Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2007, 00:36 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 92
Society: E H A
Nick w grze: Marcin "Marmur" Budkazpiw
Mam ostatnio problem z lagami objawiajacymi sie tylko w EU normalnie to od ok 16-24 nie bylo szans na normalna egzystencje w wiekszych skupiskach ludzi lub mobow. Po polnocy smigalo zwykle jak marzenie czasem w PA lub TP jaja byly. A dzis np juz mimo ze jest 0:30 lag jest taki ze zgroza...test polaczenia na http://www.speakeasy.net/speedtest/ pokazuje obecnie ok 2 Mb/250 kb/s , pingi serwerow ok 30 w porywach 40 czyli nic wielkiego a mimo to po wejsciu do gry zaczyna sie cyrk. Ma ktos jakis pomysl co moze byc bo juz mi sie koncza pomysly.
A moj komp:
Proc: Athlon64 3200+ Venice
Plyta: Gigabyte K8N Ultra-9
Grafa: GF6600 z 256Mb pamieci na pokladzie
RAM : 1 GB

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2007, 00:49 
nie tylko ty masz lagi...od jakieś czasu każdy je ma i to wina serwerów mindarka, ja nie wiem co z tym zrobić

Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2007, 07:13 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Poczekajcie az liczba kont wzrosnie do 1mil.
MA bierze sie ostro za reklame,co widac na "screenach".
Zapominaja tylko o tych co juz sa inside.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2007, 00:27 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 92
Society: E H A
Nick w grze: Marcin "Marmur" Budkazpiw
Transfer skoczyl do 2,3-2,5 /500-550 ...a dalej grac sie nie da pingi swietne wszystko piekne tylko grac sie nie da bo na dzien dobry zuca mna na wszystkie strony swiata.. :/ po prostu zalamka..

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2007, 00:34 
to wina MindArka...co jakiś czas tak ma chyba każdy kogo znam eh, oni mają to gdzieś poprostu...napisze supporta zobacze co odpiszą ci idioci

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: