Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Cze 2005, 21:27 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
pytanko gdzie jest shaolin na Ametherze ??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Cze 2005, 21:38 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
hehe pewnie chodzi Ci o Land Area które jest w posiadaniu society Shaolin ;)

LA 11: Shaolin

Mapka z zaznaczonymi LA

Ostatnio edytowany przez Garth, 13 Cze 2005, 15:21, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2005, 09:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
O tak myślałem dzięki.

P.S. Jak by ktoś mugł mi pomóc się tam dostac (eskortowac) bo cały czas albo to wyświetla komunikat że nie można wejsc albo to zabija mnie jakis pełzowaty stwór. Chcę się tam dostac bo słyszałem od Pełzaka że tam sweet farm jest więc se powolutku szłem :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2005, 12:35 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Prayer
Ja też tam kiedyś szłem, szłem sobie i szłem tak, jednak strasznie dużo potworów na mnie wyskakiwało znienacka i zabijało. W końcu się wkurzyłem bo nie doszłem, a szłem pare ładnych godzin. Następnego dnia kupiłem tp chipa, szłem kawałek, potem się teleportowałem i znowu szłem i znowu tp, no i prawie doszłem, ale nagle weszłem z teleportacji w stado mobów i znowu nie doszłem ;/ Jednak któregoś pięknego dnia stwierdziłem, że dobrze będzie jak popłynę wodą, no to się przeszłem do oceanu, potem szłem wodą po dnie morza i doszłem :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2005, 13:33 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer/Devour napisał(a):
(...)szłem, szłem (...) szłem tak (...) nie doszłem, a szłem (...) szłem (...) szłem (...) doszłem (...)

Nie chciałem się czepiać, ale jednak zostałem zmuszony.

szłem, doszłem to możesz na podwórku używać,

normalny Polak używa szedłem, doszedłem !

I nie intersuje mnie to czy użyłeś tych zwrotów celowo, odpowiadasz w końcu 12-latkowi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Cze 2005, 17:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
oj Garth :)

moje pytanko ile masz lat?

a co do tamtego to ejst to w formie żartu i Prayerek chciał dogryść i podkreślić to "szłem" :D przynajmniej ja tak myśle i wiem cos o tym :D ( sam tak bym zrobił )

nie do niego ta uwaga tylko do hellfasego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 08:58 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
A jak ja miałem problem przejsciem woda bo te rybki to były w stadach z 20 i w sumie to ze szczęściem Doszedłem do generic coś tam na drugim brzegu a teraz nie moge przejsc do LA 11 jak by ktos mugl to na GG 1783872 zeby sie zglosil jak bedzie w stanie mnie odeskortowac czy cuś

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2005, 09:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja ostatnio prowadziłem noob awatara do TP niedaleko LA 3 bez zabijania mobów...

Wiec tak, najpierw dwa TP na SW części TI (Tresure Island), następnie trochę w dół na stały ląd i w kierunku W, doszedłem do skraju serwera (pojawią się czerwone komunikaty na all chat) gdzie nie pojawiają się żadne moby.

Jak już doszedłem poniżej LA 4 wcisnąłem T i przeniosło mnie do TP koło LA 6, później po prostej na W i mam kolejny TP
Następnie płyniesz dokładnie w kierunku SW na małą wysepkę i masz TP na Memorial Island.

Stamtąd płynąłem na wyspę LA11, z niej na wyspę LA10 następnie po linii prostej od TP w kierunku E (do TP ponad LA9) tam trzeba uważać na rybki ;)

Jak już byłem w pobliżu lądu to znów wcisnąłem T i mnie przeniosło do w/w teleportu.

Później już tylko kierowałem się na N od TP otoczonego przez 5. LA

I tak oto bez większych stresów, a co najważniejsze bez potrzeby zabicia mobów, dotarłem do miejsca przeznaczenia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 15:20 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
ja ci podam login i hasło a ti mi zaliczysz LA 11 dobrze?? bo niemoge tam dojśc caly czas mnie zabijają exosaury lub podbne

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 15:25 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
nikomu się nie daje hasła, ani loginu chyba że mu ufasz w 100% i znasz bardzo dobrze :)
To mówie do wszystkich bo nietylko on o tym niewie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 16:08 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
jako że Garth jest moderatorem forum to mu nieprzystaje żeby usunął mi jakieś itemy albo co

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 16:11 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
hellfasy napisał(a):
ja ci podam login i hasło a ti mi zaliczysz LA 11 dobrze?? bo niemoge tam dojśc caly czas mnie zabijają exosaury lub podbne

NIGDY tego nie rób!!! -- podać login i hasło komuś innemu to jak podać klucze do swojego domu. Jak komus ufasz, że cie nie okradnie to prosze bardzo :).. ale

.. oszczędź jednak sobie nerwów na przyszłość - i TYLKO ty miej dostęp do swojej postaci - w razie gdyby ci coś zginęło to nie będziesz musiał nikogo obwiniać - a dodam, że wielu osobom już ginęły rożne rzeczy w tej grze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 16:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Garth napisał(a):
Ja ostatnio prowadziłem noob awatara do TP niedaleko LA 3 bez zabijania mobów...

Swojego awatara dla ścisłości.

I mam już po dziurki w nosie tej całej drogi... kilka godzin biegania/pływania to zajęło...

Co to tekstu, że mi jako moderatorowi nie wypada...

nikomu nie podaje się hasła, loginu, chyba, że ma się do tej osoby pełne zaufanie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 16:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Garth napisał(a):
że ma się do tej osoby pełne zaufanie.

może nie pełne zaufanie mam ale duże

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 19:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
hellfasy napisał(a):
może nie pełne zaufanie mam ale duże

Jeżeli porady doświadczonych graczy niczego na tobie nie robią to już tylko twoja sprawa. Przypomnisz je sobie pewnie dopiero jak już coś się stanie.

Zanim zdecydujesz się jednak na poważniejsze kroki to przeczytaj jednak temat "Nie daj się oszukać" (jeżeli już czytałeś to zrób to jeszcze raz).

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2005, 20:00 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
hellfasy - lepiej sam popróbuj przejść niż żeby ci itemki "zniknęły", oczywiście nie musi się tak stać, ale w PE istnieje zasada NUN = nie ufaj nikomu, no prawie nikomu ;)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości

Panel
Skocz do: