Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 20:56 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 0
Nick w grze: pawelmistrz
zaluzmy ze kupie swoje pierwsze 100ped...no i co dalej jak inwestowac zeby uzbierac 2 razy tyle?w ile czesu minimum jest to mozliwe?powiedzcie dokladnie to co wybyscie zrobili bo ja jestem poczatkujacy i srednio sie znam 8)

p.s. z gory przepraszam jesli ten temat byl poruszany ale nie moglem nic znalezc

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 21:03 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
powiem Ci tak...

wiesz zapewne kto to mentor, to teraz zakuj to jak paciorek na dobranoc : dobry mentor nauczy cie jak ze 100 ped w miesiąc zrobić 1000 (z palcem wiecie gdzie) a zły mentor da ci opalo i poleci walić ci % w robieniu szkolenia disciplowego

to zapamietaj, słuchaj "starszych"

// piwko - mode :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 21:27 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
dzieki kolo jesteS the best :) od razu wszystkiego sie dowiedziałem :) WYMIATASZ-TYLKO ZE NIE O TO SIE PYTAłEM :D nie chce wiedziec co mi powie mentor myslalem moze o jakichs wskazowkach-plz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 22:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
Proponuje skupowac na ulicy jakies minerały/materialy (nnajlepiej skupic sie na jednej kupywanej zeczy np. animal hide) a potem jak juz kupisz wiekszą ilość wystawic to na aukcje za wieksza cene :)

Najpierw stac w miescie (najlepiej Tween albo Port Atlantis) i zobacz za ile sie kupuje i za ile sprzedaje bys poznał mniej wiecej rynek a potem zacznij skupywac.

Monotone i nudne ale mozna zarobic :)

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 00:17 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
Moje zdanie na ten temat jest takie abys skupil sie na 4-5 towarach na ktorych jest najlepsza przebitka zanim zaczniesz skupowac posiec w miastach i zobacz za ile ludzie skupuja mozesz odwiedzic www.mytwopecs.com nie zakladaj ze takie same ceny beda w miastach co na tej stronce. musisz znalesc towary chodliwe i w tym momencie zaczyna w gre wchodzic powiedzonko " TANIEJ KUPIE DROZEJ SPRZEDAM " nie pozwul na przestuj ze nabierzesz towaru a potem nie bedzie kupcow ani pedow na twojej karcie bo wszystko w towarze bedziesz mial. sprzedawac mozesz w miastach lub wystawiac na aukcji z tym ze wystawienie jednej rzeczy kosztuje 1 peda. przy takiej kwocie radze chandlowac skurami najbardziej popularnymi , welnami i jakimis mineralami. pamietaj zebys wybral sobie rzeczy gdzie jest duzy procent na takich najlepiej sie zarabia. z czasem moze uda ci sie zapoznac z osobami ktore potrzebuja materialow caly czas przez to bedziesz mial stalych odbiorcow i nie bedziesz sie martwil ze ci towar nie zejdzie. z czasem jak uzbierasz konkretniejsza gotowke to bedziesz mugl sie przezucic naprzykal na fapy. armory itp. zycze powodzenia chomiczontku :) :)

mam nadzieje ze troche pomoglem

pozdrawiam :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 09:54 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
DUCH -u
to ja chce z palcem w buzi zrobic bez problemu to 1000 na miesiac

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 10:10 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
dzieki YUBY w koncu przynajmniej jakies konkrety :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 14:57 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
JC Krakow napisał(a):
DUCH -u
to ja chce z palcem w buzi zrobic bez problemu to 1000 na miesiac
JC

Heh, grając po 12h/dobe i NIE polując/krafcąc/minując (i nie tworząc sobie zaplecza skill'i) itp. to realne. Tylko PO CO? przecież w takim wypadku lepiej znaleźć pracę, gdzie sobie możesz siedzieć i grać - a kasa będzie większa niż 1000ped :P

W zasadzie to wtedy takie "granie" to jest jak "praca chałupnicza" w RL.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 22:49 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dokladnie abyss!
Niektorzy zapominaja ze to tylko gra...

Do autora tematu:Wez za te powiedzmy 100ped kup cos za 99ped wystaw na aukcje za 100mln i czekaj...tak robi wiekszosc resellerow i jest fun!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Wrz 2006, 08:10 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
Coś mi się wydaje, że Twój mentor powie Ci co, gdzie i za ile kupować a w dodatku odkupi od Ciebie te rzeczy drożej niż ty je kupisz (i to będzie Tówj zarobek). W sumie to jestem tego pewien. 8)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 160 gości

Panel
Skocz do: