Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Wrz 2006, 11:22 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Kazuja Szeca Yoszioka
Witam, dzisiaj nad ranem poleciałem na CND, wszedłem do biodomu 7 north, przeszedłem kawałek i mnie wywaliło do windowsa. Cos ch.. strzelił próbuje się zalogować i nie moge, tzn. loguje się na 2 sek. wchodzi do gry, ale nie moge się ruszać i zaraz mnie wywala do windowsa;(. Proszę o jakieś sugestie co zrobić. Mam również prośbe do kogoś kto zna Mire Rajfire Kornelie żeby mu przekazał żeby odezwał się do mnie na GG 4325393 bo nie mam teraz jak się z nim skontaktować, a wiem że męczył się ostatnio z podobnym problemem na CND.(jesteśmy razem w Socu P.L.C.A). Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam.

[ Dodano: PiÄ… 15 Wrz, 2006 15:20 ]
Poradziłem sobie, wystarczy wyłączyć w loaderze stream audio i wszystko jest ok. Może się komuś przyda na przyszłość.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 20:47 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
siemka
Mam podobny problem dzisaj polecialem na cnd.
oczywiscie jak wszedlem do biodomu 1 to mnie wywalilo.
Probowalem sie zalogowac kilkukrotnie lecz przy >loadingu< wyzuca mnie do windowsa.
prosze o pomoc lub jakis list do suportu sam nie napisze bo nie umiem po angielsku zbytnio pisac. Jesli ktos by sie wysilil i napisal mi list do suportu bylbym wdzieczny.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: PiÄ… 15 Wrz, 2006 22:04 ]
ooo. dopiero po 2 przeczytaniu postu kolegi szecy zauwazylem rozwiazanie odpowiedzi mojej. zrobilem tak jak szeca napisal i pomoglo. jupi. moge grac. teraz tylko zostaje zgarnac hifa i mozna wracac na ziemie :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 21:18 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 91
Society: -
Nick w grze: Jashui
hif masz na mysli hiv? ja dziekuje... nie chcem.

P.S za duzo dzis wypilem jak modom sie nie podoba delete i warninga.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 22:19 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
o kurcze :P pomylilo mi sie i to konkretnie. chodzilo mi o hofa :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 22:49 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 104
LOL :)
Literówka poprostu, i jest obok o.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: