Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2006, 10:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Pojawiła się drobna ale zapewne oczekiwana poprawka.

Dotyczy błędu z synchronizacją zużycia sprzętów w EU (decay)
pomiędzy klientem a serwerami. MA przeprasza za zaistniałą sytuację.
Dodają jednak, że był to tylko "wizualny błąd" objawiający sie po stronie
klienta - integralność po stronie serwerów nie była naruszona i użytkownicy
nie ponieśli z tego powodu żadnych strat.

Cytuj:
VU 8.4.2 Update
14 Jun 2006

The Entropia Universe has been updated with VU 8.4.2. The following enhancements (amongst others) have been implemented:

* The development team has located and squashed a bug, which under exceptional circumstances, could temporarily misinterpret decay values. Although often rectified by relogging into the Entropia Universe again, the misleading values disturbed the In-World enjoyment of some participants. We apologize for this inconvenience.

Even though this visual display bug affected the Client, the integrity of our server systems remained intact, and ensures that no participant will bear any loss as a result. MindArk will continue to maintain the level of quality that we, and our community, expect of the Entropia Universe.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2006, 11:48 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
luz
moby które mają max dmg z impactu 20HP własnie tyle mi zadawały, byłem w full ghoście + platy 2a, więc apteczka szła w ruch, niektóre mocniejsze moby po prostu mnie kładły 2-3 stzrałami chociaż wcześniej sobie ze mną nie radziły, również zniknięcie 30k ammo w trakcie szczelanai się z mobami (zostało mi zero amma) było bardzo fajnym numerem
ehh "integralność po stronie serwerów nie była naruszona" to będzie moje motto :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2006, 01:07 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
... i właśnie z takich powodów uważam, że "posadzenie młodszego brata" do klikania w klawiature przy robieniu np. filtrów nie "narusza integralności po stronie klienta"

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: