Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2007, 12:35 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 0
Witam!
Jetem nowy w EU i mam pewien problem przy zrobieniu depositu (prosze sie nie smiac).
Kiedy chce aktywowac moja karte musze podac "8 digit activation code". Gdzie ten "activation code" jest umieszczony? Na rachunkach czy na czym?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2007, 12:57 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Na wyciÄ…gu z pierwszej transakcji.

Więcej opisane jest w poradnikach - depozyt.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2007, 15:19 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 121
Nick w grze: Helllreiser
Mazurion! pierwsza wplata to 10$ albo 10EU wiecej nie mozna!
i na twoim rachunku wplaty bedzie ten "8 digit activation code Nummer"
dopiero po jego podaniu bedziesz mogl wiecej wplacac! :idea:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2007, 15:59 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 135
Nick w grze: Jasior
Pierwszej wpłaty 10$ (więcej się nie da ) nie dokonujesz w grze tylko na stronie MA. Jak bedziesz się logował to masz belkę na górze. Potem po lewej stronie kliknij deposit i dalej juz cie poprowadzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2007, 19:17 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 117
Nick w grze: Spo
Wprowadzacie kolegę w mały błąd, przy aktywacji nie trzeba podawać "activation code" z pierwszej wpłaty...na potwierdzeniu każdej wpłaty do EU będzie wypisany kod składający się z dwóch liter i ośmiu cyferek (np. AB12345678) i właśnie te osiem cyferek to Twój activation code. Wpłacałem kilka razy po 10$ i gdy naszła mnie ochota na aktywację wziąłem pierwszy lepszy kod (któryś ze "środkowych" wpłat) i aktywacja przebiegła bezproblemowo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2007, 20:31 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 104
W dodatku kto wymyślił te 10$??? Moja pierwsza wpłata (i jedyna :) ) wynosiła 32$ i poszła bez problemów.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2007, 09:14 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
no tak...małe sprostowanko, zdaje się, że limit karty nieaktywowanej to 3000 ped, a aktywowanej 30000 ped (można pisać do supportu z prośbą o zwiększenie limitu).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lut 2007, 09:49 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
Spo sry ale chyba nie wiesz o co chodzi. Temat jest o wpłacie a nie wypłacie, więc tutaj limit karty ATM( tak ona się nazywa? :P) nie ma tu nic do rzeczy :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lut 2007, 00:09 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
BlaDy czy ja wspomniałem coś o wypłacie lub kartach ATM? Jeśli już mamy odnosić się z taką kulturą i grzecznością, to przepraszam Ciebie bardzo, ale to chyba Ty nie wiesz o co chodzi, bo ja wciąż piszę o wpłacie, a nie wypłacie. Jeśli choć raz zobaczysz listę Twoich kart znajdziesz tam "Deposit Limit" o którym wspominałem. I nie sądzę aby ten limit dotyczył ped`ów wpłacanych przez MindArc do RL :P. Wracając do ATM, to chyba już przeszłość, nieprawdaż? Proszę Cię bardzo BlaDy, przeczytaj coś przynajmniej dwa razy (lub więcej jeśli potrzebujesz) zanim będziesz próbował to podważyć.

Pozdrawiam.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 77 gości

Panel
Skocz do: