Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2006, 08:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam wszyskich entuzjastow Eventow PvP ;)
Ostatnio wpadlem na doskonaly pomysl jak to mozna w sposob w sumie mily i rozrywkowy umozliwic komus zdobycie jakiegos itemu na ktorego aktualnie byc moze go nie stac...
Mianowicie chodzi mi o event w ktorym uczestnicy rywalizujacy mieli by szanse na wygranie jakiegos itemka zakupionego z pieniedzy za bilety eventowe, np. FAP ek-2600 kosztuje przykladowo 900 ped w zwiazku z tym w zaleznosci od ilosci uczestnikow chetnych do zdobycia takiego fapa bedzie zalezala cena biletow, jesli bedzie ich 10ciu to cena 1 biletu na event wyniesie 90 PED + 1/10 kosztow eventu... oczywiscie organizator czyli ja nie bedzie bral udzialu w tym evencie jak rowniez wszystkie osoby biorace udzial powinny miec zblizone umiejetnosci... a samo "zabijanie" niepowinno byc drogie, wiec proponowalbym cos slabego bez fapowania i armorka...
Zaletami tego typu zabawy byla by mozliwosc nabycia roznych dobr materialnych za przykladowo 1/10 wartosci przedmiotu... kazdy z uczestnikow mialby takie same szanse na wygranie...

No ale jak zawsze potrzebuje waszych opinii... jesli jest ktos chetny prosze sie zglaszac z propozycjami co za item by chcial widziec jako nagrode.
Ewentualni sponsozy mile widziani do redukcji kosztow biletow ;) rowniez oczekuje propozycji.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2006, 08:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
90 ped za bilet to troche dla takiego noobka za duzo

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2006, 08:56 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Piotrek napisał(a):
90 ped za bilet to troche dla takiego noobka za duzo

Oczywiscie sie zgadzam ale ja podalem tylko przyklad... poza tym jesli by wygral to mialby tego przykladowego fapa za te 90 ped + 1/10 kosztow eventu (czyli jakies ~8 PED)... zaowaz ze ja z tego nie mam nic :) wiec ja tylko swoim pomyslem moge zrobic komus dobrze...
Dodam jeszcze ze to tylko byla propozycja itemu, moja propozycja... taki fap dla nooba jest wogole bezuzyteczny bo by zbankrutowal jesli chcialby go uzywac... jesli juz by wygral to moglby go sprzedac i niezle zarobic na calym interesie. Oczywiscie mozemy po ustaleniu ekipy wspolnie ustalic co to mialby byc za item jako nagroda nastepnie podzieliloby sie wartosc tego itemu na ilosc uczestnikow.

Dzieki za uwage ;)

PS. jesli ten typ eventu nikomu sie nie spodoba to poprostu zmienimy go na standardowy, czyli bez nagrody lub z jakas symboliczna + accumulate ammo ;) ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2006, 09:34 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
bomba pomysł :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2006, 11:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
ja sie na taki evencik pisze :krowa:

byle bilet nie byl zbyt drogi ;P ( :spłukany: )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2006, 16:29 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 0
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
niebralem jeszcze udzialu w takich atrakcjach a troche w PE juz pykam jestm za bede teraz sledzil wasze forum

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości

Panel
Skocz do: