Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 02:06 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: eha
tak chodze i strzelam co zarobie to ide na exo :) . Caly komplet vigi uzbieralem a kasku niemoge ;))) wystrzelilem z 50k amo we wszytskie rodzaje exo i nic :P no global 380 ale wszystko tt i fap-28 cos te kaski to... nic to czekam na hofa sorki za gupie pisanie ale sie zirytowalem :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 07:40 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
spoko ziom, wal te EXO to ci hełm poleci, ja w sumie zlootowałem 2 x M i sporo F....

1 M wypadł mi w globalu 400 ped kiedyś a 1 M w normalnym loocie za pare ped ... polecam iść na land na N od NewOxf tam masz same duże EXO

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 11:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Mam to samo wywaliłem kilkanaście kilo ammo i nie chcą mi dac kasku. Nie przejmuj się widać tak musi być

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 12:55 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
Ja trzy lata bilem i zlozylem pol Vigilenta - helm M mi dalo po zjechaniu 16 sztuk Breer 2

damskich mialem 6 szt - polowe dalem po TT kobieta nie kobieta

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 13:06 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Tez sobie założyłem kiedyś , żę zllotuję kask vigi M i dawaj na hunty na mocne exo i tak przepalałem, przepalałem...
Przeżuciłem się na inne moby i pewnego dnia poszedłem tak kontrolnie na exo i combi same Y M i czasami O i bach nie dość, żę kask Vigi M wypadł z exo to jeszcze thigsy M vigi z combi :).

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 13:24 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 92
Nick w grze: Diensdale BBB
Pojde dzis zamordyzm zrobic Exo ^^ I tak nic nie dostane, ale Exo sie tak kiwaja i robia takie miny, ze wygladaja jakby sie glupio smialy i po prostu musza umierac. Niestety to czego nie musza to dawac lootow dobrych i zwykle wlasnie tak sabaka robi ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 17:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Diensdale napisał(a):
...ale Exo sie tak kiwaja i robia takie miny, ze wygladaja jakby sie glupio smialy i po prostu musza umierac.

Lol nie wiem czemu ale rozbawilo mnie to :D

Artur- graty,tylko nastepnym razem pisz bardziej..ehm,skladnie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 17:23 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
No taki mialem zamiar, zeby rozsmieszyc :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 17:46 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Ja niby killowałem exo, ale nawet helmu mi nie dały..

Diensdale napisał(a):

To ci figlarz.. :roll:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Mar 2007, 03:29 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: eha
:) oj dzisiaj zły dzien tako sobie po prostu poszedlem na nurkowanie w real i skonczylo sie troche zle :( male deko mam mam nadzieje ze przejdzie i do gdyni nie pojade

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Mar 2007, 09:10 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
Maciejjy napisał(a):

Diensdale napisał(a):

Filut rzeklbym wrecz ^^

Wczoraj do mnie sie filut doczepil ;) Wali do mnie trade. Uznalem, ze potwierdze teze, ze trade bez pytanie to zawracanie zadka. Wale Yes. KOles od mnie: Jestem maly noob kupie twoja bron za 10. Ja go pytam 10 czego, a on 10 PE. Pomyslalem sobie, ze jak on glupka udaje to ja tez udam i mowie mu, ze 10 PED za opalo to drogo niech se do TT idzie i kupi. On mi na to, ze nie wie gdzie jest trade terminal (to juz bylem w domu bo nie taki znowu noob skoro kuma skroty), a ja mu na to, ze go zaprowadze, a on cytuje. i have 2000 ped you dont trick me. Tak sie biedaczysko zapetlil wiec go olalem.
Wniosek dla takich filutow: Jak chca zobaczyc glupka niech patrza do lustra, a nie na avatary w EU ^^

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Mar 2007, 10:21 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Diensdale napisał(a):
Maciejjy napisał(a):

Diensdale napisał(a):

Filut rzeklbym wrecz ^^

Wczoraj do mnie sie filut doczepil ;) Wali do mnie trade. Uznalem, ze potwierdze teze, ze trade bez pytanie to zawracanie zadka. Wale Yes. KOles od mnie: Jestem maly noob kupie twoja bron za 10. Ja go pytam 10 czego, a on 10 PE. Pomyslalem sobie, ze jak on glupka udaje to ja tez udam i mowie mu, ze 10 PED za opalo to drogo niech se do TT idzie i kupi. On mi na to, ze nie wie gdzie jest trade terminal (to juz bylem w domu bo nie taki znowu noob skoro kuma skroty), a ja mu na to, ze go zaprowadze, a on cytuje. i have 2000 ped you dont trick me. Tak sie biedaczysko zapetlil wiec go olalem.
Wniosek dla takich filutow: Jak chca zobaczyc glupka niech patrza do lustra, a nie na avatary w EU ^^

Przefikuśna osóbka.. :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Mar 2007, 10:55 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
Ten kolezka to raczej oszust. Zobaczyl moj pomaranczowy zadek wyzierajacy spod Golblina i uznal, ze se nobka w konia zrobi i za 10 pec kupi opalo ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 04:38 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Scam stulecia
:mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 11:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Skanerin napisał(a):
Scam stulecia
:mrgreen:

I do tego baaaarrrrdzo niebezpieczny. Nie dosyć, żę scam to jeszcze powiedział na ile możę go oskamować (do 2k), a że koleś jedyne co potrafił po angielsku to: "you dont trick me", "you dont scare me", "you dond dupe me", "you dont 'wydymać' me" (tak niestety przetłumaczył słownik on line ), "yes yes yes", "omfg 'aż tyle'" (tu też słownik sobie nie poradził), "looking for cheap mentor", "aaaaa", "to ty też z polski?", "eee to spoko, nie jest źle", "a co tam u ciebie?" dlatego tak się zapętlił i krążył w kółko wokół jednego punktu - pewnie miał supet truper laga ale można uznać, żę nie mógł się zdecydować w którą stronę iść sweatować. :D :D :D :D

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 10:00 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
Musze sie nad Combibo troche poznecac. Spieszmy sie lootowac Combibo. Tak smiesznie niuchaja ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 10:58 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Diensdale napisał(a):
Musze sie nad Combibo troche poznecac. Spieszmy sie lootowac Combibo. Tak smiesznie niuchaja ;)

A widziałeś, żę combibo ma na końcu "trąby" swój pyszczek i cielęce oczęta a nie pod. Teraz to naprawdę śmiesznie wyglądają :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 11:25 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
Teraz jeszcze wielkie nadzieje pokladam w Berycledach. Jako, ze wyglada jak kura tylko patrzec jak jajco zniesie ;)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

Panel
Skocz do: