Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 09:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Od 6 grudnia obok Marco Mindark będzie reprezentowany na forach przez Franka.

Frank|MindArk napisał(a):
06 Dec 2006
Introduction

Hi everyone,

I'm glad Marco asked me to make a short presentation and say hi to you all here. My name is Frank and I'm the guy that puts together text and communications on the website. I receive information from the Developers, Support, Marketing, Production as well as Marco himself and then communicate it in English to everybody following the Entropia Universe website.

As I also try to keep an eye on the forum, Marco has asked me if I would also be interested in helping out with a few posts. Of course, I said. Marco is still the official Community Director but I hope I will be able to jump in every now and then and help out with some issues that can be quickly and easily be cleared up with a simple response.

My main focus will still be to try and ensure effective communication via our official website through the use of the News, Support News and the recently activated Developers Blog sections but I also look forward to being able to post every now and then through EF. By the way, that was a nice job 711 did with the new site design. Anyway that's it people. Guess I'll head over and make an account now.

Regards,
Frank

Miejmy nadzieję, że zaowocuje to lepszą komunikacją i większą
dawką kontrolowanych "przecieków" na temat Entropia Universe.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 09:45 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
ateush napisał(a):
Miejmy nadzieję, że zaowocuje to lepszą komunikacją i większą
dawką kontrolowanych "przecieków" na temat Entropia Universe.

a ja myślę że głównie większą inwigilacją i moderacją niewygodnych dla MA postów ;)
coś mi się wydaje że ten Frank to 711 we własnej osobie, ale w sumie +rep MA za to że dali jeszcze jednego bubka do tej roboty bo jak każdy forumowicz wie forum to straszny pochłaniacz czasu... i sam jeden Marko chyba nie wyrabia

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 14:40 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Ja myślę, że dali go bo Marco nie wyrabiał - w końcu - z perspektywy gracza - to on robi najwięcej dla graczy.

No i do tego do chodzą te co miesięczne pytania.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2006, 14:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
Marco teraz sobie będzie latał US, Chiny itd, a murzyn będzie za niego siedział przy monitorze heh

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: