Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 20:13 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 109
Society: ZOMO
Nick w grze: Daniel Rayner Szymanski
Na poczatek przeprosiny dla moderatora, wiem ze to co napisze lekko sie wylamuje spod jego zasad, lecz prosze o zrozumienie, pisze to raczej dla tego ze sam omalo nie spadlem z krzesla ze smiechu :P post dlugi ale wary przeczytania

Wiec byla taka sytuacja: polak o ksywie xxxxxxxxxxxx moglem sie pomylic z kolejnoscia) umowil sie w Heavne z DZONYM ( z Dasku ) na walke na axe1 o 100 PED, DZONY przyjal wyzwanie a ja z nudow podbillem tam poogladac sobie walke, w pewnym momencie DZONy musial sie relognac i nie bylo go dluzsza chwile wiec xxxxxxxx zaproponowal mi walke, zgodzilem sie na walke o 10 PED ze wzgledy na moje srednie skille :P gdy miala sie zaczac walka pojawil sie DZONY, wiec poprosilem go zebym byl pierwszy na co sie zgodzil, zaczelismy ustalac zasady: mozna skakac, bez ucieczek z ringu, bez fapowania, bez armora, nagle xxxxxxxx wypala do mnie z taki txt: ZDEJMUJ TO! Ja mowie:co? a on: kapelusz, kurtke i okulary. ja mowie: rofl? po co? on mowi: zdejmuj! ja mowie: ok rofl zdjalem i wszedlem na ring, gdy DZONY powiedzial GO zaczelismy sie nawalac, gdy dostal 2 hity zaczal wrzeszczec STOP i wybiegl z ringu ROOOOFL, pomyslalem: wale go nie bede sie uganial za nim, potem mowie: ku*** walczysz czy nie? i wszedlem na ring, zanim jeszcze DZONY powiedzial GO powiedzialem: ku*** telefon, poszedlem do pokoju, wracam i patrze ze jestem trup rofl, oczywiscie zabil mnie xxxxxxx, po czym przybiega do Revivialu i mowi: 10 PED, ja mowie: ROFL? chyba cie po***** :D (PEDow nie dalem) probowal mnie ubic 2 raz ale bez skutecznie ( przy revivialu) po czym powiedzialem ze pie**** takie uklady z nim a i tak juz mnie brzuch bolal ze smiechu :P no wiec xxxxxxxxxx przeszedl do DZONEGO i mowil ze walczymy Dzony mowi ok, a na to xxxxxxxxxx zdejmuj kapelusz i kurtke! zaczalem sie znowu smiac :D DZONY mowi: ok walczymy na golosa ok? xxxxxxxxxx mowi: ok, DZONY sie rozbiera zostaja mu same majtki a tu patrze, xxxxxxxxx wbiega na ring w ubraniu i harnesie Pixie i zaczyna nawalac DZONEGO ( nawet nie byl przygotowany, toporu nie mial w rekach) na to DZONY szybko zareagowal i wyciagnal topor i zaczal go nawalac, gdy juz xxxxxxxxx zostalo zycia na 1( JEDEN) hit z toporka zaczal krzyczec STOP! ROFL! :D:D:D ( to odemnie :P ) lecz DZONY nie zareagowal i go dobil, xxxxxxxxxxxxxx wybiega z kontenera z takim TXT: mowilem stop peda** DZONY mowi: ok 100 PED, a xxxxxxxxx mowilem stop! a ja na to: czy tobie sie cos nie pop***** w glowce? a on mowi: chcialem mu tylko cos powiedziec! ROOOOOOFL!!!! :D:D:D ( to rowniez odemnie :D ) oczywscie skonczylo sie na tym ze PEDow xxxxxxxxx DZONEMU nie dal, po czym wcisnal T i przeszedl do Twin Peaks, dlategoz chce przestrzec o zakladach z tym gnojkiem (ma 10 lat) i sie z nim nie bawic w tego typu zabawy to tyle co mam do powiedzenia :P to chyba najdluzszy post w moim zyciu ale chyba warto bylo :P to cya i gl wszystkim :)

Admin edit: wykasowalem nazwe delikwenta.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 20:24 
lol ja z nim w socku jestem

musze mu linka podac do tego topica :p

Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 20:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ok - mysle, ze poprawilem.

Aby bylo jasne (nie bylo tego w regulaminie wiec nie mam pretensji oczywiscie :) ).
Na przyszlosc: nie nazywamy osob o ktorych chcemy napisac cos negatywnego.
Mamy doswiadczenie po ostatnim forum i chyba wszyscy wiemy, ze takie sytuacje
powoduja powazne konflikty.

Powyzsza zasada nie podlega dyskusji

- otwieram ten temat ale od tej pory beda ostrzezenia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 21:23 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Cytuj:
...(ma 10 lat)...

n/c. Nie ma się co takiemu dziwić, leci na kase... Ciekawe jak w realu z tym...

PS: Chyba wiem o kogo chodzi (pozdro, revival killerze :D).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 21:40 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Wiem kto to jest... koleś ma 10 lat (no może obecnie z 11.) wiec się nie dziwcie jego zachowaniu ;)

Edit... chciał ze mną walczyć o dostanie się do P.L. Corp. rekruits... nic nie obiecywałem dałem się zabić, a koleś zaczął na all chat nawijać Garth to kłamca, PL Corp kłamie itp. ogólnie bardziej się uśmiałem niż przejąłem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 13:56 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
hehehe nie no super :P:P grrr potem chyba płakał w kąciku :P Jakaś lama chyba z niego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 14:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Do RL też chciał dojść :) pamiętam jak go zabijałem na ringu bo zabijał faperów nazywając to "skilowaniem" toporka na nich, tłumaczyłem żeby przestał ale nie docierało :) to prawda że ma 10 latek sam mi mówił

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 14:54 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Hehe ;) Tylko nie podawajcie mu adresu forum :P (hmm... chyba już to pisałem tutaj :D). A, że ma 10 lat to mam screena :) Specjalnie zrobiłem ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 19:29 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
A może to brat Gucia?:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 19:59 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
A moze to Gucio? Second Edition lol :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 23:50 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
małemu należy sie uznanie, taki młody a w PE śmiga :P taka trudna gra a on daje sobie jak widze świetnie radę swoimi metodami :D :D :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2005, 20:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
ja myślę, że Gucio to jego mentor ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Cze 2005, 00:48 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Ty Coov ale ta skacząca kluska jest poprstu za.ebista... za każdym razem jak na nią spoglądam chce mi się śmiać :P cool

btw. a Gucio to MateK :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Cze 2005, 15:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Byq to nie jest kluska, tylko ideał coovera :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości

Panel
Skocz do: