Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 16:40 
Witam.
Gram w entropię od jakiegoś czasu ale mój ostatni mentor nie raczyl mi pomóc... zbieram sobie sweat, huntuję co jakiś czas i do wszystkiego doszedlem bez pomocy nikogo... nie żebralem... Ale potrzebny mi dobry mentor który pomoże mi zarabiać więcej i nie bylby skąpy jak poprzedni... Musze się dowiedzieć o kopalnie i ich polożenie oraz o ochronę... proszę dobrych ludzi o pomoc :-)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 18:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nie wiem czy to czego szukasz moze zapewnic ci mentor.
Nie wiem czy nie jest juz za pozno na mentora.
Nie skapy mentor ? Mentor powinien sluzyc wiedza i doswiadczeniem a nie pieniedzmi.
W grze nie ma "kopalni" - polecam tutorial o kopaniu i raczej nikt ci nie poda miejsc - trzeba je znalezc samemu.
(zwlaszcza, ze po VU 7.3 zmienily sie zupelnie).
Z ochrona nie wiem co masz na mysli -ale najprosciej jest ja sobie zapewnic samemu.

Reasumujac - przeczytaj najpierw wszystkie tutoriale jakie tu sa i
poszukaj lepiej society ktore cie przyjmie i pomoze.

I czy to jest odpowiedni temat do dzialu "gielda" ?
Chyba, ze chcesz komus placic za bycie twoim mentorem...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 18:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Jeśli masz którykolwiek ze skilli wyższy niż Inept (sprawdź w PROFESIONAL STANDINGS) nie możesz mieć już mentora.

Jeśli nie możesz mieć mentora chyba najlepszym rozwiązaniem jest wstąpienie do któregoś z societies, i raczej wybieraj takie society gdzie są gracze, którzy grają conajmniej pól roku... choć i to nie daje pewności, że wszystkiego się dowiesz ;)

btw: topic przeniesiony ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości

Panel
Skocz do: