Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Wrz 2006, 21:59 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Miałem takie nieciekawe zdarzenie:

Minuje sobie spokojnie. No i coś tam znalazłem. Rzuciłem nastepną bombe od razu przy claimie, no i znalazło X cald stone. Jak podszedłem to napisało mi że złoże jest inacessable, ale jednak claim się pojawił. Nie mogłem z niego nic wyciagnąć, a sam claim zniknął po minucie razem z claim deed z inv.

Nie wiem czy opłaca się przedstawiać całą sprawe do supportu? Nigdy tak wcześniej mi się nie zdarzyło, a to jednak pare ped w plecy.. :x

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Wrz 2006, 22:08 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Kiedys puscilem sonde 5 sekund po znajomym , obydwoje znalezlismy to samo zloze z tym ze tylko on mogl wydobywac . Mi wyskakiwał jakiś "dziwno znaczny" błąd. Nic z tym nie robilem bo byl to poor lub cos w tym stylu...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Wrz 2006, 06:57 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
capoeritos napisał(a):
znalazło X cald stone. Jak podszedłem to napisało mi że złoże jest inacessable, ale jednak claim się pojawił. Nie mogłem z niego nic wyciagnąć, a sam claim zniknął po minucie razem z claim deed z inv.
Nie wiem czy opłaca się przedstawiać całą sprawe do supportu? Nigdy tak wcześniej mi się nie zdarzyło, a to jednak pare ped w plecy.. :x

Oto efekty tego całego "loot lag" :( Ja się wstrzymałem z jakąkolwiek działąlnością w EU
zanim tego nie naprawią - i innym też radzę...

Niestety nic ci support nie pomoże - odpowiedzą, że tak ma być i nie wszystko daje się wydobyć.
Specjalnie dali taki komunikat o "inaccessible resource" kiedy coÅ› im siÄ™ pierniczy
(kiedyś był tekst o tym, że to nie twój claim...).

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Skocz do: