Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Gru 2006, 11:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Będąc na Eudorii kupiłem rzecz podświetloną na czerwono (brązowo). i miałem komunikat, że albo wybulę 12.4 ped odbierając na E albo nic jeśli odbiorę z miejsca kupienia (i tu się zastanawiam czy to aby czasem nie był Cristal Palace).
Wartośc itema tt to 46 ped (EMk-2350) prowizja za ściągnięcie na Eudorię to 12.6 ped. Czy ktoś może sprawdzić ile będzie kosztowało zcągnięcie 2350 z CND a ile z CP? Czy prowizja za ściągnięcie zależy od watrości tt przedmiotu czy od wagi?
Pytania:
1. Czy jak podejde teraz do aukcjonera na Eudorii to dostanÄ™ item automatycznie czy najpierw zapyta?
2. Jak długo przedmiot będzie "wisiał" jako reserved tak abym mógł go odebrać w miejscu wystawienia? (przy założeniu, że nie ściągnę go automatycznie na Eudorii)
3. Jeśli odpowiedzi na pytana 1 i 2 potwierdzą moje przypuszczenia to bardzo chętnia polecę sobie pozwiedzać CND (albo CP tego jeszcze nie wiem) i od razu deklaruję chęć udziału w takiej wycieczce na doklejkę (oczywiście z niskimi kosztami). Czy możecie podać ze 2-3 niki pilotów i jak się sprawę załatwia z przelotami?

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Gru 2006, 12:14 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: FoxHunt (General)
Czesc,

na 100% nie jest to CP, tylko CND.

Bedziesz musial sie tam przeleciec za 25 PED w jedna strone.
Wiec lepiej zaplacic za przesylke.

Prowizja zalezy od wagi.

Ostatnio edytowany przez Szakal, 22 Gru 2006, 12:16, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Gru 2006, 12:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
Koszt transportu głównie zależy od wagi
dawno tam nie byłem ale na cp chyba nie ma aukcji

koszt przelotu to 20 ped na cnd i 20 ped na ziemie i raczej nie uda ci dołączyć się za free ;)

Piloci: najlepiej iść do twin peaks często tam jacyś się kręcą

ps. ohh Szakal mnie ubiegł :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 22 Gru 2006, 12:55 
na CP jest aukcja, jak tam wystawisz item to nie ma podatku w stosunku do Eudori, za to jest w kierunku CND taki sam jak z Eudorii.
To samo jest z itemami wystawionymi na CND, podatek jest taki sam na Eudori i CP.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Gru 2006, 13:07 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Proponowalbym znalezc Eagle w Twin (jak bediesz w twin pytaj pilotow o niego to Ci powiedzia gdzie jest i kiedy ewentualnie bedzie). Zwiecie Ci co chcesz i wyjdziesz na pewno na tym lepiej niz podroz na CND, czy oplacenie kosztow transportu aukcjonerowi

p.s. to uwagi na przyszlosc oczywiscie, bo teraz nie masz innego wyboru jak zaplacic przy aukcjonerze (i tak najpierw zapyta)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Gru 2006, 13:47 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
jak narazie to ci sie nie opłaci wybierac specyjalnie po tego fapa no chyba ze przy okazji na hunt lub kopanie to co innego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Gru 2006, 11:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
GandalfSzary napisał(a):
...bo teraz nie masz innego wyboru jak zaplacic przy aukcjonerze (i tak najpierw zapyta)

A jeżeli odmówię zapłacenia teraz to item przepada czy będzie pytał za każdym razem jak kliknę aukcjoneera?

pozdro

PS. Koncepcja wybrania się na CND przy okazji po ten item zaczęła mi się podobać coraz bardziej. Czy mamy jakiś polskojęzycznych pilotów?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Gru 2006, 11:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Okta napisał(a):
A jeżeli odmówię zapłacenia teraz to item przepada czy będzie pytał za każdym razem jak kliknę aukcjoneera?

Item nie moze przepasc...po prostu auctioneer bedzie pytal w nieskonczonosc :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: