Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2006, 10:58 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Witam :)

Czytając opinie na necie zdecydowałem się spróbować swoich sił w Project Entropia..
Jednak nie moge tej gry zainstalować..

Za 1wszym razem ściągnąłem ze strony głównej Entropia installer 1,3mb, następnie programik zaczął zasysać z netu resztę programu. Podczas weryfikacji instalacji, już po 100% wyskoczył komunikat:

NSIS ERROR
Installer corrupted or incomplete
This could be a result o failed download or corruption from a virus
If desperate try the /NCRC command line switch (NOT recommended)

Zdecydowałem się więc ściagnąć Entropia_8.3.0.exe 1,1GB z ftp://ftp.project-entropia.com/Clients/ no i historia się powtórzyła...

Co robic??? :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2006, 11:58 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Jakis błąd przy zasysaniu danych (nie pełne lub uszkodzone)- pozostaje próbować od nowa.
Lub uruchomić instaler z parametrem /NCRC (bez kontroli poprawności) - ale nie sądze, że to cos da.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2006, 12:20 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 131
Nick w grze: Boran Nasirah Growl
Sciagajac urzywasz jakiegos download acceleratora? jesli tak sproboj sciagnac jakims innym albo bez.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2006, 12:53 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
Nasirah napisał(a):
Sciagajac urzywasz jakiegos download acceleratora? jesli tak sproboj sciagnac jakims innym albo bez.

tak, używam GetRighta

w takim razie spróbuje bez acceleratora.
który plik lepiej ściagnąć? 1,3MB czy 1,1Gb

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2006, 13:04 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 131
Nick w grze: Boran Nasirah Growl
Wedlog mnie 1.1 GB, a skad jestes? Moze ktos niedaleko ciebie mieszka i jak masz problem ze sciagnieciem to ci wypali plytke.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sie 2006, 15:05 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
Nasirah napisał(a):
Wedlog mnie 1.1 GB, a skad jestes? Moze ktos niedaleko ciebie mieszka i jak masz problem ze sciagnieciem to ci wypali plytke.

mieszkam w Gdyni

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sie 2006, 20:59 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 94
Society: -
Nick w grze: EnMaja
Witajcie Ja mam podobny problem jak kolega, ale mi wogole nie chce pobrac zadnego pliku ze strony entropia-universe. Czy to moze byc wina mojego kompa czy o co chodzi :evil:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sie 2006, 22:38 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
co to jakieś plagi egipskie spadły na Gdynię czy co... kolejna osoba ... jestem z Gdyni i nie mam problemów, nawet specjalnie pobrałem tą dużą instalkę dla testu

ludzie podajcie jakiego macie dostawcÄ™ neta itp, jakie programy "w tle" typu firewall, antywir itp... cokolwiek, jakiÅ› trop

GL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sie 2006, 11:42 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 94
Society: -
Nick w grze: EnMaja
Mój dostawca nata to Maxnet, moja wyszukiwarka Mozilla Firefox, firewalla nie mam, antywir Kaspersky. Jak kliknę aby pobierać istalke to odrazu zrywa mi się połączenie, niemam zielonego pojecie w jaki sposub moge to naprawić, w sumie znam format C ale niezamierzam ponownie toego robić chyba że w ostateczności. Jak coś wymyślisz Duchu to będe bardzo wdzięczny. Pordrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sie 2006, 14:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
Swiezy napisał(a):
Mój dostawca nata to Maxnet, moja wyszukiwarka Mozilla Firefox, firewalla nie mam, antywir Kaspersky. Jak kliknę aby pobierać istalke to odrazu zrywa mi się połączenie, niemam zielonego pojecie w jaki sposub moge to naprawić, w sumie znam format C ale niezamierzam ponownie toego robić chyba że w ostateczności. Jak coś wymyślisz Duchu to będe bardzo wdzięczny. Pordrawiam

server moze jest przepchany

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: