Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 13:40 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Witam

Czytając opinie na necie zdecydowałem się spróbować swoich sił w Project Entropia..
Jednak nie moge tej gry zainstalować..

Kilkakrotnie ściągnąłęm grę jednak za każdym razem podczas instalacji wyskakiwał komunikat:

NSIS ERROR
Installer corrupted or incomplete
This could be a result o failed download or corruption from a virus
If desperate try the /NCRC command line switch (NOT recommended)

Poradzono mi by poprosić kogoś z forum z 3miasta by wypalił płytke..
Zatem proszÄ™:)

Pomożecie?:)

Ostatnio edytowany przez adrianek 06 Sie 2006, 18:33, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 15:41 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
ja jestem z 3city, więcej... jestem z Gdynii ... i wiesz co?! jest mi WSTYD ZA CIEBIE :x

jeśli SAM SOBIE NIE MOŻESZ POMÓC i sam nie umiesz pobrać gry to lepiej sobie tą grę daruj - jest trudniejsza niż samo jej zdobycie, jak już na samym początku sobie nie radzisz to ... ehh

ps.: to ma być motywacja, taka hardcorowa :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 15:58 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Ostra ta motywacja ale na miejscu przyda mu sie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 16:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
HduchC napisał(a):
ja jestem z 3city, więcej... jestem z Gdynii ... i wiesz co?! jest mi WSTYD ZA CIEBIE :x

jeśli SAM SOBIE NIE MOŻESZ POMÓC i sam nie umiesz pobrać gry

Skoro jestes taki super zaradny,to prosze - moze rozwiazesz wspomniany wyzej problem?

Twoja wypowiedz uwazam nie za ''hardcorowa motywacje''..tylko zwykle chamstwo (wiem,ostre slowo). Bardzo jestem ciekawa, co szanowny Duch by zrobil,gdyby wyskoczyl mu nagle jakis ''nsis error''...Juz widze te placze na forum. Dziekuje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 17:39 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
HduchC napisał(a):

jeśli SAM SOBIE NIE MOŻESZ POMÓC i sam nie umiesz pobrać gry to lepiej sobie tą grę daruj - jest trudniejsza niż samo jej zdobycie, jak już na samym początku sobie nie radzisz to ... ehh

Słoma z butów.. Nie chcesz pomóc - Ok. Ale milcz gdy nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia... Wstyd że tacy ludzie mieszkają w Gdyni..

Blado wypadasz kolego na moim tle jeśli chodzi o zaradność. . ..Mamusia już kolację zrobiła??

to ma być motywacja, taka hardcorowa

ps. Areczka górą, prawda.......... :?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 18:30 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
Siemka ja tez jestem z 3city i tez jestem z Gdyni. :)
niestety kolego ale ja tez nie pomoge ci w zalatwieniu instalki gry na plytce. gra zajmuje 1.78 GB do tego jest potrzebna plytka dvd i nagrywarka dvd, a nagrywarki to ja nie posiadam :(

pozdrwaiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 18:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@YUBY i adrianek
Umówcie sie w domu YUBY adrianek niech wytarga ze swojego blaszaka twardy u YUBY go podpniecie i przerzucićie gre z jednego twardego na drugi.

I po problemie chyba pomogłem :P :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 18:47 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
Cytuj:
@YUBY i adrianek
Umówcie sie w domu YUBY adrianek niech wytarga ze swojego blaszaka twardy u YUBY go podpniecie i przerzucićie gre z jednego twardego na drugi.

jest maly problem. nie moge otworzyc kompa mam na obudowie plomby jak zerwe to gwarancje szlak trafi a tego nie chce. jak bys poczekal jeszcze okolo roku to luzik wpadaj kiedy chcesz raz dwa i po sprawie. zartuje.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 19:30 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Elanor napisał(a):
Twoja wypowiedz uwazam nie za ''hardcorowa motywacje''..tylko zwykle chamstwo (wiem,ostre slowo). Bardzo jestem ciekawa, co szanowny Duch by zrobil,gdyby wyskoczyl mu nagle jakis ''nsis error''...Juz widze te placze na forum. Dziekuje.

:D hahaha koleżanka chyba nie wie o czym mówi, ohh sry o czym pisze... tu nie chodzi o nikogo kompetencje ani wiedze informatyczną, NIEUMIEJĘTNOŚĆ pobrania gry dyskwalifikuje każdego chętnego w PEU pograć, a już pomysły wypalania itp. to chyba lenistwo i poddanie się problemowi (droga na łatwizne) znając życie mogę ze 100% pewnością stwierdzić, że jeśli kolega Adrianek wymiękł na początkowym etapie to niech sobie lepiej daruje... nie chce być nieuprzejmy ale pewne fakty o czymś świadczą, chce zmotywować a nie dołować.

SALUT !!

[ Dodano: Nie 06 Sie, 2006 20:35 ]
adrianek napisał(a):
Słoma z butów.. Nie chcesz pomóc - Ok. Ale milcz gdy nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia... Wstyd że tacy ludzie mieszkają w Gdyni..
Blado wypadasz kolego na moim tle jeśli chodzi o zaradność. . ..Mamusia już kolację zrobiła??

:D :D :D hahaha chłopcze kolorowy noo dawaj, pokaż że masz jaja i pobierz se PEU sam, pokaż że umiesz :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 20:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jak dla mnie ktoś tu jest poje.bany :P Ale nie będę pokazywał palcem.

Ja mieszkam w krk, więc daleko :( GL w każdym bądź razie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 20:09 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Chłopak ma problemy z łaczem i gra mu się po pobraniu nie validuje. Jeżeli ma wolne łącze, to go rozumiem, że chce po kilku próbach dorwać wypaloną płytkę (u mnie gra ciągnęła się blisko 2 dni - więc rozumiem, że ktoś po np. 3 nieudanych próbach prosi o pomoc.)

Moja PRAKTRYCZNA rada - jeżeli nie znajdziesz nikogo pomocnego na miejscu:

1) Znajdz na forum adres serwera ftp MindArku (było), sprawdz jak się nazywa plik gry, ile zajmuje

2) Wybierz sie do kafejki netowej w okolicy, daj z dyche prowadzącemu i poproś o pociągnięcie i wypalenie (no i następnego dnia spoko masz nagrane DVD)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 20:15 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
Czasami trzeba samemu sie postarac a nie myslec ze kazdy moze mu nagrac EU. Sprubuj jeszcze 2 razy jakims axeleratorem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 20:15 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
adrianek napisał(a):
HduchC napisał(a):

wedlug mnie DUCH ma racje -.- jezeli na samym starcie nie umie sobie sam poradzic (mogl probowac czegokolwiek - format dysku, sciagniecie przez inne programy lub bez nich) ale nie bo po co, lepiej jak to DUCH juz napisal "isc na latwizne" w PE tak sie nie da wiec lepiej zrezygnuj...
a twoj post adrianku akurat uwazam za bardziej obrazliwy niz wszystkie napisane przez DUCHA w tym temacie...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 20:42 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Ja was wszystkich nie rozumie poco jakiś program do pomocy przy zaciąganiu serwer ME nie puszcza szybciej jak 80 Kb/s wiem bo zaciagałem gre a admin mojego łoncza odblokował mnie i miałem zaciag 800 kilo , szybciej nie zaciagniesz gry choćbyś sie dwoił i troił :twisted:

Normalnie zaciągnij klijenta włoncz i ściągaj morze dlatego nie morzesz ściągnąć bo jedziesz przez program.

A wogule jakie masz łoncze neo , radiówka, kabel , podzielone z kumplami jedno większe łoncze??????

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 21:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Przeciez Adrianek (jak wspomnial tutaj http://www.entropiauniverse.pl/viewtopi ... ght=#27263 ) probowal juz innych sposobow.

Fox,Duch - gdzie tu widzicie ''iscie na latwizne''?? Gdzie tu wina Adriana, to raczej cos w MA sie spiep** znowu lol,i jesli mamy szukac winnego,to...mialabym pretensje do nich..

Szczerze mowiac,ja przy takich problemach ze sciagnieciem juz dawno olalabym gre :!: Nie wiem,co tu nazywacie ''wymiekaniem''.
Na waszym miejscu raczej cieszylabym sie,ze wam nie wyskakuja jakies niezrozumiale bledy i nie musicie szukac nie wiadomo jakiego sposobu,by pograc w giere.

[ Dodano: Nie 06 Sie, 2006 22:25 ]
[quote="adrianek"]Kilkakrotnie ściągnąłęm grę quote]

....

PS A tekstu Hellfasego juz w ogole nie skomentuje.LOL. Cwaniaki..
PS 2 W pewnym sensie rozumiem,o co wam chodzi,ale - komentujecie tak,jakbyscie codziennie rozwiazywali tuzin podobnych problemow - podczas gdy w 90% przypadkow mieliscie bezproblemowe pobranie i instalacjÄ™ za pierwszym razem.. I zaloze sie,ze na miejscu Adriana wiele osob juz ''daloby se siana'',z Hellfasym na czele 8) :lol:

Ostatnio edytowany przez Elanor, 06 Sie 2006, 21:41, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 21:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Macie jasną prośbę na początku. Kto może - niech pomoże.
Jak nie - dajcie sobie spokuj i nie dopisujcie nic.
Nie pomagacie w ten sposób a zadym tu nie potrzeba.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 22:44 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no sie narobiło... huh

ps.: może pobrać jakims programem p2p od innego gracza instalke albo "na żywca" bo tak też działa 8)

pis & lof 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sie 2006, 23:25 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
[un]Lucky Fox napisał(a):
adrianek napisał(a):
HduchC napisał(a):

wedlug mnie DUCH ma racje -.- jezeli na samym starcie nie umie sobie sam poradzic (mogl probowac czegokolwiek - format dysku, sciagniecie przez inne programy lub bez nich) ale nie bo po co, lepiej jak to DUCH juz napisal "isc na latwizne" w PE tak sie nie da wiec lepiej zrezygnuj...
a twoj post adrianku akurat uwazam za bardziej obrazliwy niz wszystkie napisane przez DUCHA w tym temacie...

A kto tu idzie na łatwiznę? 7krotnie próbowałem ściągnąc grę! Getrighty, srajty, na żywca itp, u kumpla - za każdym razem ten sam efekt.. prędkość mojego łącza to zabójcze 128kb/s(kabel).. gra ściąga się ok 24h.
a co do mojego postu - właśnie taki miał być..

Mój pierwszy post był prośbą. Nie chcesz pomóc - nie musisz - ale przynajmniej nie krytykuj.
Pozdrawiam

ps. ABYSS i ELANOR - DziekujÄ™:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 07:14 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 131
Nick w grze: Boran Nasirah Growl
Przepraszam adrianek ze ci poradzilem poprosic innych o pomoc, jak widac ciezko o to. Kupa cwaniakow i tyle co pisza byle tylko cos napisac. Ja jestem z wawy takze ci nie podrzuce plytki, ale jak nie dasz rady innymi sposobami to napisz mi PM'a wysle ci plytke poczta, dla mnie to zaden problem. I nie przejmuj sie takimi "inteligentnymi" tekstami:
Cytuj:
NIEUMIEJĘTNOŚĆ pobrania gry dyskwalifikuje każdego chętnego w PEU pograć

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 09:21 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Cos jest nie tak z Twoja winda, zle wspolpracuje z Loaderem i dlatego pojawia sie ten problem, ew. masz na kablu jakis system blokujacy poloczenie loadera (zapora?).

Jesli zgrasz gre z plyty problem moze sie powtorzyc za miesiac przy koleinym update'cie, ( wtedy znowu będa chlopaki cfaniakować - jak dzieciaczki).

Próbowales przeinstalowac winde?

PS. Jakby duch mial taki problem to juz widze te 15scie topików z lamentami i placzem. ; )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 10:05 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
a moze to cos z jego systemu?? probowal zrobic formata? - nie i/lub
na czas sciagania klienta wylaczyc firewalla,
jezeli to nie pomoze w takim razie trzeba napisac do supportu ze maja uszkodzana instalke na severze i skopiowac im ten blad i czekac co odpisza...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 10:10 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Duch ciebie to juz kompletnie pojeb*lo. A co ma do ch*ja problem ze sciagnieciem gry do dawania sobie w niej rady? Ja jeszcze pol roku temu windowsa nie umialem przeinstalowac, a w grze radze sobie bardzo dobrze. Spotykam sie w grze z opiniami ze ty troche "dziwny" jestes i sam coraz bardziej utwierdzasz w tym przekonaniu :) Moze czasem jakis srodek na uspokojenie? I zgadzam sie z przedmowcami. Jakby nie daj boze duszkowi sie cos z gra stalo to post z prosba o pomoc jeb*ol by w newsach zeby kazdy zobaczyl...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 10:25 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Jaki masz system operacyjny?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 10:51 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
CvX! napisał(a):

wlasnie od tego trzeba bylo zaczac... :roll:
na '98 nie ruszy (chyba na Millenium tez ale nei wiem nie probowalem ;p)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 11:05 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
CvX! napisał(a):

Witam

Windows XP, firewalla brak

Dotychczas nie miałem żadnych podobnych problemów

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 11:35 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
adrianek napisał(a):
CvX! napisał(a):

Witam

Windows XP, firewalla brak

Dotychczas nie miałem żadnych podobnych problemów

wiec zostaje napisane do supprotu ze maja uszkodzona instalke...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 11:53 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a jaki dostawca netu ?

imo wina błędów w trakcie pobrania - instalka jest oki bo sam pobrałem by sprawdzić, 2 x CD (trzeba podzielić plik instalacyjny lub wypalić na DVD)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 11:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
trafiło się nam na forum kilka przypadków "poważnych" problemów z zalogowaniem do gry nowych osób, które jeszcze się nie zarejestrowały nawet :P dlatego niektóre osoby podchodzą dosyć lekko do podobnych problemów, które zapewne w większości są do rozwiązania własnymi siłami przy odrobinie cierpliwości ;)

czasami warto jednak zapytać, zawsze ktoś inny mógł mieć podobny problem, chociaż powyższy widzę po raz pierwszy, pomimo, że sam miałem mnóstwo różnych (ale wszystkie udało mi się jakoś opanować ;)

btw, "format c:" ;)

u mnie zawsze pomaga heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 12:12 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Sorki za oftopa.
Duch za bardzo pojechał po nowym koledze. Większość z forumowiczów zna DUCHa i jego teksty i część z nich nas bawi, a innych może obrazić.
Duch - trochę delikatności - nie z każdym można pozwolić sobie na takie teksty.
adrianek - wyluzuj, gierka na pewno ruszy, sprawdz czy masz wszystkie wymagania na zielono (Górny prawy róg w cliencie- chyba że klient ci nie rusza to nie wiem).Może brakuje jakiegoś sterownika.
Ja mam nagrane 3 płyty metodą kopiuj wklej bo chciałem przeniesc PE na lapopa (ale laptop ma za słabą grafę jak się okazało) podrzuć adres to Ci wyślę jak znajdę w domowym bajzlu :) )

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 12:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
A ja sie dziwie co tu tylko odpowiedzi na zwykly problem - ot co zadyma! :D
Troche wiecej zrozumienia proszę ;) Szczegolnie ze taki problem za często (lub w ogole?) sie nie pojawia.
I ciezko cos doradzić.
Mowisz ze probowales u kumpla i to samo - bardzo dziwne imo, chyba ze kumpel ma tego samego dostawce netu itp. Wiec sprobuj u dalszego kumpla, ale rzeczywiscie w kafejce

No i zeby ten problem nie pojawil sie przy updacie bo bedzie klops ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 13:10 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Najlepiej zrób tak jak napisał coover format C to trwa 1h a wszystko naprawi :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 13:13 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
HduchC napisał(a):

Ja takze jestem orginalnie z Gdyni i mi z koleji jest wstyd za Ciebie Duch,
jesli ktos prosi o pomoc a Ty nie jestes w stanie mu jej udzielic to po prostu zamknij otwor gebowy i zignoruj posta.
Adrianek, przykro mi , ze na starcie spotkales sie z takim buractwem, ale zapewniam Ciebie ze w EU znajdziesz tez sporo osob ktore pomoga Tobie bez zadnych zbednych komentarzy.

Powodzenia, pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 13:28 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
.....Zapomniał wół jak cielęciem był....

Wracając do problemu .... wyśli mi na PM adres na który mam wysłać instalke i po kłopocie. Na HD mam jakś z tych starszych więc nie bedzie problemu wypalić i wcisnąć do skrzynki. Zainstalujesz, zrobisz update i bedziesz smigał po Calipso aż furczy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 13:46 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
a jak juz zainstalujesz (gratulacje z góry) to nie używaj axe 1.0 ani axe 2.0 bo to pewna strata. 8)
A problem musi być gdzieś poza MindArkiem bo mi się update ściągają w try miga a i instalka wczytała się (fakt w styczniu) bardzo szybko (łącze 512k).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 17:19 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
Witam. NIe ma problemu z wypaleniem na DVD wszak możesz podzielic na kilka CDków i po sprawie. NIe uszczkę sobie małej złośliwości: DUCHU! Wszak jak nie masz problemów z grą z jakiej paki atakujesz całą FL z tematem który na bank skojarzysz?

teraz off: mam wrażenia że lepiej mieć znacznie wiecej kontaktów w FL z poza PL. Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 17:39 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Dzięki Chudy.
Na koniec powiem -nie jesteśmy snobami mówimy to co doswiadczenie nam dyktuje.
No problem Chudy.A to PL to ja ci z głowy wybije.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sie 2006, 19:24 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
OK juz Bonki wiem o co Ci biega z msg które do mnie ślesz, PL nie soc a PL nacja.

+ za wodzowska postawÄ™ :) - za przy.ebanie sie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sie 2006, 15:28 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
Witam

Troszkę to trwało ale w końcu jest - Entropia na moim kompie :)

Tak "zachwalany";) Format c: nie pomógł.
Poprosiłem również kilku qmpli by ściągneli gre - błąd podczas weryfikacji.. Problem jest gdzieś w Multimedii..
Udało się dopiero w kafejce:)

Dziękuje Wszystkim za pomoc:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Sie 2006, 07:34 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
miałem na myśli format c: u dostawcy neta ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Sie 2006, 08:51 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
lol Cov :lol:
wskaż konkretny komp po Bogu ducha winne panie w sekretariacie będą niepocieszone po tym formacie :lol:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 164 gości

Panel
Skocz do: