Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2007, 15:10 
New Entropia Universe Cash Card Finalized
8 May 2007

MindArk are glad to inform our customers that the agreement for the new ATM Cash Card has been finalized.

The new card will be cheaper to use for our customers, and have more functions including MasterCard branding which will allow the card to be used in retail outlets as well as traditional ATMs.

An official press announcement is being prepared for release in the coming days.

WOOOOOW:P

Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2007, 16:18 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Haaalo?? Taniej (!) i lepiej (!)? Kto wykupił MA? Bo mi sie wierzyc nie chce ;)

Fajnie, bo trzeba przyznac ze tamte karty były stosunkowo drogie

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2007, 16:24 
mniejsze opłaty....już te wcześniejsze dawały pedy w stawce mniej wiecej 2.9 z tąd moje wow.

Pisze się na to, choć raczej nie będę miał potrzeby wypłacać...no ale to jest imo bardzo motywujące by tradować itd...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2007, 21:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Cytuj:
Entropia Universe Cash Card Information
9 May 2007

New orders of the Entropia Universe Cash Card have been temporarily suspended.

Existing Cash Card holders, plus existing orders, will receive a refund of 250 PED in conjunction with Version Update 8.12. The next generation Cash Card will then be available from Trade Terminals once again.

Complete information regarding the improved functions and fees will be published in the Withdrawals section of the Entropia Universe website together with the release of Version Update 8.12.

MindArk expect deliveries of the Cash Card to begin in late august.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2007, 21:26 
lol czemu tak długo?! późny sierpień?! omfg to juz mi dawno to nie będzie potrzebne:D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2007, 15:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
do późnego sierpnia to dolar będzie po 2 złote heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2007, 20:29 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
coover napisał(a):
do późnego sierpnia to dolar będzie po 2 złote heh

o nieee wypluj te słowa albo ja lece do kantoru :D:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2007, 13:08 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Czyli co? Trzeba będzie od nowa wysylac im wszystkie dane zeby zwiększyli limit? I od nowa będzie trzeba kupić tą karte, ale kase oddadzą za stara?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2007, 13:32 
tak

Ostatnio edytowany przez Level, 29 Maj 2007, 16:29, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2007, 17:37 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2007
kurde - Kupilem cash card tydzien temu i nadal mam ja w storage ( w przeciwienstwie do gold bo ta znikniela pare dni temu). To co jutro update - mam ja wrzucic spowrotem do TT i kupic nastepna ?? I jeszcze jedno - zakladajac ze moje dane podne przy rejestracji sa poprawne to wystarczy ze kupie ta karte w TT i oni ja wysla - czy musze jeszcze gdzies cos zrobic po zakupie karty ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2007, 20:29 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Po zakupie karty bedziesz mial limit 1k na miesiÄ…c, jak ci to wystarczy to nic nie bedziesz musial robic. A jak nie to bedziesz musial wypelnic taki formularz (na stronie eu gdzies jest) wydrukowac go i wyslac razem z notarialnie potwierdzonÄ… kopiÄ… dowodu/paszportu

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2007, 18:21 
sorry, że odkopuje temat ale wydaje mi się iż będzie to dobre pytanie...

czy mogę wypłacać kartą ATM i zwiększyć sobie na niej limit bez rejestracji karty kredytowej a co za tym idzie niedokonania ani jednej oficjalnej wpłaty...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2007, 19:47 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: DASK
Nick w grze: Grand Master Pelzak PRO
Hej. Wydaje mi się, że temat był już poruszany. Tak możesz. W przypadku starych ATM max limit był do 30k PED / miesiąc (nie wiadomo jaki będzie max limit na nowych ATM). Ale warunkiem było wysłanie do MA ksero dowodu osobistego z potwierdzeniem u notariusza - koszt takiego zabiegu 5zł bodajże :). Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2007, 20:30 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
U notariusza lub w urzędzie miejskim. Robią ksero na miejscu i zatwierdzają autentyczność za hmmm kilka zł ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2007, 14:26 
yupi!:)
Cytuj:
Entropia Universe Cash Card Update
11 Sept 2007

MindArk apologize for the delay in delivery of the new Entropia Universe Cash Card.

Implementation of the new Cash Card is ongoing; however unforeseen technical complications have delayed its launch. Both MindArk and the Cash Card provider are doing everything possible to expedite this process. We are confident our efforts will result in a secure, inexpensive and enduring service for Entropia participants.

In the mean time, Cash Card holders will continue to be prioritized in the Withdrawals queue.

Once again, MindArk are working to make the service available as soon as possible.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2007, 15:07 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
z czego tu się cieszyć ? Nie podali konkretnej daty więc nara ; p

btw: "We are confident" :D hahaha (wiem wiem to nie znaczy konfident ale Å‚adni brzmi po polsko-angielsku :D)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości

Panel
Skocz do: