Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 11:58 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Jason "Jamal" Travellian
Gram sobie prawie rok i zaczynało bardzo mi przeszkadzać to, że każdy ma globale tylko nie ja. Aż tu wczoraj wieczorem (no dobrze, w nocy) idę sobie spokojnie i widzę między drzewami moliska. No to go zaczynam tłuc z rękawicy. Przyszła Nuadu i pomaga. Ponieważ lepiej jej idzie rozglądam się i widzę samotnego, smutnego moliska young, który macha do mnie łapką. To z uśmiechem na paszczy biegnę do niego i łup go, trach i bęc. Naciskam "loot" i złota spiralka wyskakuje, fanfary w tle, a moja szczęka w okolicy kolan. Równo 50 ped (w tym 3 części zbroi Shogun).
Ponieważ przedtem prawie tylko pojawiały się napisy "This creature didn't carry any loot" i chciało mi się wracać do miasta i iść spać, to myślę sobie "o nie, kochaniutkie moliski, to jeszcze nie koniec, teraz toście mnie rozbudziły", zaciskam zęby i do następnego, i jeszcze jednego....
Nagle staję na czerwonej ziemi i palec sam, bez zastanowienia skierował mi się na sejsmiczne bomby. Klikam, słyszę pikanie, eksplozję i nagle złota spiralka! Może z pięć minut po molisku. Gazz za 79 pedów.... trochę ciągnięcia było, ale za to jak przyjemnie :D

Tylko screenów nie mam :( po pierwsze za bardzo mnie wcięło :P po drugie nie mam programu do ich robienia :S
Ale i tak jestem happy bunny

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 12:08 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 99
Nick w grze: miSza
nice :) gratki :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 12:31 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Gratuluję pierwszych globalków!! 8) One cieszą najbardziej!

A co do print screenó to od biedy na klawierce jest przycisk "print screen". Wciskasz go i np. wklejasz do painta i już. :wink:

GRATY!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 12:40 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
GRATZ

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 15:43 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 95
Society: Pszczoly
Nick w grze: AdDeK
eh ja gram w ta gre i gram ..... hunce i hunce i moj najwiekszy loot to 20 ped w dodatku z sabakumy young . PomylileÅ› sie nie kazdy mial globala :):)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 15:44 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 95
Society: Pszczoly
Nick w grze: AdDeK
Ale GRATULUJE :P:P:):):):):)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 15:56 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Gratki!!
Ja zdjęcia frapsem lub gamecam robie:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2007, 16:53 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Dziemkujem bardzo :)

Myślę, że każdy global cieszy, ale pierwszy chyba rzeczywiście najbardziej :D
Ja gram prawie rok, tyle trwało aż pierwszy globalik mnie dopadł, więc nie ma co się martwić :) Poza tym nic nie rzucały moby i nagle bach! Więc jest to dowód na to, że kiedy nic się nie trafia nie należy uciekać z pola boju :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Mar 2007, 00:43 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
No to cos slabo widac grasz jak tylko 94hp :) Ja gram ponad 3 miesiace i 98 wskoczylo ostanio. No coz teraz to juz poleci ci ladnie jak jest kesz na karcie. Gratki za globce ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Mar 2007, 10:04 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Czy słabo gram? Może nie tak maniakalnie jak niektórzy których znam :P Poza tym Entropia nie jest jednyną grą, w którą w ciągu tego roku grałam. Przejście na przykład Obliviona zajmuje nieco czasu :D

Gram prawie rok, ale z 3 miesięczną przerwą. Poza tym gram średnio po 3-4 godziny dziennie, a czasem mniej. Entropia bywa czasem dość nudna, a ja mam za dużo ciekawych książek do czytania, poza tym bycie na V roku studiów i pisanie magisterki zmusza do siedzenia w bibliotece nie dając tyle czasu na granie :P

Poza tym moją pierwszą bronią jest opalo Kangoo, a ono nie wspomaga rozwoju HP. Te najszybciej rosną przy rękawicy. Tą czasem mam, ale ponieważ moby rzucają amunicję, to motywacja do rękawicy słabie :S

A co do PEDów..... Już ich nie mam, bo mam nową zbroję - ghosta i kawałki vigi :) Jak szaleć, to szaleć.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości

Panel
Skocz do: