Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
"Najbliższe VU przyniesie duże zmiany w inteligencji i zachowaniu mob'ów
co uczyni polowanie dużo bardziej ciekawym.
Zwierzaki staną się podstępne i zaczną działać stadnie.
Berycledy będą jak Velociraptory z Jurassic Park - atakujące domy, wchodzące po schodach itp.

Następne 6 miesięcy skupi się na wygładzaniu, naprawianiu i ulepszaniu Entropia Universe.
Należy spodziewać sie wielu dodatków do istniejących już systemów (jak mindforce i taming).
Okres kiedy wstrzymano rozwój "grywalności" jest już za nami - teraz położony zostanie na to większy nacisk na równi z naprawą błędów.
Entropia musi sprawiać więcej frajdy."

Marco|MindArk napisał(a):
The next VU will include a massive AI enhancement, which will make hunting more entertaining, as creatures will have sneaky behavior as well as herd mentality. The Berycled feels like Velociraptors from Jurassic Park, storming a house, climbing stairs, etc.

[...]

The next 6 months for Entropia Universe will have the focus on "Polish, fix and enhance". Expect to see many additions to existing systems in dire need for updates (like Mindforce and Taming). It has been a period where "gameplay" has been held back, now we focus on that, together with fixing bugs. Entropia needs to be more fun!
[źródło]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:06 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Nick w grze: Posse
Juz sie zaczynam bać ;)

Ciekawe czym sie skończy te ich "more fun" ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
ateush napisał(a):
[i]"Najbliższe VU przyniesie duże zmiany w inteligencji i zachowaniu mob'ów
co uczyni polowanie dużo bardziej ciekawym.
Zwierzaki staną się podstępne i zaczną działać stadnie.
Berycledy będą jak Velociraptory z Jurassic Park - atakujące domy, wchodzące po schodach itp.

OMG! Juz widze ten lag przy wiekszym respawnie!
I 2x wieksze koszty armora i fapa przez ta ich inteligencje...
:?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:31 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Już się boję... Może znowu będą wprowadzać "loot balance"? A zwróćcie uwage na to, że "Polish" pisane z dużej llitery, dobiora się nam do sakiewek? ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Morze ammo bedzie za free przez pare dni :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:53 
więcej frajdy....już to widze...frajda to była ale 3 lata temu. Inteligencja moobów...lol, niepodoba mi się to wogóle, virtual to virtual.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 22:20 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Jak z takim umbra bedzie mozna o problemach przy piwie, ops... sweacie porozmawiać to będą mogli nazywać to inteligencją.... :)

(* po polsku oczywiście)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 08:02 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Sprawiać więcej frajdy hmmmm mi by sprawiło więcej frajdy jak wrócili by do lotów w każdym mobie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 08:18 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
fun =
Finance
Urgent
Nulificator
:lol:
jak na razie zarzucam hunt i biere siÄ™ za trejdy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 08:25 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Dragon napisał(a):
Sprawiać więcej frajdy hmmmm mi by sprawiło więcej frajdy jak wrócili by do lotów w każdym mobie ;)

wiesz co DRAGO !? to by był GENIALNY ruch MA w stronę graczy... chodzi o PSYCHOLOGIE !!! nl strasznie denerwują i potrafią zepsuć przyjemność... może by dawali zamiast nl choć 1 PEC albo jakiś surowiec bez tt :) ...cokolwiek, to by było lepsze niż NL !!! "lepszy rydz niż nic"

niech reklama wypada za 1 pec !! i potem w tt sie sprzeda ale i tak po hamsku siÄ™ jÄ… zobaczy bo poleci w loot oknie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 08:30 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
A co tam!
Mogą mi nawet wyskakiwać reklamy środków na odchudzanie z grubymi babami w roli głownej jeśli tylko przez to w loocie poleci mi np ESI. 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 08:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wezmą się za Polish, znaczy, że będziemy następnymi do zbanowania po rumunach lol

btw, na OA31 podobno widziano już pierwsze Velociraptoropodobne ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 11:01 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Heh przynajmniej zapowiedz jest ciekawa i dająca jakiekolwiek nadzieje na naprawienie bugów. Oczywiście nie można w to wierzyć, ale we wcześniejszych VU nie było mowy o naprawianiu bugów :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 11:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Marciol napisał(a):
Heh przynajmniej zapowiedz jest ciekawa i dająca jakiekolwiek nadzieje na naprawienie bugów. Oczywiście nie można w to wierzyć, ale we wcześniejszych VU nie było mowy o naprawianiu bugów :P

o naprawianiu błędów to mówią przy okazji każdego vu :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 13:25 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
ateush -

powiedz ze to nie prawda , stadnie -no to hunter nie ma szans . nie wyobrazam sobie polowania na ambulimaxy czy argo powyzej gaurdiana , nexonu nawet Young jest dla mnie jeszcze w miare ale dwa czy trzy juz smierc , atrox powyzej provider w ilosci 3 tez , snable powyzej 5 tez :) , berykledy to nie licze .

zostanie mi stac tylko w miastach lub tp lub przejsc na craft - ale nie chce .

ehhhhhhh

Jc - gratulacje wszystkim minerom i crafterom

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 13:43 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...widac na czym im zalezy i co chca zrobic... oczywiscie zwieksza sie koszta.. a looty w dol ;)... dojdzie oplata za decay armora i fapa... napewno beda takie sytuacje ze zamiast strzelac bedzie sie dalo tylko fapowac.. a po 10 minutach die. zaczyna mi sie naprawde to niepodobac.... i nie wiem czy czasami juz tego nie testowali jakos 3 VU wstecz.. bylo tak ze jeden atrox na mnie wyskoczyl z normalnego zasiegu a cala chmara za nim po 10 sekundach z konca radaru nawet... i nie tylko troxy...

Ostatnio edytowany przez XII, 18 Sie 2006, 13:46, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 13:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 155
Society: *****
Nick w grze: Aster Marchant WhiteMoon
JC Krakow napisał(a):
stadnie -no to hunter nie ma szans .

Nic tylko kupować 5b póki cena jest tylko 3-cyforwa :twisted:

A z tym stadnym polowaniem nie jest tak źle ;) Ostatnio teleportując się na niebieskim wpadłam pod zęby 2xneconu mature i 2xAtrox Guardian ... zabawa przednia 5xFAP, 2xstrzał i znowu 5xFAP ... a HP skakało sobie od 135 do prawie 0 ....

W normalnych warunkach, licząć decay każdego kroku, gracz nie zdecyduje się na taką zabawę, a to właśnie PRZEŻYCIE takich chwil w grze sprawiaja, że człowiek chce brnąć w ten nałóg dalej i czuje się prawie* uberem :)

*tak wiem "prawie" robi dużą różnicę :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 14:58 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no Asterku to z ciebie prawdziwy cowboj ( odmiana zeńska) .

ale ja sie nie pisze na takie cos wiecej stracisz na polowaniu w takim razie na fapowaniu niż na ammo , nie mówiąć już o decayu armora - chyba ze do update zrobie 300 HP + 5000 evada and nie wiem co - macie pomysł jak to zrobić ? .

stawiam martini + coś do tego - oczywiscie bez mlodzieży poniżej 21 lat - tutaj mysle ze coca-cola wystarczy - tylko prosze sie nie obrażać

a powżnie jeżeli tak ma byc to ten tramwaj nie w moja stronę i wysiadam , a tak jest już żle i bedzie śmiesznie albo tragicznie .
JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 15:12 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Cytuj:
chyba ze do update zrobie 300 HP + 5000 evada and nie wiem co - macie pomysł jak to zrobić ? .

należy pójść w ślady neomaven.. może przetoczę fragment z wywiadu który z nim zrobiłem:

-I heard that U payed for skills 15k$. Is that true?.
-lol I wish much much much more
-Do you have 300hp?
-yes
...
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 15:22 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
trafie w TOTKA "6" to będę taki następny, polski neomaven :D :D :D

omg, co za typ hahaha :wink: 68 agila i 300+ hp :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 15:27 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
zawsze się można skrzyknąć i w 12 osób iść na snable przy CP...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 15:52 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
Lunix zaznaczyl jedna rzecz, przy takich mobach bedzie trzeba w teamie huncic, jak na wojnie sam nic nie zdzialasz dopiero armia cos moze,

ale moim zdaniem w gierce takie wymaganie jako koiecznosc nie bylaby dobra :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 16:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
jako, ze ubers się nudzą to trzeba im dać zajęcie, robienie coraz większych mobów za jakiś czas zabrnie w ślepą uliczkę, więc wykombinowali coś dla odmiany, a wyzwanie może i jeszcze większe

z drugiej strony możliwe, że pokombinują tak,ze rózne moby, o różnym maturity będą miały różny poziom agresji, będzie można wybrać sobie takie spokojne do masakrowania, albo w team iść na konkretną rzeźnię :D

to jest kolejna możliwość w PE, a barzo ważnym atutem PE jest różnorodność opcji i możliwości, popytajcie ludzi, którzy zaczynają przygodę właśnie teraz, często są "oszołomieni" możlwiościami

i chyba o to chodzi, bo zanim wszystkiego sprubują to zdążą wydać właściwą ilość peds ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 16:19 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
Witam.

Jestem tutaj nowy i przedstawiłem się w odpowiednim dziale. Przechodzę do rzeczy.

Odniosłem wrażenie, że jesteście bardzo sceptyczni co do MA coś ala uwagi na temat M$. Mam nadzieję, że mylicie się chociaż po części. Bo cóż to byłoby za marnotrastwo dla nich jeśliby zaczęli grać nieuczciwie w stosunku do ludzi?

Uważacie, że przy takich zyskach jakie osiągają będą popełniali wysokie ryzyko utraty reputacji i napływu nowych graczy? Przecież w internecie wiadomości po ludziach rozchodzą się w zawrotnym tempie...

SÄ… dwie opcje:
- albo będą skrajnie nieuczciwi i wszystko straci sens: przy zwiększeniu grywalności typu: zwiększenie poziomu inteligencji moobów - nie zmienią się koszta napraw sprzętu lub nie zwiększą się looty
- albo są normalni, wiedzą co robią i: przy zwiększeniu inteligencji a co za tym idzie zwiekszą się koszta - analogicznie do tych kosztów zwiększą się looty.

Podsumowanie:
Przy zdrowej sytuacji: zwiększy się grywalność i zwiększą się looty - czyli super.
Przy chorej sytuacji: zwiększy się grywalność i wzrosną z różnych powodów koszta a nie pozostaną takie same...nie sądze żeby tak było. Dlaczego? Otóz w sieci pojawiają sie gry konkurencyjne do Project Entropia oparte na zasadzie ekonomii...może nie aż tak ale da się tam zarabiąć i są grami typu: mmorpg. Grami w cudzysłowiu.

Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 16:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Pograsz dluzej to zobaczysz czemu jestesmy sceptyczni w stosunku do pomyslow MA :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 17:01 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Dokładnie. MA interesuje się tylko uberami którzy wpłacają tyle by ich zyski wynosiły tyle, ile wynoszą teraz ;]

Nie msuzą poprawiać sytuacji gry bo gracze i tak będą przychodzic, a starzy gracze i tak będą grali bo ta gra jest dobra no ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 17:45 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Above napisał(a):
Odniosłem wrażenie, że jesteście bardzo sceptyczni co do MA coś ala uwagi na temat M$.

Przywyknij 8) Same marudy tu siedzą a rżną w Entropie blisko 24h na dobę od kilku lat ;)
Taka ich natura - ja bym nie zwracał na to uwagi i nie wdawał sie w tego typu dyskusje bo
były juz przerabiane setki razy. Po każdym nowym uaktualnieniu larum sie robi niesamowite
- ale i tak siedza w tym nadal :)

Co do zmian - mam nadzieję, że będzie to coś w stylu o którym pisze Coover
lub po prostu różne gatunki będa miały różne zachowania - niektóre stadne
inne podstępne itp. Poczekamy zobaczymy.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 18:44 
Ok, przeanalizowałem to i sobie cos przypomniałem: praktycznie 70% przedmiotów/system itd, ogółem co stworzył MindArk to kopia Anarchy w innym wydaniu...kto grał to wie, a jak nie wie to niech pomyśli...(na EF forum jakbym to napisał, to odrazu temat do kosza...MindBuster...%$#@@#% fanatyk zabrania pisania czegokolwiek o innych grach..nieważne)
do rzeczy: gdy w AO staniemy obok grupki npc, zaczepimy jednego, to całą grupa nas atakuje, myśle, że MA wprowadzi podobny system, np: widzimy 5 longu obok siebie, z bliska zaczepiamy jednego...nagle rzuca się na nas cała piątka. Z daleka to wygląda inaczej: strzelając w npca z poza zasięgu agresywnośći, npc zatakuje nas sam. Tak więc plazmy/FireForgy i inne ranged rifly wejdą w zestaw każdego huntera.
TO tylko SPEKULACJA...ale oparta na obserwacji.
:?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 19:06 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
Marciol napisał(a):
Dokładnie. MA interesuje się tylko uberami którzy wpłacają tyle by ich zyski wynosiły tyle, ile wynoszą teraz ;]

Czy inni mogą potwierdzić to co napisał Marciol? To interesujące...czyli jest tak, że Ci ktorzy wplacaja grube siano zarabiaja ładne pieniadze potem? Fajnie.

Nie chcę offtopicować ale jeszcze jedna sprawa...jak sie liczy obszar ziemi w Amethera który kupują (w realu w metrach kwadratowych np) a tutaj? Ile kosztuje dana część ziemi? Znacie ceny?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 19:47 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Ludzie.. spokojnie.. :P
Jakby miało być tak jak piszecie to MindArk sam sobie by wbijał nóż w plecy.
Nie panikujcie z tymi stadami mobów atakujących wszystko i wszystkich bez ostrzeżenia z drugiego końca Eudorii.
Tak nie może być bo wtedy te 95% graczy którzy uberami nie są, najzwyczajniej by sobie nie poradziła i wycofała się z gry.
MindArk wyraźnie zaznacza, że postawią na podniesienie grywalności gry. A takie utrudnienia na pewno by jej nie podniosły. MindArk to przedewszystkim firma która chce robić kase i nie będzie odganiać od siebie graczy...

(mam nadzieje)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 19:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Ziemia? nie ma zadnej ceny... zalezy kto ile chce za nia dac :)
Jest blisko TP i z niezlymi mobkami? wiec kosztuje majatek...jest daleko? wiec kosztuje mniej :D
Wszystko zalezy od tego kto ma na nia ochote...od tego jest aukcja :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 20:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Apeluje aby trzymać sie tematu - bo widzę, że zaraz dyskusja rozejdzie się na kilka wątków.
Jak ktos chętny - niech zakłada nowy temat w odpowiednim dziale.
Tu skupmy sie na zapowiedziach VU - w tym tygodniu ma się pojawić więcej "przecieków" od Marco.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 20:36 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 105
Society: Outisiders PL
Nick w grze: Kaizer Dogi Doggy
a może wstrzymajmy sie z ocenianiem czegos czego jeszcze nie wprowadzili :) tak jest przed kazdym VU :) . poczekamy, zobaczymy :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 22:05 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Ja tu widze że nowi na forum i może w grze - nie wiem. Myślą że MA to jest super mega odlot i chce dobrze dla WSZYSTKICH graczy. Otóże nie Panowie. MA stara sie dla tych którzy cokolwiek wpłacają (tacy gracze nie mają problemów z 2 czy 3 atroxami) więc robią to pod nich - wpłacają tyle to wpłacą wiecej na decay armora czy na ammo.

Cytuj:
Tak nie może być bo wtedy te 95% graczy którzy uberami nie są, najzwyczajniej by sobie nie poradziła i wycofała się z gry.
MindArk wyraźnie zaznacza, że postawią na podniesienie grywalności gry. A takie utrudnienia na pewno by jej nie podniosły. MindArk to przedewszystkim firma która chce robić kase i nie będzie odganiać od siebie graczy...

Nie wycofa sie z gry bo ta gra jest jedyna w swoim rodzaju - grałem w wiele mmo i naprawde to jest jedyny w swoim rodzaju ;]

Podniesienia grywalnosci - owszem dla wpłącających. Bo jak biegną 2 czy 3 moby do Ciebie to jest jakas tam adrenalinka i kolejny cel by wziąc jeszcze więcej! MA nie zarabia na graczach którzy nie wpłacają ani grosza pamiętajcie! ZNaczy cos tam zarabia ale myślę ze jest to bardzo mało w stosunku do całych ich zarobków.

:) tyle ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 23:06 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
ZarabiajÄ… z decayu jak sami mowiÄ…..

Ale racja racja Marciol :) MA robi gre pod uberów. Podniesienie grywalnosci?
- kilka razy zwalnili naszą postać tak ze teraz biegamy wolno jak kaczki ;)
- nie mozna leczyc sie w biegu
- choledarnie wysokie skille potrzebne do ekonomicznego operowania jakas bronią (czyt. duzo missów)
- zmiana działania armoru który cholera wie jak teraz decauje
- zlikidowanie starego oil riga
- duze prawdopodobienstwo sterowania lootami dla konkretnego gracza
- wprawadzenie no lootow i wysokich hofów jak 'rekompesaty' (czyt. następstwo faktów, które jest tylko sprawną grą marketingową i psychologiczną)
Bylo tez pare perełek jak critical hit czy cos innego ale to dla zamydlenia oczu, nie mam zamiaru sie nad tym rozwodzic teraz.

Niestety Ateush napisał prawde, "ciagłe w tym siedzą", niestety ehh :/
Ale ja do MA jestem nastawiony bardzo wrogo i sceptycznie :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 09:15 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
he - to ja tez cos powiem

Above - ja gram z przerwami od kwietnia -maja 2003 - nie jestem uberem jak niektorzy gracze ktorzy zaczynali nawet rok temu ( mowie o Polakach ) i Posse ma racje zgadzam sie z nim co do wsystkich punktow.

Dodam ze gra jest jedyna w swoim rodzaju i tez siedze w niej jak w bagnie . kilka dni temu o malo nie rozwalilem klawiatury - no loot jest dla mnie zbyt stresujacy , a serce mam juz stare i pewnie pikawa mi przez to wysiadzie .

Ateush -pewnie ze marudzimy bo coz nam zostalo - ja nie moge wplacic 15K $ bo ich nie mam , zrobic sobie w 1 godzinne 300 HP i po sprawie - robi sie takie MU ale na prywatnym serverze gdzie level wpada co 30 sekund - eh ,tylko za wielka kase .

Above jeszcze jedno w EU jest zasada wygrywa ten co ma kase nie na handel a na gre

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 11:41 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
@JC Krakow

Widze ze też ciupałeś lub grasz dalej w MU ja grałem do momentu jak K2 network przejeło serwery i w tym zamieszaniu zhakowali mi konto a miałem BK-272 lvl i Dl-152 lvl MG -107 szkoda mi tylko tego czasu co tam straciłem zeby to ośiągnąć.

Ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło teraz gram w 100% lepszom gre tz. PEU :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 13:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Myśle że nie będzie tak żle ;) Jeżlei zmieni się inteligencja mobów to trzeba będzie dostosować sposob polowania. Na przykład zamiast polowac na otwartej przestrzeni gdzie może obskoczyc całe stado lepiej będzie polować w jakiś zakamarkach (skały, budynki itp).
Zresztą pożyjemy zobaczymy ja mam nadzeje że wreszcie taming rozwiną i cena owoców podskoczy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 13:52 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Myślę, że "enchance" i ich obejmie swoją dobrocią :P

*edit
Post tyczył się "współczucia dla hunterów" no niestety trafiłem na moment burzliwej dyskusji i trafil w zupelnie nieodpowiednie miejsce.[/quote]

Ostatnio edytowany przez Jozku, 20 Sie 2006, 13:56, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 13:55 
Mediocre
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 125
Swego czasu bylo takie VU ,w ktorym moby mialy zwiekszona agresywnosc.Przyznam ze ,nie mozna wtedy bylo normalnie polowac, bo moby wyczowaly nas z daleka i zlatywaly sie chmara. A nie wszystkie mialem ochote zabijac .Byly wtedy wielkie skupiska moobow,na radarze bylo az gesto,byl problem z dotarciem gdziekolwiek. Lepiej zeby takie VU sie nie powtorzylo.
W gruncie rzeczy zawsze VU powstaje po to zeby uatrakcyjnic uberom zycie-inne silniejsze mooby ,nowe tereny <zwiekszenie HP moobow>
Mozna sie cieszyc ,ze powstaje nowe Vu -gra sie rozwija nabiera rumiencow ,a tak bylo by nudno,gdyby nie byloby zadnych nowosci i zmian.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 17:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Już widzę to ulepszone AI (btw. dziś na TVNie jest film o takim tytule :wink: ). Allophyle będą jeszcze staranniej ignorowały gracza, Merpy będą atakować już z granicy radaru, a Atroxy będą biec do ciebie na rigu aż do samego outposta. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2006, 19:42 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
sexy gralem do 50 levala a pozniej stwierdzilem ze to bezsensu.
widze jak dzieciaki graja najczesciej na autocklikerach wiec gra nie ma dla mnie znaczenia teraz , mowie o MU.

a co bedzie w EU to chyba nie bedzie jakies zdarzenie z pociagiem po nowym update.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2006, 14:03 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Oczywistym jest , że EU jest i będzie kierowana do graczy którzy wpłacają cokolwiek a im więcej tym lepiej. To podpowiadają zasady logiki i marketingu. Gdyby MA nie postępowało według z nich EU miałoby grafikę 2D, ping w zakresie 1000ms a interfeace przypominałby wspomnianą AO. Nic więc dziwnego, że wszelkie zmiany obejmują graczy grających wg. zasady "płacę - wymagam" i dopóki zmianiy wprowadzane przez MA nie będą im szkodzić wszystko będzie na swoim miejscu. Niestey ale rzeczywistość jest taka, że gra jest i zawsze była zrobiona dla nich a rzesza grających jako "pijawki" jest niejako kolorytem dla "Biggest Virtual Universe"

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2006, 22:49 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Jozku napisał(a):
Oczywistym jest , że EU jest i będzie kierowana do graczy którzy wpłacają cokolwiek a im więcej tym lepiej. [...] Nic więc dziwnego, że wszelkie zmiany obejmują graczy grających wg. zasady "płacę - wymagam" i dopóki zmianiy wprowadzane przez MA nie będą im szkodzić wszystko będzie na swoim miejscu. Niestey ale rzeczywistość jest taka, że gra jest i zawsze była zrobiona dla nich a rzesza grających jako "pijawki" jest niejako kolorytem dla "Biggest Virtual Universe"

Dokładnie tak. Pareto twierdził, że jest 20/80 (20% klientów zapewnia 80% zysków). Ja z praktyki na grubej kasie mogę powiedzieć, że jest jeszcze lepiej... (gorzej). już 11% klientów potrafi generować 90% zysków.

I myślę, że podobna zasada działa w EU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2006, 17:22 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
eh nie ma co się sztucznie podniecać, poczekamy - zobaczymy

ufam żę będą zmiany na dobre :) podstawa to naprawienie bugów już istniejących a potem dalsze rozwijanie funkcjonalności

ostatnio wymyśliłem sobie że w PEU super by była eksploracja podwodna - takie ala miningowanie podwodne, avatar pod wodą mogł by tylko pływać z krafconym akfalungiem i minować specjalnym toolsem itp

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2006, 18:49 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
Dzisiaj uruchamia mi sie update ale za nic nie chce pociągnąć, mam 1 raz taki problem, wyskakuje non toper błąd ściągania, macie coś podobnego?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2006, 20:16 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Nick w grze: Furion Fox PL
firewall? (argh 20 znaków)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2006, 20:18 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
taaa, specjalnie przed tym VU namieszałem w preferencjach i dołożyłem 2 nowe. Jakieś sensowne odpowiedzi i chociaż jedno: czy Wam ciągnie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2006, 20:35 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ja bez problemu sciagnelem

sensownej nie mam odpowiedzi

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2006, 11:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Nick w grze: Furion Fox PL
Chudy napisał(a):
taaa, specjalnie przed tym VU namieszałem w preferencjach i dołożyłem 2 nowe. Jakieś sensowne odpowiedzi i chociaż jedno: czy Wam ciągnie?

ja tez bez problemu sciagnelem, ale w poprzednim vu (2 dni przed nim) ustawilem firewalla na wyzszy poziom i o nim zapomnialem... i wtedy tez nie chcialo mi pojsc...
wylacz firewalla i wtedy sproboj sciagnac

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: