez miesiąc - 2 będziemy w stanie na tym sporo zarobić a później nagle zaczniemy na tym tracić. Kwestia to być na te złote ery przygotowanym (naogoł przez przypadek ;)) Niektórzy lubią długie inwestycje, inni szybki zarobek, jeszcze inni non stop tracą :) Jeśli planujemy tutaj coś osiągnąć niestety trzeba się poświęcić jak w ReaLife.

ps. Jedyne inwestycje które do tej pory okazały się w 100% sprawdzone to te specjalnie przygotowane przez MA i wystawione na licytacje: TI, CND, Mails, i nowa jeszcze nie wyjaśniona licencje bankowe (cos nowego pewnie za rok)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Cze 2007, 20:22 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
Wszedzie pisze sie o broniach dystansowych, ammo do nich itp. A co jesliby sprobowac kupic jakis w miare tani, ekonomiczny mieczyk i jechac nim slabe potworki jednoczesnie robiac skilla? Mogloby sie zwrocic?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Cze 2007, 21:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Mogłoby... na huncie nigdy nie mozesz byc pewien plusa. Imho to nie ma sensu, zeby cokolwiek zarobic natym musialbys miec ogromne zasoby czasu i storage wypelniony szczesciem ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 00:16 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
urlich napisał(a):
tani, ekonomiczny mieczyk

Z tego co wiem, to 2 pierwsze wyrazy nie mogą współistnieć w jednym sformułowaniu z wyrazem trzecim ;0 Miałoby to sens jeśli pomiędzy te 2 wyrazy wcisnął słówko "albo"....
Aczkolwiek mogę się mylić ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 08:25 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
urlich , mozna i da sie tylko trzeba wszystko przeliczyc . Bron dystanowa jest dobra ale ma wade trzeba "wyczuc" cel ,bo missy zdarzaja sie nader czesto :).
musisz sam to zrobic ja Ci nie zdradze co i jak .

Skanerin - ............ i nie powiem tego na glos . Ela Ci wyjasni .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 20:07 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Eee ekonomincznych mieczyków nie bylo kiedys, od wprowadzenia broni L sa one calkiem calkiem. A za missy sie nie płaci - nie zapominajcie :)

A takie same szanse na zwrot masz z mieczykiem i z opalo, tak na marginesie. Najsilniejsza bronia melee z TT jest mieczyk długi (najwyzszy dmg\sec), mieczyk krótki i fisty maja taki sam dmg\sec - ale polowanie z tymi 2 ostatnimi jest zdecydowanie fajniejsze i ciekawsze. Poza tym świetnie budują HP - szczegolnie na początku

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Cze 2007, 21:52 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
A jaki jest najtanszy ekonomiczny miecz? Chodzi mi o cos takiego, zeby sweatujac na najslabszych mobach, moznabylo je ubic jesli sie rzuca, a nie wydawac duzo kasy na naprawe.

I ile taki mieczyk kosztuje?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Cze 2007, 11:51 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2007
a tak wogóle to da się grać bez wpłacania pieniędzy? :?:

a jeśli się nie da to ile trzeba wpłacić żeby fajnie grać??

Ostatnio edytowany przez przemekds, 28 Cze 2007, 11:55, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Cze 2007, 17:09 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 106
Society: Blood & Sand
Nick w grze: Johny Harnas Beegood
przemekds napisał(a):
a tak wogóle to da się grać bez wpłacania pieniędzy? :?: [...]

Da się, ale wtedy przez większość czasu wcale nie jest fajnie :cry:
- znajdź mentora, zapisz sie do socu
- czytaj, rozmawiaj,
- słuchaj starszych (stażem) graczy
itd...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Cze 2007, 20:48 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Posse napisał(a):
Eee ekonomincznych mieczyków nie bylo kiedys, od wprowadzenia broni L sa one calkiem calkiem. A za missy sie nie płaci - nie zapominajcie :)

To niestety nie jest prawda. Ja używam miecza z tt + axe2 i już sporo pedów w powierze puściłem :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Cze 2007, 01:02 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
W starych broniach za miss sie płaci (mam na mysli decay oczywiscie), w broniach L sie nie płaci - jestem pewien ze za power fist sie nie placi, a na nowych mieczykach tez sprawdzalem ze nie ma decayu przy missach.. hmm to jeszcze sprawdze

Urlich - pewnie krótki miecz z tt

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Cze 2007, 06:21 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Ja sprawdzałem na Castorian Combat EnBlade-A z tt i zawsze trace. Zwykły zamach w powietrze oczywiście nic nie kosztuje, ale zamach w kierunku celu już tak... Może to faktycznie zależy od broni. Muszę jeszcze na innych sprawdzić.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 09:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Dawid19791 napisał(a):
JZwykły zamach w powietrze oczywiście nic nie kosztuje, ale zamach w kierunku celu już tak... Może to faktycznie zależy od broni. Muszę jeszcze na innych sprawdzić.

Zazwyczaj kazdy zamach w kierunku celu kosztuje :P w tej grze :P
Miss = niepowiedziony zamach w kierunku celu ;) Slowem - jesli walac moba nie zadasz dmg.
Z missami to pewnie tak jak mowi Posse.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 12:07 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Z całym szacunkiem Elanor ale czym jest miss to Ty mi tłumaczyć nie musisz bo aż takim noobem nie jestem. Sprawdzałem to i wiem że KAŻDY miss przy Castorian Combat EnBlade-A i Axe 2 kosztuje tyle samo co trafione uderzenie. W przeciwnym wypadku bronie typu longblades byłyby najlepszymi broniami w grze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 21:00 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
Temat idealny do mojego pytania :). Mam 200 ped i zajalem sie handlem, to co zarobie na handlu przepierdzielam huncac dla rozrywki :).

Stad mam pytanie, jakie sa pewniejsze metody zarobku niz hunt (tu mi jakos nie idzie :D) pomijajac handel i sweatowanie?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 21:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
kup adjv1 i poczekaj 6 miesięcy ;)
a serio to spróbuj pokopać ale przygotuj sie na mocną wtopę na początku, no chyba ze jakiś doświadczony kolega podpowie gdzie kopać ; )
próbuj próbuj...

pozdro.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 21:57 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
A jesli by sie uprzec na hunting to na czym polowac i z czym (zeby nie wtapiac ciagle kasy :D).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 22:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
na poczatek polecam opalo, bez ampow, bić exozaury i combibo kolo PA, albo gdzie tam znajdziesz. Seryjki po 100ped amo - troche meczace ale bardzo malo sie traci i napoczatku skill smiga az milo :))

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2007, 22:22 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
a w razie straty, jakiegos niefartu itp ile trzeba miec skilla zeby sensownie moc go sprzedac (bardziej niz ilosc w liczbach interesowaloby mnie ilosc w czasie huncenia), oraz na ile wystarcza takie 100ped ammo?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2007, 01:33 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Mysle ze sprzedawac to warto pełnego chipa (starego) wiec jakies 2k skilli? Chyba ze bedziesz mial ESI z malym tt.. Ogolnie to kazda ilosc oplaca sie sprzedac jezeli masz klienta :)

100 ped ammo.. patrzysz ammo burn: opalo ma 2, hmm no to 10 000 ammo \ 2 to daje 5 000 kliknięć myszą - odechce Ci sie w połowie :P ale po relogu mozna huncić dalej. Ja polecam okolice Twin Peaks, na SW (lekko) masz exo slabe i mocniejsze. Na E masz mocniejsze exo i combibo - ale tu moze warto chociaz A101 doczepić.

Na początek to raczej A101 nie uzywaj i mozesz tez sie przejsc obok Troy, tam lata pełno słabych mobów, czesto tam mialem dobre wyniki skillując Power Fista.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lip 2007, 22:00 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
A jak duza jest zaleznosc miedzy trudnoscia pokonania moba a lootem z niego (szansa na globala/hofa). Warto jak najszybciej isc na silniejsze moby, czy rownie dobrze mozna huncic na slabych, majac taka sama szanse trafiania dobrego lootu?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lip 2007, 06:45 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Dobre pytanie.

Oczywiście im mocniejszego moba bijemy tym szansa na globala/hofa jest większa, ale jednocześnie straty są znacznie większe jeśli takiego nie trafimy ;) do tego każdy mob ma jakąś droplistę i fajniejsze przedmioty wypadają z trudniejszych mobów.

Warto też aby mob był popularny, pula lotu się wtedy znacznie szybciej napełnia i szansa na globala jest także większa.

Co do samych hofów teoretycznie jest możliwe trafić i kilka k ped z słabiutkiego moba (ostatnio było 3k ze snabla) ale jest ona raczej minimalna.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lip 2007, 16:25 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
loot na slabych napelnia sie wolniej niz na mocnych , SEG trzeba rozpedzic do 24 godz tzn zeby jak dzisiaj daly te roboty 2K+ . a daikiba, snabla malego zabija w ciagu 15 minut zabija sie ze sto-dwiescie sztuk ale szansa jak wyzej zeby dal 3 k jest mala - trzeba by przeliczac ile potrzeba przerobu na snablach aby dal 3 K .
czyli wszyscy zabijamy jednego dnia daikiby lub snable i tylko to -zadnych fefkow , argo i atrox itp.

JC

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Skocz do: