Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 09:54 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 135
Nick w grze: Jasior
Spotkałem sie dwa razy z niewidocznym dronem. Raz na statku gdzie po wybiciu wszystkiego co sie dało został jeden niewidoczy ale za to bardzo upierdliwy, bo od samego początku łaził za nami. i 150 pedów za beacon poszło się .......
Drugi raz dziś koło Jason Center. tez niewidoczny a przylazł za mną aż do miasta.

Drugi problem (w zasadzie takich więcej)
żółty napis informuje mnie, że "this creature didn't carry any loot" a z Argo wypada FreanD Alpha 10pedów i ESI.

Pomijając to, że często moby atakują a ich nie można bo im się coś zablokowało to coś zaczyna sie dziać z ta grą in minus dla graczy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 11:04 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Jasior napisał(a):
żółty napis informuje mnie, że "this creature didn't carry any loot" a z Argo wypada FreanD Alpha 10pedów i ESI.

akurat taki bug mnie by nie przeszkadzal :roll:

Ostatnio edytowany przez [un]Lucky Fox, 21 Sie 2006, 13:13, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 12:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Jasior napisał(a):

Mimo Twojego chamstwa w grze,drogi Jasiorze,wyjasnie...Akurat ten przypadek to tylko loot lag. Zapewne klikales wiele razy,a loot pojawia sie po jakims czasie..wiec zeby sie ''nie pomnozyl'' po otrzymaniu loota dostajesz do nastepnych klikniec komunikat o no loocie.Amen.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 13:04 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 135
Nick w grze: Jasior
Pomimo twojego chamskiego komentarza a nie znam cie i nie wiem dlaczego.(psychiatra by wiedział ale nie bede pytał) To za długo gram by nie wiedziec czy nacisnalem raz czy kilka razy. Czym innym jest laag a co innego ja opisałem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 13:34 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
UUUUUU Jasior masz przerypane :P zadarłeś z rodzymkiem forum twoim komentem :P

Jestem ciekaw jak sie to rozwinie :twisted: :snajper:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 13:50 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Dobrze radzę aby na forum się dalej nie rozwijało.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 14:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
ateush napisał(a):
Dobrze radzę aby na forum się dalej nie rozwijało.

Ok,Ateush, dodam tylko aby pomoc Jasiorowi w kojarzeniu -->PA -->PL RANGERS--> Crash ..

Cytuj:
To za długo gram by nie wiedziec czy nacisnalem raz czy kilka razy. Czym innym jest laag a co innego ja opisałem.

A ja twierdze,ze przy loot lagu mam identycznie objawy.. Moze nawet jak klikne raz (nie wiem - nie pamietam). Pojawia sie loot a przy tym kilka komunikatow o no loocie. A jesli to nie lag to pewnie jakistam bug, kto ich tam wie.

PS Przyjales zaproszenie na pvp i co ?? i cisza.. ilez razy mam je ponawiac :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2006, 14:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Elanor napisał(a):
A ja twierdze,ze przy loot lagu mam identycznie objawy.. Moze nawet jak klikne raz (nie wiem - nie pamietam). Pojawia sie loot a przy tym kilka komunikatow o no loocie. A jesli to nie lag to pewnie jakistam bug, kto ich tam wie.

przy loot lagu nawet jak klikne raz to wyskakuje pare komunikatow o tym ze mobek nie posiada loot'a

Elanor napisał(a):
PS Przyjales zaproszenie na pvp i co ?? i cisza.. ilez razy mam je ponawiac :twisted:

nagraj film jak go opalarka na kratach oktagona rozniesiesz :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: