Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2005, 15:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Ten temat jest poświęcony waszym najzabawniejszym momentom z gry w PE. Nie skrywajcie niczego dla siebie - piszcie tutaj. Pośmiejmy sie razem z tego co was spotkało. Proponuję opisom takich sytuacji dawać tytuły. Co jakis czas uczestnicy tego forum mogą wybierać najlepsze
( najzabawniejsze) sceny.

A pisać np w ten sposób :
np
scena 1 pt. : " xxxxxxx"

.... itp

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2005, 15:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
scean nr 1 pt: "uciekajÄ…cy Rayner, goniÄ…cy Prayer" ;P

Boże jakie to było śmieszne, z Raynerem zawsze się tak wydurniamy, że jak się spotykamy w grze to rzucamy na siebie bańki (focusy). Pewnego dnia wracam szcześliwy ze skillowania, patrzę Rayner... i za chwile dostaje bańkie. Rzucam wszystko i zaczynam go gonić (miejsce TP), a ten ucieka i ucieka, wybiegł na jakieś prerje na północ, ja go gonie cały czas, doganiam... a ten nagle znika :P lol nacisnał T :P Może nie brzmi to zbyt zabawnie, ale trzeba było to widzieć, uciekającego Raynera w swoim sombrerro :p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2005, 20:13 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
scena 2 pt " Druzyna pierścienia"

Handlowalem sobie w PA jakis czas temu i byłem świadkiem jednej ciekawej rozmowy pomiedzy graczami ( pozwolilem sobie przetlumaczyc na polski). W rozmowie bierze udzial Aragorn i Frodo :)
Frodo : Aragorn ?
Aragorn:... ?
Frodo: Aragorn! to ja, Frodo!
Aragorn: Jaki k... Frodo?
Frodo: No ja!! Nie poznajesz mnie?
Aragorn : Nie znam żadnego j... Froda.

scena 3 pt " Biznesmen"
Jakis czas później skupowałem materialy tez w PA. Daje mi czata oraz trade jakiś klient i mówi:
- I have a special offer for u
Po czym kladzie jedna beczkÄ™ <crude oil> i dodaje :
- Give me ur best offer on this.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2005, 20:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
scena nr 4 pt: "wataha noobów"

Skillowałem kiedyś na combibo i exorach pod PA i nagle na radarze pojawiło się pelno zielonych kropek. Kropeczki podbiegają do mnie, a to jakaś sfora noobów, z 8-10 osób na pomarańczowo i taka rozmowa (z angielskiego):

- ile jeszcze do Camp Phoenix?
- Jesteśmy blisko...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2005, 12:30 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
scena nr 5 " Czytanie wiadomości"

Nieraz jak skiluje apteczkę afk, nie mam okazji odczytywać msg. Przezorny gracz jak nie dostanie odpowidzi na piewrsze pytanie to drugiej nie wysyła. Jednak aby było zabawniej to ponad 80 % ludzi lubi "dla pewności" wysłać jeszcze pare msg :)
Co z tego wychodzi? Gdy juz mam czas na czytanie msg, czytam :

-hej, jesteś ? / no jesteś czy nie?/ dlaczego mi nie odpowiadasz?/ ehh, soki wywalilo mnie - pisałeś do mnie czy nie?/ eno jesteś?/ masz może chwile, bo mam pytanie do ciebie/ chociaż napisz cos.../ obraziłeś się?/
weż mi powiedz dlaczego się obraziłeś?/ ej - kupujesz softa jeszcze?/
znow mnie wywalilo - nic nie pisales?/ czy u was ktos skupuje animale, jak tak to po ile?/ sorka musze spadac - narka/ .....

to było od jednej osoby - nie chce dodawać jeszcze msg innych osob, bo jak te msg pomnożyć przez liczbe graczy u których jestem na fl, to tak z tydzien czytania - jezeli mnie nie wywali w tym czasie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2005, 15:56 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Generale - jak cie wywali i tam mozesz przeczytac :) W katalogu PE w pliku FriendChat.log . Może znajdziesz tam cos ciekawego ;D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2005, 19:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Doro napisał(a):
Generale - jak cie wywali i tam mozesz przeczytac :) W katalogu PE w pliku FriendChat.log . Może znajdziesz tam cos ciekawego ;D

Nie będzie mi się chciało ...

A przy okazji - jak juz bezie 10 scen to moze wybierzemy 1 najlepszÄ…?

Zwyciezca otrzyma w nagrodÄ™ wycieczkÄ™ teleportem z Twin do Zeus
i z powrotem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2005, 08:55 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
scena nr 6 "Przyjaciel zza wschodniej granicy"

Pare dni temu wracam sobie ze skillowania i zaczepil mnie pomarancz w PA...
dal czata...i muwi PO ROSYJSKU lol " mam pÄ…tke dzieci na utrzymaniu, mieszkam w rosi i jestem bardzo biedny, prosze o PEDa " lmao :!:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2005, 10:37 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
scena nr 7 "ambitny disciple"

Kiedyś stałem sobie w Nymphtown i nagle podbiegła do mnie pomarańczka zadając pytanie "zostaniesz moim mentorem?" Ok spoko, czemu nie, a po chwili "słuchaj dałbyś mi 400 ped? jako twój disciple zrobiłbym za nie wszystko, aby zakończyć trening" lol :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2005, 12:09 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
Handluje sobie troche w PA , a przy okazji ogladam graczy z jakich soc sa , a ze jestem dosc starszym graczem mam sentymen do soc OLD ALHPAS ( wiek powyzej 35 lat :) ) , i zaczepilem wlasnie takiego czlowieka . Mowie ze mam kolo 40lat i On zaraz do mnie zebym sie zapisal do nich , przechodzimy na czat a ja mowie ze nawet chetnie bym to zrobil ale moj angielski jest kiepski i ciezko by mi bylo sie z nimi dogadac . ON mowi ze nie szkodzi gada dalej i pyta sie czy po rosyjsku mowie a ja ze tak i przeszedl na rosyjski ,pytam sie z skad jest a ON ze Filadelfia USA

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2005, 23:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Krakow no i co w tym śmiesznego? Wielu ludzi wyjeżdża za granice w poszukiwaniu lepszego życia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2005, 08:49 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Beliar co do tych pmow to czasami jest to tragedia :wink: jak trafie jakiegokolwiek globala w huncie nagle złysze ten cudowny dzwięk czasami dochodzi i do 10-20 wiadomości a w większość "grats coś ciekawego? " no więc odpisuje ty nie ty nie ty nie ty nie a wkolo juz się moby zbierają, kilku z tych osob czesto ma wlasnie ochotę porozmawiać więc dostaje znowu kilka msg... a wez rozmawiaj z 10 osobami i jeszcze sproboj nie zginąć :twisted:

Mi najlepsza i jednocześnie najbardziej fuksiarska rzecz jaka sie przytrafila była podczas miningu na Amaterze. Naogoł jak mininguje staram się nie zabijać stworkow bo czesto to co na + na miningu trace odkupując ammo :wink:

No więc [edit] przez amatere wymijając dzielnie falxy stawiam jedną bombe za drugą a tu nic por small nic ogolnie marnie no ale biegne dalej. Traf chciał że akurat rozmawiałem z Paktarem w skutek czego mimo iż szło do dupy było całkeim zabawnie :D . W pewnym momęcie wbiegam na zajebiscie wielką polane a na samym jej środku pasie sie koń (equus) :

Dragon: O konik :)
Paktar: hehehe
Dragon kiled equus mature and found lot worth 15xx ped

od tej pory ilekroć widze konika wysyłm byle komu tekst " o konik" a moze znowu mi się poszczęści :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2005, 15:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Byq... to raczej nie było śmieszne, lecz niezwykle radosne ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2005, 15:37 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 109
Society: ZOMO
Nick w grze: Daniel Rayner Szymanski
Hmmm... :) Moze to nie jest smieszne ale raz mialem taka sytuacje: Zaczalem sobie rozmawiac z XII, oczywiscie sie poklucilismy :), no i gadamy przekomarzamy sie jaki to on jest a jaki ja, jaki ja jestem noob z kasa a on uber bez kasy, wysylam nastepnego PM-a z malym bluzgiem a on: OMG!!! RAYNERKU!!! KOCHAM CIE!!! :D:D:D ja zdziwiony o co chodzi czytam dalej a tam: przez to ze z toba gadalem i sie zatrzymalem pojawil mi sie jaki warrior na glowie, zabilem go i... Angel Gloves M poszly :D:D Dzieki tobie bo tak to bym poszedl dalej lol, lecz co mnie najbardziej dobilo? XII wiedzial ze bylem zainteresowany tymi glovesami a ten wystawil je na gielde za... 1600 BUYOUT OMG,( zeszly mu po 3 min. ) gdy pisze do niego czemu mi nie powiedzial to on tak: nie wiedzialem, sadzilem ze to bedzie dla cievie za duzo, to ja mowie: na lajcie moglem ci dac 1700, to sie glupio pyta: to niska cene dalem? lol... ;p, jezeli ktos sadzi ze sytuacja jest do dupy, mozna usunac ten post ;D BTW: nie bede opowiadal o swinskich kawalach z Prayerem bo znowu forum zostanie zamkniete lol ;D Prayer :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2005, 17:13 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
No to mamy pierwszÄ… dziesiatkÄ™ smiechu wartych scen.

GÅ‚osujemy?

----
ps: szkoda ze nie mozna do postu dodać opcji ankiety.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2005, 18:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
scena 2 :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2005, 12:00 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Rayner mój kwiczuszku ;*

Scena numer 2 :)

Ech w sumie racja, nie opowiadaj o nich, bo nas obu zbanujÄ… i jeszcze do MA napiszÄ… :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2005, 13:21 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 109
Society: ZOMO
Nick w grze: Daniel Rayner Szymanski
Po prostu lol swineczko ;D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2005, 00:11 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
Nie moglem sie zdecydowac w ktorym dziale to umiescic .... ale takiego Hofa to raczej mieliscie , za to takiego zapisu z soc czata chyba nie :)
Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2005, 06:59 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Misiek - ja mialem tylko ze 959 ped -ale tez na guardianie.

A u ciebie nie widze sala szinsow m hehe - dostales je w tym hofie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2005, 15:39 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
Tylko to co widac i ok 1300 ped w gotowce :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 10:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
fajna rozmowa :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 16:26 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Reasumując - w I edycji Smiechu Warte wygrała scena nr 2. Gratulacje dla zwycięzcy :)

Czekamy na następne sceny w II edycji.

ps - sorki za tak długie oczekiwanie na wynik I edycji - ale liczyłem, że będzie więcej ocen w głosowaniu.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 124 gości

Panel
Skocz do: