Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 11:16 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
A więc kiedy byłem w phoenix gościu ktury nazywał się "Official Event Organisator" ogłaszał że będzie event tzw. treasure hunt. A więc zarejstrowałem się u niego i otrzymalem numerek potem powiedział mi że 16-stego o 18 w port atlantis trzeba dać 5 PED a o 19 rozpoczyna się event w Zychion citadel, hedesheim C albo Fort Fury. A więc chyba mamy od dawna oczekiwany event chyba

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 11:20 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
hellfasy napisał(a):
A więc kiedy byłem w phoenix gościu ktury nazywał się "Official Event Organisator" ogłaszał że będzie event tzw. treasure hunt.

To scammer... właśnie straciłeś 5 PED, MA nie nazywała by tak SWOJEGO avatara, w nicku jednym z członów było by: MindArk.

hellfasy napisał(a):
A więc chyba mamy od dawna oczekiwany event chyba

Dawno oczekiwany event ?? MA informuje o SWOICH eventach w ClientLoader, jakoś żadnego info nie widze. Jeśli organizują event sami gracze nie muszą podszywać się pod tak dziwną nazwą jaką jest "Official Event Organisator".

Jest tylko jeden avatar, który nie ma w nicku MindArk, nie pamiętam jego nazwy ale można sprawdzić na aukcji - avatar służy MA do wprowadzania nowych lokali (budynków, hangarów, apartamentów, sheed) na aukcje

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 11:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Niewiem czy dobrze napisze ale będziecie wiedzieć o kogo chodzi :)

Marcus Callender Estate Broker to ten avatar co aukcje daje z domkami

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 12:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
hellfasy napisał(a):
(...) A więc chyba mamy od dawna oczekiwany event chyba

Nie mieliśmy żadnego oczekiwanego eventu. MA zapowiadało jedynie event system, który wprowadzony będzie w którymś VU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 12:44 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Nick w grze: Posse
Heh no ja bym takim ludziom nie wierzyl ;) A z tego co hellfasy napisał to jeszcze nie stracił tych 5 ped bo dopiero miał je mu dac 16. lipca

Lepiej nie brac udziału w czyms takim :) Aha ten Official..blabla powinien wygladac tak: (bo tak w grze najcześciej wygladają przedstawiciele MindArk)

Image

btw pamietacie akcje z asystentami w PA? Ile to trwalo? 2 dni? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 13:36 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Tak btw ludzie z MA nie bywają w takich norach jak phoenix (bez obrazy) bo tam same nooby są i będą prosić o 10ped albo coś takiego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2005, 17:02 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Moim zdaniem dałeś się nabić w butelkę
Nie bierz udziału w takim czymś na przyszłość

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lip 2005, 10:28 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
HELfasku - chyba coś tu śmierdzi.... nie wydaje CI sie ? myśle ze powinieneś koniecznie zebrac znajomych "doświadczonych graczy" do swojej frendlisty i za każdym razem pytac sie o zadnie/rade/pomoc. Pamietaj - pytanie nic nie kosztuje.

...chetnie Ci pomoge radami, wyszukaj mnie w grze, popytj ludzi o mnie a zwłąszcza kogoś odemnie z SOCKA albo innych POLAKÓW, dodasz mnie do FL,

Oj taki jestem przyjazny DUSZEK !!! :P :P :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2005, 07:55 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
podpisuje sie pod opinią poprzednikow , questy typu treasure hunt sa naogol organizowane przez graczy ale napewno nie w taki spoob jak ten oficjalny organizator. Najpierw temat porusza się na forum EP lub EF tak aby wszyscy wiedzieli ze wogole cos takiego będzie.

Co do ludzi z MA zawsze jest w nich coś wyjątkowego pomijając nick często wyglądają inaczej niż wszyscy mam na myśli że mają nie spotykany nigdzie indziej stroj lub niekiedy ich statsy po skanowaniu są kosmicznie wysokie :wink: bylo cos ala 500 w kazdym atrybucie u takiej jednej malej kobitki w crapmacy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2005, 08:09 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Lepiej bierz udzial w imprezach firmowany przez to forum.
W najbliższym czasie odbędzie się event DUCHA

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2005, 11:08 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
Nick w grze: Nutrix Warrior Black
To ja sobie przypominam jak to kiedys mnie i kolesiów zrobiła pewna (chyba) dziewczyna. Oczywiście bez żadncyh wpłat, bo na takie coś byśmy nie poszli kazała nam stanąć przy wejściu do statku tam gdzie nasz avatar pierwszy raz ujrzał światło dzienne i powiedziała, że kto pierwszy powie "Give back our are money" czy coś w tym rodzaju to dostanie 10 ped :wink: Jak sie pozniej domyśliłem to pewnie robiła to na jakąś stronke do fanowskich screenów, ale do dziś ich nie widziałem nigdzie i już chyba nie dowiem się prawdy :)

Pozdrawiam 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2005, 12:50 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
Też myślałem że to cus nie tak bo w CL nie ma nic a jak już to by wypuścili z MA globalną wiadomośc taka jak przy OFFie serva.

P.S. nawe miałem zamiar zebać ws do FL bo z forum niekogo nie mam.Nawet nie widziałem
tylko Zariego na aukcji i Marciola też

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2005, 13:06 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
Dragon napisał(a):
(...) Co do ludzi z MA zawsze jest w nich coś wyjątkowego pomijając nick często wyglądają inaczej niż wszyscy mam na myśli że mają nie spotykany nigdzie indziej stroj lub niekiedy ich statsy po skanowaniu są kosmicznie wysokie :wink: (...)

niekiedy tez moga byc kosmicznie niskie :P

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lip 2005, 13:14 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Bo ten gościu na screenie to scammer. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lip 2005, 16:43 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Odczepić się od Monitora ! :D fajna kobietka :) nic nie napisała ale tańczyła ze mną :D ( mam świadków :P ) hehehe najlepsze było jak ją ludzie orali z axe 1x0 a ona uciekała cały czas :) potem sie uspokoiło to mnie podrywała :) ( polska krew :D )

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 205 gości

Panel
Skocz do: