Odpowiedz

Czy pozwolić na skakanie w lidze PK?
Ankieta zakończyła się 11 Maj 2005, 07:49
Tak 35%  35%  [7]
Nie 45%  45%  [9]
Wszystko jedno 20%  20%  [4]
Razem głosów : 20
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 01 Lip 2005, 20:56 
Propozycja bardzo dobra. Oficjalnie to potwierdzamy.
Organizatorzy.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lip 2005, 07:56 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Czyli sprawa załatwiona.Co prawda główni zainteresowani powinni potwierdzić że czytali ten post i się zgadzają.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lip 2005, 10:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Jasne :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 10:28 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
To skoro o 13.15 ma byc walka o 3 miesjce to to tego czasu musza sie odbyc 2 walki jeszcze.
11.40-12.25 sebek - m3lla (czas MA wszędzie)
12.30-13.10 zwyciezca (sebek lub m3lla) z dragonem

abym dopiero mogl walczyc z przegranym tej drugiej - o ile dobrze rozumuje

Do tego dodać mogę, że skoro jedne z sędziów postanowil o eliminacji nieobecnych - to nalezy przypuszczać, że terminy te są juz ostatecznymi i liga pk nie będzie sie w nieskończoność przeciągać (juz trwa za długo)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 13:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
M3lla byl obecny.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 14:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Wiem - widzałem sam osobiscie. Nie bylo jednak na tym meczu sędziego aby uznać walkowera. Gdy juz zjawił sie Dragon to wraz z M3lla ogłosił walkowera.

ehhh

Ja sie zdaję na decyzje sędziów, którzy mają 2 możliwości
1. unieważnić ten dzień i przenieść na nastepny (tym razem paujacy wszystkim termin)
2. formalnie przyjąc walkowerem mecze i tym samym skreślić z listy : sebka, m3lle i dragona (tylko kto będzie miał wtedy kolejne mijesca?)

Sędziowie mają 2 mozliwości - ciekawy jestem którą znich wybiorą :)

----
sorki - poprawilem 2 blędy :)

Ostatnio edytowany przez de`Beliar, 03 Lip 2005, 18:49, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 15:09 
Poor
Dołączenie:
Maj 2005
to juz Liga 2 a jest to samo co w 1 dochodzi do finalu i nikogo nie ma , a pozniej sie dowiem ze na 2 dzien byl final , nie chodzi mi o to czy wygram czy przegram ale wreszcie zrobcie to normalnie, a nie jedni sa innych nie ma najpierw sie umawiacie na czas ze wszystkim pasuje a pozniej olewka.
domyslam sie ze gram z doroslymi ludzmi a nie z dziecmi, a tak wlasnie sie zachowujecie
ja mam jeszcze rodzine i zrezygnowalam dzis ze spaceru z synem zeby grac , a widze ze moglam to tez olac i isc z nim na ten spacer :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 15:33 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ehh...z chęcią chciałem powalczyć ale niestety z przyczyn technicznych jest to niemożliwe :(
Robiłem sparing z Beliarem,Radasem i jeżeli walki wcześniejsze wyglądały by tak jak te to nie miał bym żadnych szans wyjścia z grupy.Jest to spowodowane cholernym lagiem wynikającym z mojego połączenia internetowego.Wszystko dzieje się z opóźnieniem paro sekundowym(równie dobrze mógł bym walczyć z powietrzem-bo co z tego że widzę przeciwnika skoro faktycznie on jest pare sekund do przodu,w innym miejscu :evil: ).
Zasady sa zasadami i czekam na werdykt sędziów czy znowu zostanie przesunięty termin,czy posypią się walkowery.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 18:37 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Bonki napisał(a):
Oki może być w niedziele .Ustalmy tylko twarde reguły,Kto się nie stawi przegrywa.
Organizatorzy powinni to potwierdzić M3lla zgadza się na ten warunek z tego co wiem.

PL napisał(a):
Propozycja bardzo dobra. Oficjalnie to potwierdzamy.
Organizatorzy.

Aby pomóc w decyzji sędziów, którzy chcą wypaść fair wobec wszystkich uczestników, wobec których chcą byc słowni - dodałem drobne porzypomnienie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2005, 21:29 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
to może jakieś krótkie podsumowanie ze strony organizatorów, plz?

bo już się zgubiłem

btw. 100 ped na Drago stoi :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 08:49 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
coover napisał(a):
to może jakieś krótkie podsumowanie ze strony organizatorów, plz?

bo już się zgubiłem

btw. 100 ped na Drago stoi :)

Ja jako osoba walcząca nie będe nic wymyślał powiem tylko tyle że chce powalczyć z m3 i jezeli mi się uda to go pokonać (bo nieraz on ze mną wygrywał) W trakcie gdy ta walka będzie jakas sensowna i przyniesie mi jakąś satyswakcję.

Jezeli nie będzie takiej mozliwości to lepiej coov na mnie nie stawiaj bo chyba oddam tą walkę walkowerem lub bede walczyl by przegrac aby zmiezyc sie z Beliarem :P ponieważ jeszcze nie miałem okazji ani razu z nim walczyć. Sorka Monika za ignorancje nie chcę cie urazić ale walczyliśmy już kilka razy i zawsze udalo mi się wygrać :?

Sprobojemy z M3 rozegrać walkę jakoś w czasie gdy sieć nie jest obciążona i damy wam wyniki. PL zadecyduje co z nimi zrobić :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 09:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja też walczylem miałem jedwabiste lagi przegrałem ale walki nie przekladalem.
i to tyle mistrzu Dragonie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 10:11 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
I juz po walce przegrałem 3:2 ale chociaz miałem fajną zabawę Grats M3

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 11:28 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Co takiego??

A jaki jest wynik meczu Sebek - M3lla?

Nie mogłeś chyba walczyć z m3 jeśli wcześniej m3 by sebka nie pokonał !!!

Sorry - ale wg mnie to jaja sobie teraz robisz.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 11:48 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
chyba ja przegrałem walkowerem, lecz nic takiego tu nie widziałem żeby tak było, w niedziele byłem w pół do 13 - wcześniej nie mogłem, miałem impreze całonocną i spałem tylko 3 godziny jak wróciłem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 11:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
de`Beliar napisał(a):
Sorry - ale wg mnie to jaja sobie teraz robisz.

Tak czytam to wszystko i stwierdzam, że część uczestników sobie robi "jaja".

Jeśli nie macie czasu na pojawienie się w PE to sie nie pchajcie do takich eventów, gdzie jedna osoba drugiej MUSI się podporządkować co do godziny/daty spotkania bo inna ma co innego w RL do roboty, a jak już to się kontaktujcie przez gg lub nawet telefonicznie jeśli trzeba.

Od chyba tygodnia czytam o rozegraniu walk finałowych... no to już jest śmieszne albo nie masz czasu i rezygnujesz albo się stawiasz i walczysz, nie ma sensu żeby przedłużać zabawe innym uczestnikom.

Jeszcze komentarz jednego z "organizatorów":

Dragon napisał(a):
Sorka Monika za ignorancje nie chcę cie urazić ale walczyliśmy już kilka razy i zawsze udalo mi się wygrać

nie możesz stracić trochę czasu żeby trzykrotnie z Moniką wygrać... ??
jaśnie Hrabia nie ma czasu pewnie na takie pierdoły.

To chyba wszystkie spostrzeżenia obserwatora PK Ligi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 12:02 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
omg Dragon jaka wymówka lol :)

tak samo ja moge powiedzieć, że w niedziele mnie nie było na czas bo myślałem że z M3 wygram... lol ;) jeśli jest w finale to masz z nią walczyć, czy ci sięto podoba czy nie :P

Już napisałem wyżej czemu mnie nie było na czas, teraz zbijam na 3 dni z kumplami do Żywca, więc nie wplątujcie mnie w jakieś spotkania :)

papa :) za 3 dni was pomęcze na forum :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 13:07 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Moim zdaniem, skoro Dragon nie miał czasu walczyć z M3lla to tak samo nie miał czasu walczyć Sebek.

Więc albo dotrzymujesz śłowa i z M3lla oddajecie mecze walkowerem (nie mam screena ale mam świadka , że tak było) i Sebek przez swoją nieobecność też wylatuje, albo...

-cały dzień unieważniamy i od owa się m3 z sebkiem sami umawiają. A później dopiero rozegramy kolejne mecze.

Ostatnie słowo i tak do organizatorów należy ale jeżeli zechcą podtrzymać resztki honoru to wybiorą jedną z tych 2 opcji.

Chociaż, bardzo żałuję, że screena nie zrobiłem w niedzielę bo bym dął na forum i wszyscy mieli by pewność do tego, że jeden z sędziów nie dotrzymuje słowa.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 14:30 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dragon napisał(a):

btw jakiś sędzia (osoba trzecia) to obserwował ??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 15:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
oj tam najlepiej wszystkich zdyskwalifikować za doping :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 15:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Garth napisał(a):
Dragon napisał(a):

btw jakiś sędzia (osoba trzecia) to obserwował ??

Radas był sędzią w tej walce.
Po walce z Dragonem chciałem dorwać Sebka i stoczyć z nim pojedynek aby wszystko było jasne(przegrał bym,to walka z Dragonem była by nieważna,wygrał bym to walke z Dragonem miał bym za sobą).Podobno odbyła się rozmowa Sebka z Radasem z której wynikło ,że Sebek nie chce już brać udziału.W niedzielę wszyscy chętni się pojawili a ,że walki się nie odbyły(z wiadomych przyczyn) automatycznie zostaly przesunięte na nastepne dni(dlatego z Dragonem rozegrałem pojedynek dzisiaj-dzięki Dragon za wyrozumiałość 8) )
Niech organizatorzy SAMI podejmÄ… decyzjÄ™.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2005, 20:21 
Sędziowie to osoby trzecie związane z Ligą lub organizatorzy: Pastor, Dragon lub ja ( PL ).
W niedziele umierałem ( bolał mnie ząb ). Od Wtorku będe w pełni dyspozycyjny ( ide w końcu do dentysty ), i wtedy wszystko wyprostuję.
Gadałem z Dragonem i wygląda to tak: M3lla wygrał walkowerem z Sebkiem.
Dragon przegrał z M3lla 3:2. Walki finałowe :
Monika - M3lla ( o pierwsze i drugie miejsce )
Dragn - Beliar ( o trzecie i czwarte miejsce ).
Prosiłbym o rozegranie tych meczy przed niedzielą. W niedziele będzie wreczenie nagród i walka o zamek. Dokładną godzinę podam po wtorku.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 04:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Zaraz zaraz!!!

Sebek jak wróci z wakacji to też będzie walczył. Nie wykorzystujcie okazji jak Sebek nie jest dysponowany. Dragon i M3 w niedziele w takiej sytuacji oddali mecze walkowerem i jakoś dalej grają. Gdzie tu jakaś sprawiedliwość?

Ja czekam na walke Sebek - M3

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 08:13 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Garth napisał(a):
Jeszcze komentarz jednego z "organizatorów":

Dragon napisał(a):
Sorka Monika za ignorancje nie chcę cie urazić ale walczyliśmy już kilka razy i zawsze udalo mi się wygrać

nie możesz stracić trochę czasu żeby trzykrotnie z Moniką wygrać... ??
jaśnie Hrabia nie ma czasu pewnie na takie pierdoły.

To chyba wszystkie spostrzeżenia obserwatora PK Ligi.

Eh napisałem to poto zeby nie było ze w tamtym poscie całkowiie zapomniałem o Monice ktora tez bierze udział w finale a wyszło na to ze całkowicie jej nie szanuje i nie wiadomo za kogo sie uwazam :( Nie taka była była moja intencja i dlatego Monice nalezą się przeprosiny.

Oto co teraz napisze pewno znowu mi się dostanie ale je..... to. Wina w tym jest nasza (organizatorow) bo finały tak naprawde wcale nie wyłonią tego kto będzie najlepszy :) oco ostatnio mnie XII strasznie męczy :P mieliśmy w tej edycji dać szanse zdobycia nagrod osobom troche słabszym co zapewne widzieliście po ustawieniu grup i walk ćwierćfinałowych. Koszt tego jest taki że finały będa trochę gorsze (bo większość naprawde niezłych osob odpadła) .

Ogolnie teraz juz wiem że zle wszystko wykombinowaliśmy było zamiast axe 1x0 walczyć jakimiś katanami wtedy walki byly by znacznie krutsze i te 15-30 HP niedawalo by takiej roznicy. Jezeli odbędzie się III edycja to właśnie na honory lub valory

Co do walki z M3 to własnie to o czym on napisał mieliśmy w intencji. Jest on naprawde niezły ale mosi walczyc rano bo pozniej cos sie wali z łączem :cry: Napisałem tez wcześniej ze to PL zdecyduje jak to będzie dalej wyglądało i będzie tak jak on powie. reszta moze sie z tym nie zgadzać (nawet ja) ale mamy gowno do gadania.

Niedzielne oddawanie walkowerow nie mialo być rezygnacją z ligi tylko oddaniem tego jednego meczu więc nie wiem Beliar jaki masz problem skoro itak go przegrałem.

No i to by było na tyle :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 09:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Dragon napisał(a):
(...) Jezeli odbędzie się III edycja to właśnie na honory lub valory (...)

Nie sądzę, aby to przeszło. Liga PK miała być dostępna, otwarta na wielu graczy. Droższa broń stanowi pewną przeszkodę dla niektórych zawodników.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 10:25 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
CvX! napisał(a):
Dragon napisał(a):
(...) Jezeli odbędzie się III edycja to właśnie na honory lub valory (...)

Nie sądzę, aby to przeszło. Liga PK miała być dostępna, otwarta na wielu graczy. Droższa broń stanowi pewną przeszkodę dla niektórych zawodników.

Nie sądzę aby 3 liga miała jakiś sens po tym co widziałem w 2. Negatywne opinie dot. 1 potwierdziły się tutaj. Trzeba było napisać w regulaminie, że startujacy w lidze sędziowie sa na innych prawach niz reszta uczestników. Poza tym jaka jest tu bezstronność sędziów, skoro sami biora udział?

Planowanie na najbliższą niedzielę finału nie ma sensu bo Sebek nie zdąży wrócić z wakacji, a wiem, że mu bardzo zależało na tym evencie. Więc uważam, że skoro finały które były opóźniane przez jednego z finalistów przez 3 tygodnie, mozna chyba przesunąć o jeszcze 2?

Wiem, że ostateczna decyzja należy do sędziów ale mam cicha nadzieję, że w końcu zaczną postępować sprawiedliwie a nie tylko z korzyścia dla siebie samych.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 10:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Liga PK cieszy się jednak sporym zainteresowaniem. W 3 edycji weźnie udział wiele osób, tylko trzeba rozwiązać dotychczasowe problemy.
Należy poszukać nowej grupy sędziowskiej, która nie bierze udziału w rozgrywkach.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 10:43 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Hej :)

Mała uwaga a propos I edycji ligi PK:

Brałem udział więc mogę powiedzieć, że była w atmosferze przyjacielskiej i pełnego zaufana ... więc proszę by nie szkalować czegoś w czym się nie brało udziału. Sędziowaniem zajmowali się sami uczestnicy ... były mecze bez sędziów i było ok.

A swoją dogą chyba zapomnieliście, że to ma być zabawa a nie problem ... ale chyba niektórym się pomieszał świat wirtualny z realnym.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 11:06 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion
CvX! napisał(a):
Liga PK cieszy się jednak sporym zainteresowaniem. W 3 edycji weźnie udział wiele osób, tylko trzeba rozwiązać dotychczasowe problemy.
Należy poszukać nowej grupy sędziowskiej, która nie bierze udziału w rozgrywkach.

Ja nie będę brał udziału w rozgrywkach. W tygodniu mogę zjawić się od ok 17.30 i posędziować.
PS. Jeśli macie problemy z datami spotkań, nie łatwiej byłoby ustalić 2 terminy i po niestawieniu się na nie, automatycznie zakańczać daną rundę?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 12:30 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nie mówię, że sędziowie są w 100% do kitu. Wiem jak jest trudno zorganizować event i wiem jak "mały" błąd czy niedopatrzenie ze strony organizatorów odbija się negatywnym echem po wszystkich uczestnikach.

Zgadzam się z z wypowiedzią CvX a - trzeba poszukać nowej grupy sędziowskiej. Muszą to być ludzie tzw "bez wpadek". Tylko tacy mogą liczyć na zaufanie większości graczy.

Warlock również ma rację mówiac o ustalaniu terminów walk. Bo inaczej taki event mozna ciągnąc w nieskończoność. Ale takie zasady należy przedstawić przed samymi zapisami do pk ligi. Uczestnicy muszą wiedzieć, na jakich zasadach ma się odbyć event, aby nie było potem rozczarowań.

Nie było by problemu, gdyby był jasny przepis dot. terminów spotkan.

Ja osobiście zły nie jestem na organizatorów - bo przecież nie tylko mnie zrobiono w .... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 14:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no Ty to akurat powinieneś być zadowolony, bo miałeś szansę dojść do półfinałów ;)

a Liga to i tak nadal najbardziej udany open event organizowany przez Polaków, i tak jak Pio powiedział, nie powinny go psuć zawiść i niespełnione ambicje

każdy ma prawo zrobić "swój" "lepszy" event, ale jak narazie próby kończyły się mało imponująco imo, więc...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2005, 21:28 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Widze, że nie ma sensu juz dyskutować o tym. Jak juz dało mi sie zauważyć, bycie "obrońcą skrzywdzonych" oraz "walczącym o sprawiedliwość" nie daje pozytywnych rezultatów w naszym kraju. Najlepiej jest zająć się własnymi interesami.

Co do zawiści to dało się zauważyć ja w wypowiedziach kilku osób, które nie czytając dokładnie poprzednich wypowiedzi rzucają bezpodstawne stwierdzenia.

Co do decyzji sędziów - ja sie sprzeciwiać nie bedę - i jak tylko Sebek zrezygnuje oficjalnie z walk ja swoja stoczę z Dragonem o 3 miejsce jak najszybciej będzie to mozliwe.

Event nie musi być idealny aby sie podobał - mi sie podoba! :) To tak jak VU7.5 - nie dopracowany ale jest w sumie ok. A najbardziej mi zalezy na bitwie kończącej event - to może jeszcze bardziej wypromować lige pk i zachęcić więcej graczy.

Sam osobiście organizowałem wiele eventów już - i urok ich nie polegał na 100% dopracowaniu ale na zabawie i czerpaniu z nich ile sie da.

..więc tym optymistycznym akcentem - pozdrawiam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 08:13 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jeden i ten sam problem ktory był w obu edycjach to czas. Jezeli bedziemy walczyc na katany jedna runda bedzie trwala z 2-5 min a nie 15 :) pewno zgłosi się mniej osob wiec moze udalo by siie rozegrac all w 1 max 2 dni w innym wypadku znowu pojawia sie problemy.

de`Beliar napisał(a):
Planowanie na najbliższą niedzielę finału nie ma sensu bo Sebek nie zdąży wrócić z wakacji, a wiem, że mu bardzo zależało na tym evencie. Więc uważam, że skoro finały które były opóźniane przez jednego z finalistów przez 3 tygodnie, mozna chyba przesunąć o jeszcze 2?

Wiem, że ostateczna decyzja należy do sędziów ale mam cicha nadzieję, że w końcu zaczną postępować sprawiedliwie a nie tylko z korzyścia dla siebie samych.

A jak myślisz dlaczego finały były przekładane nie dlatego że mi się tak podobało tylko dlatego że między innymi Sebek miał nie rozegrane walki. Ja wpisywałem to tutaj z racji że wkońcu ja załozyłem ten temat 8)

Z mojej drobnej inicjatywy finał nie odbył się w ostatnią niedzielę bo chciałem powalczyć z m3 normalnie ale o tym juz pisalismy. Czekałem na te finały 3 tygodnie to jeden dzień mnie i wam duzej roznicy nie zrobił chyba. Finały mogły by się odbyć i dziś lub jutro gdyby nie Sebek więc tu chyba nie ma niesprawiedliwego postępowania z naszej strony.

Skoro uwazasz ze jestesmy stronniczy to podaj z 3 przykłady a nie wysuwasz oskarżenia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 08:41 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dragon napisał(a):
Skoro uwazasz ze jestesmy stronniczy to podaj z 3 przykłady a nie wysuwasz oskarżenia.

Widze, że kolejna osoba nie czyta moich postów dokładnie. Nie chce mi się ciągnąć dłużej tej polemiki, bo jeszcze któryś z moderatorów lub sam admin weźmie to za nabijanie postów.

W ogóle jestem zdania aby skasować wszystkie posty w tym temacie za wyjątkiem pierwszego postu z regulaminem i aktualną lista zawodników.

Bo po co zaśmiecać to forum ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 09:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
de`Beliar napisał(a):
(...)Nie chce mi się ciągnąć dłużej tej polemiki, bo jeszcze któryś z moderatorów lub sam admin weźmie to za nabijanie postów.

Każdy post, który będzie napisany "z rozumem" i będzie na temat, nie będzie uznany za nabijanie postów - to jest forum dyskusyjne.

de`Beliar napisał(a):
W ogóle jestem zdania aby skasować wszystkie posty w tym temacie za wyjątkiem pierwszego postu z regulaminem i aktualną lista zawodników. Bo po co zaśmiecać to forum ?

To forum, ma również samo sobą świadczyć o swojej historii. Możnaby usuwać wszystkie wiadomości (posty) automatycznie po np. 7 dniach, ale to mijałoby się z celem. Forum ma być bogatym źródłem wiedzy. Nawet ten temat zawiera w sobie wiele przydatnych informacji. Np. czego należy uniknąć w następnych edycjach Ligi PK. Warlock, np. zaofiarował swoją pomoc jako sędzia rozgrywek. Tych postów po prosu nie możemy usunąć. Nie taka jest idea forum.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 17:14 
-Widzę, że jest sporo niedociągnięć z naszej strony. Postaramy się to poprawić przy następnej edycji (o ile MA nie padnie wcześniej). Osoby które brały udział w I edycji mogą chyba stwierdzić, że i tak sporo zmieniło się na lepsze.
-Wracając do tematu, rozegrane do tej pory mecze są zaliczone. Zawodników biorących udział w finałach proszę o rozegranie meczy w terminie dowolnym, tak aby do soboty wpłyneły do mnie dane. W niedziele odbędzie się wręczenie nagród i Event powiązany - walka o zamek (tu pałeczke przejmuje Beliar).
-Beliar, nawet jakbyś przegrał z Dragonem walke o miejsce trzecie i tak jesteś na miejscu, dla którego przewidzieliśmy nagrodę.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 17:46 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Witajcie :)

M3lla napisał(a):
Podobno odbyła się rozmowa Sebka z Radasem z której wynikło ,że Sebek nie chce już brać udziału.

lol co zrobiłem?? :D zapytałem Radasa czy ejsteś online w poniedziałek bo chciałem walczyć, niestety byłeś offline ( 12:40 ). Napisał, że jesteś offline i powiedział że przegrałem walkowerem już, ja odpisałem że ok i wyszedłem z gry.....

Jeśli z takiej rozmowy wynika, że się podaje to fajnie ;)

Ogólnie to chciałbym zobaczyć liste finalistów ( 1, 2 ,3 miejsce ) chyba, że moge walczyć z naszym 311, wtedy będe zadowolony, rano to ja śpie więc odpada, 14-18 może być ( po obiedzie )

To wszystko co chciałem napisać.

Pozdro i pomyślcie co piszecie niektórzy ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2005, 23:00 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Aby nie było narzekania to jutro rozegrajmy ten pojedynek.
Po walce będzie tak jak pisałem wyżej.

PS. Ciekawy podpis ale pisze się zwycięstwa ,nie zwycienstwa 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2005, 09:05 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
PL napisał(a):
W niedziele odbędzie się wręczenie nagród i Event powiązany - walka o zamek (tu pałeczke przejmuje Beliar).

A co tu przejmować?:) przecież już ustaliliśmy plan eventu.

Teraz już wiadomo, że dowódcami poszczególnych grup będą Monika i M3lla. Grupa Moniki ubiara się w białe spodnie, a M3lla`i w czarne. Podział na grupy przeprowadzamy o 15.00 MA w JC (na miejscu jest sklepik z ciuchami) pod pomnikiem. po tym wszystkim - koło 15.20 teleportuje sie grupa broniaca na TI. O 15.25 teleportuje sie grupa atakująca (o tym kto będzie atakowal a kto bronił - zdecyduje wynik walki Monika- M3).

15.30-16.00 bedzie trwać bitwa
16.00 zakonczenie walk i oficjalne zakonczenie eventu.

Do organizatorów eventu:
Jesli proponowane terminy by wam odpowiadały to uroczyste wręczenie nagród mozna by było zorganizować albo tuz przed bitwa o 14.30 MA lub o 16.00 po bitwie - co proponujecie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2005, 12:01 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
311 napisał(a):
PS. Ciekawy podpis ale pisze się zwycięstwa ,nie zwycienstwa 8)

Sebek słucha Peji :wink:
I mam pytanie będzie druga liga PK ??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2005, 12:26 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Marciol napisał(a):
(...) I mam pytanie będzie druga liga PK ??

Druga liga? Wątpię. Prędzej nastepna edycja obecnej ligi. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2005, 14:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no to gites :) wiem właśnie kurde tak się spieszyłem i źle napisałem :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2005, 23:42 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Hm skoro I edycja sie skonczyla to proponuje zalozenie nowego topicu do drugiej edycji a ten zostanie zamkniety (troszke sie robi dlugi ;))
Nie wiem kto sie tym zajmuje (chyba Dragon) wiec prosze o zastosowanie sie do tej 'wskazowki' ;)

Widze ze Dragon umiescił juz zasady II edycji w pierwszym poscie na I stronie, ale to i tak nie zmienia faktu ze powinien zostac zalozony nowy topic (bo zaraz sie wszystko pomiesza)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2005, 23:52 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
lol ;) II edycja dobiega końca....

gratuluje refleksu :)

będzie III jak coś :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2005, 00:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Eee tak prawde mowiac to sie tym nie interesowałem.. przeczytalem ze ktos pisał czy bedzie druga liga.. pomyslalem wiec o drugiej edycji ;) Ok to jak bedzie trzecia to poprosze nowy temat

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2005, 19:30 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Tak btw kto wygrał ostatnią edycje? I co z nowa edycją? kiedy co i jak :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2005, 21:01 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
w I edycji :

I miejsce zajÄ…Å‚ Radas
II - ja
III - XII

nie stety radas nie chciał wziąść udziału w tej :\

III edycja ligi pk odbędzie się najprawdopodobniej pod koniec wakacji jezeli sie odbędzie :) i juz zapowiadam to o czym mowilem wczesniej będziemy walczyć na Valory/Honory walki będą krótsze i przewaga wynikająca z HP zostanie znacznie zniwelowana :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2005, 00:18 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
I po walce :D

3 - 0 dla M3 :) gratz :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2005, 08:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Gratulacje dla Dragona - zajÄ…Å‚ 3 miesjce wygrywajÄ…c ze mnÄ… 3:0.

A dla przypomnienia :

jutro w niedziele o 14.30 MA (16.30 naszego) w Jason Centre koło pomnika odbędzie sie uroczyste wręczenie nagród - zapraszamy wszystkich !!!

potem w programie:
15.00 podział na 2 grupy - białych i czarnych (bez rasizmu lol )
15.30 rozpoczecie bitwy
16.00 planowane zakonczenie bitwy i oficjalne zamkniecie 2ed PK Ligi

-------------------------
uwaga:
prosimy sie nie spozniac -organizatorzy nie maja w planach przeciagać tej imprezy w nieskonczonosc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2005, 10:22 
Poor
Dołączenie:
Maj 2005
M3 czekam na Ciebie do 12 w Atlas bo pozniej naprawde nie bede mogla wejsc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2005, 10:24 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
Nie chcialem Dragon bo media mi juz nie dawaly spokoju :P:P:P, a tak naprawde to stalo sie to co w pierwszej lidze - czas .
Wracajac do 3pkligi to chetnie wezme udzial 8) tylko nie wiem czy te katany to dobry pomysl....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2005, 10:27 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
chyba bede musiał wziąść w tym udział. Bo jeszcze w żaden event się nie bawiłem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 11:55 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Ja też myśle że katsuhi to zły pomysl - z odrobiną szczęscia używając valora można zabić przeciwnika w 2 udezeniach nie tracąc przy tym hp

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 17:02 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
No i Liga Zakończona grats dla zwycięzcow i uczestnikow :)

oto kilka fotek po walce o zamek :wink:

Image

Image

Image

a sama walka o zamek była naprawde fajną zabawą :) zakończyła się 1:1 :wink:

Słowo uznnia dla Misiora zakamuflowal sie w taki sposob na miejscu Aukcjonera że każdy mimo iz go widzial przebiegl obok i zostalismy zaatakowani od tylu :)) naprawde genialny pomysł :twisted:

[ Dodano: Nie 10 Lip 2005, 18:05 ]
Odnośnie 3 edycji utwoze na dniach nowy temat tam porozmawiamy ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 17:23 
Oto rozpis nagród i miejsc PK_Ligi - edycja II
1. M3lla nagroda: 200 Ped
2. Monika nagroda: 125 Ped + Axe 1x0 ( dodatkowy bonus + 50 Ped )
3. Dragon nagroda: 70 Ped + Pixi Set
4. Beliar nagroda: 30 Ped + Dacascos Scope
Sponsorzy:
-Szczecio - 200 Ped
-Dragon - 100 Ped + Dacascos Scope
-Pastor - 100 Ped
-PL - Pixi Set + Axe 1x0
-Anonimus - 25 Ped + ( bonus dla drugiego miejsca 50 Ped )
Dokładne wyniki - http://pk-liga.w.interia.pl

Ostatnio edytowany przez PL 10 Lip 2005, 17:50, edytowano w sumie 3 razy

Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 17:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja dotarłem dopiero na przygotowania do walki drużyny czarnych. :wink:
Ponieważ brakowało im jednego zawodnika, szybko naprawiłem axe, wskoczyłem w czarne spodnie zakupione przez m3lle (thx!) i zdjąłem koszule (brr, zimno było w Jason Center).

Image

Po chwili wyruszyliśmy... na Treasure Island. Na miejscu chwila na przegrupowanie i ATAK!
Ja już wspomniał Dragon, drużyna białych wzięła nas podstępem. Rozgromili nas niemal natychmiast. Po zbiórce przy revival terminalu zdecydowaliśmy się na drugą rundę. Teraz my - czarni - mięliśmy atakować białych. Przyszykowaliśmy zasadzkę i czekaliśmy. Czekaliśmy, czekaliśmy, obrona się gdzieś porozchodziła. Po pewnym czasie dowiedziałem się, że został tylko jeden z drużyny białych. :P Przyłączyłem się więc do walki na placu.
Screenshotów z walk nie mam, ponieważ napięcie podczas oczekiwania i szał bojowy nie pozwalały mi na zajmowanie się tak błachymi sprawami. :wink:

Po bitwie udaliśmy się spowrotem do Jason Center w celu pstryknięcia paru grupowych fotek. Te przedstawił Dragon, ja nastomiast pokażę screenshot przedstawiający ekipę w swoich zwyczajnych strojach:

Image

To wszystko ode mnie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 18:01 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Chciał bym podziękować organizatorom oraz zawodnikom za niezłą zabawę!
Cieszę się ,że impreza dobiegła końca w miłej atmosferze oraz ze zdobytego miejsca :D
PS.Mogę pozdrowić rodzinę?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 18:24 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Było fajnie tylko:
po pierwsze zakręciłem sie w zamku jak czarni atakowali, dostalem pare ciosów i mnie wcisnęło pod zamek lol
Nie mogłem wyjść wiec dalem T i okazalo sie że wygaraliśmy pierwszą runde :)
nawet raz toporkiem nie machnÄ…Å‚em :(

a w drugiej zabiłem Toma wiec nvm :cry:

Dragon zapomniałeś podpisać kto jest na zdjęciu więc cię wyręcze :wink:
od lewej

drużyna czarnych:

PL DASK
CvX free
m3lla Szare Szeregi
Littlefeather Szare Szeregi (stoi)
MarO Chłopaki z Ferajny
Dragon Poltropia

drużyna białych:

ja P.L.Corp. :D
Monika P.L.Corp.
Misior Poltropia
Yekyl free (stoi)
de'Beliar Red Legion
Tomasso Poltropia

no i gdzieś tam w tle Raditz ale nie brał udziału :)

byli jeszcze Dan PL i bonki
Dan miał inne priorytety (dziewczyna :P ) a bonkiego wcięło więc pewnie kłopot z logowaniem :(
A i jeszcze Mistrzu ale nie ma go na zdjęciu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 18:35 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Gratuluje WSZYSTKIM uczestnikom :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 19:18 
Poor
Dołączenie:
Maj 2005
naprawde koncowa impreza byla extra podobalo mi sie.
Dziekuje bardzo dla PANA ANONIMUS za nagrode 50 Ped :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 19:21 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dzięki za zabawe :D fajnie było :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 20:01 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Przepraszam drużyne bialych za dezercje.Jak mnie wywalilo nie mogłem się zalogować.
W tym czasie zadzwoniła siostra żeby odebrać ją z dworca.Póżniej musiałem iść do brata który jest w szpitalu. jeszcze raz sorki.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 20:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
A ja siÄ™ pochwale swoimi fotkami :)

tuż przed walką zostaliśmy podzieleni na team-y
czarni (nie wszyscy :() :

Image

biali :

Image

fotek z bitwy nie mam :(
ps : jam my broniliśmy (czarni) to chciałem się za wazonem ukryć i też mnie pod zamek przeniosło :D

po bitwie :

Image

ps2 :
Bardzo dziękuje dla organizatorów za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 21:39 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
Zabawa swietna :)

Ale z kamuflażem udało mi się tylko z jednego powodu.... jeden z shopkeeperów też był ubrany na biało i większość myślała ze także jestem shopkeeperem :)
Oprócz Dragona .... który jak się poźniej przyznał zobaczył że to ja ale stwierdził że to bug :)
Za to z Pio mieliśmy świetny ubaw jak cała drużyna czarnych przebiegła obok .... dla tego jednego momentu warto było zginąć na zamku :)
Chociaz powinienem zostać na podescie do końca a nie biec za wszystkimi .... przynajmniej bym przeżył :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 21:59 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Grats dla zwycięzców :)
Monika te 50ped to pewnie od cichego wielbiciela (chociaż to nie ja :P)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 22:28 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
No, bylo fajnie :-)
chociarz na zdjeciu wyszedlem jak bym pedów na ziemi szukał :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2005, 22:32 
Poor
Dołączenie:
Maj 2005
dzieki Marciol ,tylko teraz sie zastanawiam kto to moze byc bo jest ich wielu :P
ale i tak bardzo dziekujedla pana anonimusa dzieki niemu mialam dzis szczescie bo on zaczol z prezentami a pozniej mialam hofa i globala :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lip 2005, 04:52 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja rózwnież dziekuje organizatorom za świetna zabawę - nie ma to jak polski event :)

ps: Gdyby Monika dostała po 50 PED od każdego cichego wielbiciela w PE to by stac ją było chyba na full shadow i pare ped na hunt :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lip 2005, 08:29 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Racja Yekyl :) Ale wielu tam tak wyszło :>
A właśnie Monik agratz za HoFa i spacecrafta

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Sie 2005, 21:21 
Kurcze... tak czytam te stare posty i dobijam sie ze nie zdecydowalem sie zaczac grac w PE juz 6 miesiecy temu...

PostWysÅ‚any: 08 Paź 2005, 14:51 
Szukam osoby (osób), które przeprowadziłyby III edycję PK-Ligi. Zarówno Dragon, jak i ja nie mamy wystarczającego czasu, aby zająć się III edycją. Przyszłym organizatorom, w ramach pomocy możemy udostępnić stronke oraz inne przydatne informacje na tematy organizacyjne. Kontakt ze mną tylko za pośrednictwem telefonu : 506438088 (niestety praca).

Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Paź 2005, 15:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja bym z wielka checia wziÄ…Å‚ udzial :) musi mi sie wreszcie udac zdobyc mistrzostwo a organizatorowi troche nie wypada :oops:

tak apropo jestem nawet gotow zafundowac nagrode

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2006, 07:52 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
W III edycji proponuje połączyć walki AXE z walkami na opalo+ampem 103.
Jak to zrobić-moja propozycja.
1. runda AXE
2.runda opalo+103
3.runda open do wyboru albo to albo to.
Prosze o komentarze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2006, 07:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
noo swietnu pomysł Bonki zajefajne urozmaicenie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2006, 09:51 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja tam osobiście wolałbym honorową walkę na katany.

Nie ma to jak zwyła stal bez żadnych tam dziwnych dodatków. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2006, 11:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a jeśli gladiatorzy nie dogadają się co do rodzaju broni w 3ciej rundzie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2006, 12:06 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
jezeli tak to ja proponowalbym przed kazda walka losowanko male. W ten sposob nie bedzie mozna sie przygotowac i zapobiegnie taktycznym wybora (na przyklad gracz A wie, ze gracz B jest mocny w longbladzie, wiec nie chce walczyc na axe a tylko na opallo) .

Pozostalaby tylko kwestia jak takie losowanie przeprowadzic, ale to jest spokojnie do rozwiazania.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2006, 12:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Pewnie trzeba bedzie zrobic glosowanie :)
Ja jestem za jednym rodzajem broni i najlepiej aby byl to kats. honor.
Wtedy impreza pojdzie szybko i sprawnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2006, 13:17 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
tak, to powinna być LIGA ! 1-wsza liga ! ExtraKlasa ...

zatem Katana i MK2 - organizator powinien zapewnić ewentualnie do użytku na czas pojedynku jeśli dany uczestnik nie posiada

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2006, 13:22 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion
Chętnie podziałam jako sędzia, jeśli pory nie będą zbyt ekstremalne.
Cytuj:
Ja jestem za jednym rodzajem broni i najlepiej aby byl to kats. honor.
Wtedy impreza pojdzie szybko i sprawnie

Szczególnie odkąd pojawiły się trafienia krytyczne. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2006, 16:30 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
A ja bym zrobil poza ta liga inna gdzie by sie walczylo na rekawice z tt :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lut 2006, 16:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
niektórzy zanudziliby się na śmierć podczas walki ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2006, 06:46 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
W 3 rundzie zależało by od zawodnika co wybiera np. zawodnik a-wygrał 1 runde w axe,zawodnik b-wygrał 2 runde opalo.W 3 rundzie prawdopodobnie zawodnik a wybierze AXE a zawodnik b opalo,dopuszczalna też by była zmiana oręża w trakcie trwania 3 rundy.
Superliga-na miecze też jest dobrym pomysłem

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 15 Lut 2006, 14:18 
Czyli teraz potrzebny tylko organizator. Ja ze swojej strony mogę tylko zaoferować pomoc techniczną oraz podesłać tabele do stronki itp. Na więcej narazie nie mam czasu (praca).

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: