Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2006, 19:59 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
studentwip napisał(a):
abyss no ja tez mam gf 2 mx ale 64mb ale jak tobie klatkuje to nic juz nie poradzisz, ja wspominalem o tym ze jak jest roznica miedzy ruchem myszki a obiektem na ekranie(poslizg) to wtedy to pomaga: zainstaluj http://www.omegadrivers.net/ i w opcjach zmien ten rendering na zero.

Grafika to mi się właśnie bardzo poprawiła po tym VU pewnie z powodu nowych DirectXów. Wcześniej widziałem jakieś dziwne atrefakty kolumny sterczące w niebo, albo "dziury" w ziemi. To wszystko zaczeło się jak kupiłem GF6600

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2006, 21:43 
nie wiem, ale chyba uszkodzone karty nvidi albo co powoduja takie problemy jak nie inne (np mój to już wogóle...), bo przeszukałem internet i w zasadzie nie było tematu typu: problem z grafiką na radeonie-lol, te karty są gorsze wydajnościowo w grach ale bez jaj, że bezawaryjne? głupie to...
powodzenia w naprawianiu

Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2006, 10:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
no ostatni raz sie wtrace ;P
ja mam radeona 9250 128 MB i PE mi bardzo ladnie chodzi (chodzilo by ladniej gdyby bylo wiecej ramu :/ )
jak na razie jest bezawaryjny ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2006, 21:10 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Wrócę do tematu reklam:
- są już one w grze - lecz są sprytnie dystrybuowane.
Mianowicie zależnie od kraju. Jeśli reklamodawca ma kampanie
reklamową na dany kraj - użytkownik Entropii z tego kraju zobaczy reklamy.
Oczywiście na razie niczego dla nas (Polaków) nie przewidzieli - dla tego ich nie widzimy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2006, 21:17 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
mi się w FF włączyła reklama - po prostu na sciąne obok aukcjionera pojaiw sie telebim na którym coś leciało - ale lag był taki że nie wiem co to było :oops:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2006, 22:59 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 180
Society: Poltropia
Pewnie jako ze mieszkam w Niemczech... dzisiaj widzialem reklame filmu wchodzacego do kin niemieckich...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: