Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2007, 11:33 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
czesc.
mam pytanie o miningu , jak trzeba postepowac, ja sie znajdzie np. XXIII o cos takiego i wyskoczy ten wiekszy claim . Trzeba go wypelniac ,co jakis czas? czy to samo wykopuje z ziemi. I ,jak sie wylÄ…czy gre EU przez ten czas ,to ta karteczka znika z koordinaciami?

Image

Ostatnio edytowany przez tyirespl, 02 Lut 2007, 01:08, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2007, 11:40 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
tyirespl napisał(a):
czesc.
mam pytanie o miningu , jak tszeba postepowac, ja sie znajdzie np. XXIII o cos takiego i wyskoczy ten wiekszy claim . Trzeba go wypelniac ,co jakis czas? czy to samo wykopuje z ziemi. I ,jak sie wylonczy gre EU przez ten czas ,to ta karteczka znika z koordinaciami?

Przylaczam sie do pytania. Jak ta wieza dziala? Czy wykopuje nawet jak nie ma nas w PEU? Karteczka z coordami nie znika chyba. Tak, jak przy mniejszych jest jakis czas na wydobycie (nie myle sie?). Mnie szlag wczoraj trafial jak wykopywalem massive (XX) lysta. 3,5 godziny z OM-102 w lapie - dziekuje, palec mnie boli dzis : 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2007, 11:50 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
chcialbym miec takie problemy lol, ale niestety nie wiem jak to jest dokladnie,

ale wieża wyciaga sama i mozna wybierac z niej co 24h, co do waznosci claima nie wypowiem sie bo nigdy takiego nie mialem

Ostatnio edytowany przez dreamer, 01 Lut 2007, 11:54, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2007, 19:54 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 180
Society: Poltropia
wieza samodzielnie wydobywa przez 24h i sie zatrzymuje do czasu az odbierzesz urobek. Co do waznoscie to nie jestem pewien na 100% ale z tego co pamietam nie ma okreslonego czasu waznosci.......
oczywiscie nie musisz byc w tym czasie zalogowany :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2007, 08:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion
Cytuj:
Co do waznoscie to nie jestem pewien na 100% ale z tego co pamietam nie ma okreslonego czasu waznosci.......

Zgadza się, będzie tam stać dopóki nie wydobędziesz całego złoża. Dzienny ubrobek takiej maszyny to 5 - 5,5k mniej więcej. Klikając na wieżę zostaniemy poinformowani, kiedy będzie gotowa do odebrania następna partia minerałów.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lut 2007, 00:46 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
jestem nowy gram dopiero 2 dni chiciałem sobiekupić taką maszynkę do kopania ile musze zainwestować w takie cudeńko może ktoś mi pomóc prosił bym o pomoc na privie np gg
był bym wdzięczny mój nr 9223199
http://www.bob.republika.pl
Pozdro dla całej Ekipy forum Robicie kawał dobrej roboty :)

Ostatnio edytowany przez Bezelix, 30 Cze 2014, 09:31, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lut 2007, 08:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Bezelix napisał(a):
jestem nowy gram dopiero 2 dni chiciałem sobiekupić taką maszynkę do kopania ile musze zainwestować w takie cudeńko może ktoś mi pomóc prosił bym o pomoc na privie np gg
był bym wdzięczny mój nr 9223199
Pozdro dla całej Ekipy forum Robicie kawał dobrej roboty :)

Sama maszynka nie wystarczy. Polecam zacząć od poradników:
http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=69

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2007, 07:27 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
Przypomnialo mi sie o temacie, wiec pisze bo mialem jakis czas temu 20kped gazzu,
terminu waznosci claim nie ma, dostaje sie co 24h wyciagniete automatycznie mineraly, tylko trzeba kliknac na wiezy, ilosc dostawalem miedzy 4,5k - 5,5k ped na jedno wyciagniecie, to 20kped zajelo mi 4 dni zeby dostac,

co ciekawe jak wyciagnalem ostatnia partie i claim zniknal dostalem 2x skillgain -> engi i mining chyba nie duzo ale ciekawe :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2007, 13:12 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
Witam mam taki problem kopałem Ore i znalazłem coś takiego ale gdy do tego podchodze to nic nie moge zrobic,niewiem o co z tym biega prosze o pomoc.

Tutaj foto http://img509.imageshack.us/my.php?imag ... 111og0.jpg

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2007, 13:28 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Jeśli dobrze widzę to jest statek robotów :) graty
musisz znaleźć na nim taki czerwony przycisk i nacisnąć dostaniesz itemy o wartości 50PED. Może być trudno bo jest "wmontowany" w drzewo ale jest tam na kadłubie na pewno taki czerwony kwadratowy przycisk.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Cze 2007, 13:57 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
no dzieki znalazłem przycisk :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości

Panel
Skocz do: