Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 14:07 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Witam.

Mam bardzo wkurzający problem. Otóż gdy odpale PE a później zamknę to nie mogę normalnie pracować na sprzęcie ponieważ matryca w laptopie jest za bardzo rozjaśniona po odpaleniu PE. Zauwazyliscie zapewne ze rozjasnia sie ekran po odpaleniu? Jak zrobic zeby kontrast/jasnosc wrocilo do normy po zamknieciu PE?

Dzieki wielkie za wszelkie porady bo za kazdym razem musze zrobic restart zeby normalna jasnosc byla :/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 14:16 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
mialem takie "cuÅ›" w innym MMO (L2), pomagalo wejscie w ustawienia pulpitu i tam odswiezenia go (zmien byle jakie ustawienia np. rozdzielczosc a za chwile wroc do starej rozdzielczosci, mi to pomagalo ;p )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 15:06 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Above, masz coś nie tak ze sterownikami bo Entropia po wyjściu przygraca domyslne ustawienia jasności.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2006, 10:52 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
[un]Lucky Fox napisał(a):
mialem takie "cuÅ›" w innym MMO (L2), pomagalo wejscie w ustawienia pulpitu i tam odswiezenia go (zmien byle jakie ustawienia np. rozdzielczosc a za chwile wroc do starej rozdzielczosci, mi to pomagalo ;p )

Mi to nie pomaga. Sproboje ze sterownikami cos pokombinowac.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości

Panel
Skocz do: