Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 13:22 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 0
Szukam jakiegoś miejsca, gdzie jest zatrzęsienie Berycled Mature-Guardian. Lokalizacje kolo Echidny niestety mi nie wystarczają bo czyszczę wszystkie moby w godzinkę, a respawn jest wolny. Może ktoś z Was zna jakieś dobre miejsce, gdzie radar się czerwieni od Berycli Mature-Guardian??

Tak w ogóle to muszę powiedzieć, że po 2 huntach w nowej kombinacji cały czas do przodu lekko jestem.

Kombinacja:
Pixie + 5A | Korss H380 (L) +/- A103 | FAP-50 (prawie nie używany)

Berycle regularnie sypia: Shogun Thighs (F), FAP-5, FAP-15, A&P Series Brave, Kobold Arms (M), Axe 2x0, Korss H350 (L) i wiele innych rzeczy (te co wymieniłem dostałem w ostatnich 2 podejściach).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 14:55 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
u konkurerncji na LA31 spróbuj ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 17:33 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
coover napisał(a):

a mata : Berycled Mature-Guardian ???

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 18:31 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm.."..radar czerwony od kurczakow..." Na S od fort pandora , (stamtad najbezpieczniej dojsc)gdzies tak w polowie tej 'pustyni".maturity od providera w gore, pare razy spotkalem alpha. Ale kurczaki "poprzetykane' sa Longu od young'a do dominanta. Co smieszniejsze, jak zabijesz longu younga to respawnie sie wyzszej maturity ..ja doszlem az do Old Alpha.Respawn nie do wyczyszczenia przez jednego gracza.
Co do dropow? jak zwykle od szczescia zalezy , siedzialem tam chyba przez tydzien , po podsumowaniu to wyszlo mi 20 ( dwadziescia ) ped do przodu i dalem se spokoj z kurczakami he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 19:06 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
no EDO mnie trszeczke ubiegł ,ale co tam wiedza nikomu nie zaszkodziła - no może obecnemu ministrowi edukacji .

Ja znam tak :

-Echida na W i na E , na poludnie teraz tez sa bo wzdluz PVP 3 ( do srodka nie zagladalem , nie zazywam prochow na przeziebienie ) i tutaj na S możesz nawet spotkac dominanta jednego :)

- jest takie miejsce ,chociaz dla mnie nie wygodne bo się posluguje riflem, kolo Nymphtown na E , tylko teraz nie wiem czy sa ,ale mogą tam być guardiany idziesz na E i wzdluz jeziora na S
-za dawnych czasow z innej epoki PE chodzilo siÄ™ na pustynie na S od Pandory – daleko ale byÅ‚y same berykledy gaurdiany i longu – dawno tam nie byÅ‚em :( - ale EDO wÅ‚asnie o tym mówiÅ‚ - piÄ™kne miejsce tylko daleko byÅ‚o za dawnych czasów to nie byÅ‚o Å›migania teleportem

- teraz można odwiedzic oczywiście chlopakow z Poltropii z ich wypasonymi berykledami :)
- jeszcze jeden LA ,ale Ci nie powiem bp ty;lko raz tam byłem i i niechce zeby to byla konkurencja dla naszych
-i duze sa na CND
sa jeszcze inne miejsca ,ale to sa” maluchy” dla Ciebie bo jak Ty wybijasz to w „pięć sekund” to fajne masz już skille w broniach .

po za tym nie rozumiem jak Ty , możesz wybic wszystkie koło echidy tego jest troszeczke i trzeba się niezle nabiegac żeby je zabić .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 19:13 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
He he he... Dzięki Panowie za sugestie :) Na bank sprawdze te na S od Pandora, moze jeszcze będą. A co do tego, że wybijam je szybko to chodziło mi o te na W od Echidny. Tam gdzie jest ich dużo to wpadam i po godzince musze dużo biegać, żeby jakieś znaleźć bo respawn jest wolny. Myślałem, że jest jakas miejscówka gdzie ich jest tyle ile jest Exo na landzie Akoza :)

Dzięki jeszcze raz :D

[ Dodano: Pon 08 Sty, 2007 19:19 ]
coover napisał(a):

tylko jakie Wy tam macie Maturity Berycli?? Z tego co pamiętam to się chwaliliście Stalkerami :) Niestety do tego dochodzą znienawidzone przeze mnie Merpy :?

Jeśli rzeczywiście macie duży spawn Berycli Mature-Guardian to chętnie się tam przejdę i spróbuję szczęścia :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2007, 19:31 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
nie jest wolny , tylko trzeba wiedziec gdzie :) sie responduja jak wybijesz jedna strone to musisz biec w druga strone , ale ja polecam sprawdzic na E od nymphtow ,tylko sie troche nachodzisz po gorkach

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2007, 02:36 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 141
Society: Asassins INC.
Nick w grze: Vimken Piec Malwa
Sporo berkow jest w okolicach ny i przyleglych outpostow.

Ja poszukuje grandlvore gdzie sie respia, te lokacje z pewiki juz sprawdzilem i nic tam ciekawego niema niestety.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2007, 06:31 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Domyślam się, że chodzi o Gradivores. Z nimi ciężko jest, to co pokazuje pe-wiki i jeszcze śladowe ilości na LA19 chyba jeszcze były.
Na coś lepszego niestety trzeba czekać do LG i mieć nadzieję, że zwycięski soc nie usunie DNA, co się może zdarzyć bo gradi były mało dochodowe dla poprzednich właścicieli LA17.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2007, 07:03 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
misko napisał(a):
Domyślam się, że chodzi o Gradivores. Z nimi ciężko jest, to co pokazuje pe-wiki i jeszcze śladowe ilości na LA19 chyba jeszcze były.
Na coś lepszego niestety trzeba czekać do LG i mieć nadzieję, że zwycięski soc nie usunie DNA, co się może zdarzyć bo gradi były mało dochodowe dla poprzednich właścicieli LA17.

Chodziem po obu landach gdzie koce :P (gradywory) są "dostępne" - niestety w tej chwili jest tylko Y, mature raz na 10 a old - raz na godzinę. Respawn KOSZMARNIE wolny i rozrzucony, trzeba sie po całym landzie nabiegać, żeby coś znaleźć. PO LG może coś z tym zrobią :(

Ostatnio edytowany przez abyss, 13 Sty 2007, 13:36, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: