Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 10:03 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 100
Nick w grze: Maciejjy vel Galka
Taka ciekawostka (bug?).

Szedłem sobie odkryć Camp Echidna TP. Idę..idę.. no i doszedłem do miejsca gdzie "wypada" zginąć :P by teleportować się do szukanego TP.
W okolicy kręciło się parę tłuściutkich Ambulinaxów (czy jak im tam), więc hózia na Juzia!!

Wpadłem rozwcieczony (i bezbronny) na jednego takiego starucha (old) i z rychłym postanowieniem śmierci. Stary lis okazał się jednak bardziej cwany niż ja.. Zna się już pewnie na takich noobach odkrywających TP i ma na nich sposób:

Image

niby zabił a jednak nie zabił... ( i nici z tp :roll: )

Po krótkim szoku wstałem i postanowiłem trochę pobiegać :P (dla mobów byłem "niewidzialny")

Image

W myślach zacząły mi się rysować wizje walki z niezwyciężonymi mobami (byłem nietykalny) i setki tysięcy pedziorów lootów.. :oops:
Niestety... pomysł pękł bo nie mogłem wyposażyć się w żadną broń... a piąstkami bić nie umiem.. :cry:
Po paru minutach takiego biegania wcisnąłem magiczne "T" i teleportowałem się do Echidny..

Image

P.S. Nie sprawdziłem czy mogłem sweetować damn.. :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 10:54 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
Miewam dni, że zdaża mi się to prawie przy każdej śmierci:), ale niestety nie można wtedy ani sweatować ani strzelać-tylko chodzic:(

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 11:15 
stary bug już z rok ma:) (jak nie więcej) ech...nadal go nie usuneli :?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 12:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Level napisał(a):
stary bug już z rok ma:) (jak nie więcej) ech...nadal go nie usuneli :?

Tak samo jak buga z (wrr) zacinaniem sie przy schodzeniu z wysokiej gory.. :evil:

No ale ten akurat jest nieszkodliwy..thx za pozdro :P

A,co do innych bugow - od jakiegos czasu mam takiego zabawnego,ze tt uparcie daje mi za zuzytego korssaH400 5,31 ped :P Mimo ze tt wynosi 5,3 :D Zarobilam juz 4 pece na tym ^^ :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 12:46 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
:) Niezla opcja, jeszcze mi sie to nie zdarzyło, teraz tylko dołożyc do tego jakos strzelanie z broni albo cos podobnego. No to macie prace domową ;)

Elanor - tez tak miewam, pewnie dlatego ze item ma 4,309899999 czy cos podbnego, tt zaokrÄ…gla a w item info podaje niezaokrÄ…glonÄ… liczbe - wiec nic nie zarabiasz raczej ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 13:34 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Kuchash
Hehe też tak kiedyś mialem :)

Image

Wszystko jak w opisie wyżej, tylko jak zrobiłem kilka kroków spowrotem mnie cofało do miejsca śmierci :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 18:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Ja miałem kedyś niekończące sie dwa ammo tylko że obrażenia niezadawało :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 18:59 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
skoro o bugach mowa to mi zdarzylo sie strzelac fapem 5 a decay schodzil z pistoletu :D , mimo ze strzelalem z reloadem 20 atakow /minute .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 19:11 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Courtney napisał(a):
skoro o bugach mowa to mi zdarzylo sie strzelac fapem 5 a decay schodzil z pistoletu :D , mimo ze strzelalem z reloadem 20 atakow /minute .

lol, miales jeszcze jeden bug ;P leczyles mnie pistolem... (jak szlismy na LA #31 ;p )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
No ja miałem najlepszy chyba po którymś UV po zakupie 5k ammo wystrzelaniu 3k zrobieniu reloga znowu miałem 5k tak przez dwa dni :twisted: 24 / 24 :twisted:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2006, 21:51 
tez miałem buga na kase....zużyłem 2x katsushi honor na allophylach...total loot był koło 15ped...nagle disconect...loguje sie i katany naprawione na full tt a i kasa z lootów przed discionnectem też jest:D taką sytuacje miałem pare razy. heh, szkoda że przed dc nie było HoF a po dc powtórka:D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 09:38 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
sexy69 napisał(a):
No ja miałem najlepszy chyba po którymś UV po zakupie 5k ammo wystrzelaniu 3k zrobieniu reloga znowu miałem 5k tak przez dwa dni :twisted: 24 / 24 :twisted:

no to juz wiemy jak sie sexi swojej malej (moze juz nie tak malej :P ) fortuny dorobil...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 13:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Jak znam rzycie to nie jeden z tego forum miał tego buga tylko czai sie przyznać(niewiem czemu) fajne to było bo waliłem do wszystkiego z MK2 :twisted:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2006, 14:25 
życie przez "ż" :wink:

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości

Panel
Skocz do: