Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2007, 10:33 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Image

po teleporcie nagle moim przed moimi oczami pokazaly sie oto takie cuda. Te prostokaty pojawialy sie tak jak owoce (tylko wiekszy promien). W piewrszej chwili pomyslalem, ze mam patent na owoce, i ta sa miejsca w ktory MA "kladzie" zarcie, wiec wyruszylem na zniwa. Niestety szybko znalazlem papplony i moja teoria legla w gruzach (bo niestety pokazywaly sie dokladnie tak samo i byly pomiedzy tymi oznaczonymi prostokatami) Czyzby zatem mialo to cos wspolnego z minningiem ? Ktos cos widzial takiego ? Hm ciekawe ciekawe

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2007, 10:49 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 93
To tylko art :) Czyli karta graficzna się krzaczy. Gdy układ graficzny się przegrzewa, bądź po prostu jest za słaby wywala artyfikacje (w skrócie: arty), czyli właśnie takie prostokąty, jednak nie jest tak źle - często cała grafa się wali, i tyko reset pomaga :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2007, 13:09 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Eol
To są groby avatarów które tam poległy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2007, 18:02 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Hehehe groby:D
Ja znowu znalazłem las terminali chatek, ale nie można było ich "otworzyć"

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2007, 12:26 
Inept
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 147
Society: -DNA-
Nick w grze: Morda MUG Mordalez
Ostatnio po nowym vu mialem problemy z teksturami na TI i na ametherze w rozowej ziemi, nawet moby zapadly sie pod ziemie razem z moim claim rodem :) , jak juz mnie zabil argo young to moj avatar wylecial w powietrze jakies 5 metrow jakbym dostal na szczene od Tysona :D super efekt, ciekawe czy jeszcze takie bugi tam sa. A moze czesc z nich tzn tych teksturowych to wina moich wtedy nienajnowszych driverow do karty graficznej...

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2007, 14:09 
swego czasu to było 2 lata temu...był taki bug, np niedaleko pająków przy troy...jak się postać zablokowała tj wbiła się w róg ściany depresji...nagle wyskakiwała z tamtąd na niespotykane wysokości, jak z procy, efekt ciekawy ale dla mnie czas tylko się marnował na takie.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2007, 15:28 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
MUG napisał(a):
Ostatnio po nowym vu mialem problemy z teksturami na TI i na ametherze w rozowej ziemi, nawet moby zapadly sie pod ziemie razem z moim claim rodem :) , jak juz mnie zabil argo young to moj avatar wylecial w powietrze jakies 5 metrow jakbym dostal na szczene od Tysona :D super efekt, ciekawe czy jeszcze takie bugi tam sa. A moze czesc z nich tzn tych teksturowych to wina moich wtedy nienajnowszych driverow do karty graficznej...

W innym watku to opisywalem. Ten bug dalej jest. Niedawno tam kopalem.
Watek: AKCJA PANDORA

Thomasso napisał(a):
Niedawno na Ame kopalem - taki fioletowy grunt, NW od TI. Tam jest jakis cholerny bug, ze sie chodzi ponad ziemia, albo pod ziemia Po relogu mnie wyp**** tak na oko z 1000 metrow w gore. Jak sie nie ruszalem to spoko, po zrobieniu kroczka zaczalem spadac. Ale na ziemie nie spadlem, zatrzymalem sie jakies 10m nad nia. Matrix normalnie.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości

Panel
Skocz do: