Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 13:55 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Nick w grze: Nutrix Warrior Black
Dzis jak w kazdy inny dzien po szkole postanowilem wejsc do PE. Wychodze z budynku gdzie sÄ… ustawione storage'e a na srodku PA widze pelno bomb i sond :). Oczywiscie probowalem podniesc, lecz sie nie dalo. Pochodzilem troche i nagle kapnalem sie ze to moze byc jakis napis wiec oddalilem widok i faktycznie z sond ulorzony byl napis MAGGORRA a z bomb "Hedda got drunk" :) . Chcialem zrobic screen shota ale mnie wywalilo z gry. Po czym zalogowalem sie jescze raz i zobaczylem jak sondy znikaja odrazu rzucilem sie do boju aby zebrac ich jak najwiecej. Koncowy rezultat to dokladnie 42.50 PED'ow. Nie wiem co to mialo byc ale to bylo najdziwniejsze doswiadczenie w historii mojego grania :) . Niestety screen shota w koncu nie zrobilem :P .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 14:03 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
A oto i screen

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 14:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
albo faktycznie się napierdzielił, albo odchodzi z gry...

albo jedno i drugie jednocześnie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 14:19 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
CZE !!

:( cholera ja bylem z ranca jak jeszcze byly tylko same sondy
potem musialem wyjsc z gry 8) 8)

szkoda ze nie zostalem do konca na "rozdanie nagród"
:twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 14:44 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Faction PL
Nick w grze: Swider
ehh Nutrix ty to masz cholernego farta :lol: ja stałem nad tym 10 min wczesniej i nic sie nie dało zrobic :?
ale fotke zrobiłem:D
Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 15:20 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Hehe, chyba kolesiowi serio coś odbiło, lol :P Szkoda, że mnie tam nie było :/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 15:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
hej jak to mogłeś zebra bo jak ja chcem wzią to pisze coś że dennied i wogule nie moge tego wrzucic do inventarza

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 15:33 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
Pisalem, że coś się odblokowało i nie było już tego napisu tylko automatycznie bomby i sondy wrzucały się do inwentarza po kliknięciu na nie. Ciekawe kiedy ci z MA to powtórzą :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 16:31 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Nutrix napisał(a):
Pisalem, że coś się odblokowało i nie było już tego napisu tylko automatycznie bomby i sondy wrzucały się do inwentarza po kliknięciu na nie. Ciekawe kiedy ci z MA to powtórzą :)

A połóż bombe przy pomocy detonatora i jej nie odpalaj, ciekaw jestem czy bedziesz mógł ją podnieść...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 16:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Hehe fajna sprawa :P Trzeba bylo zbierac bomby a nie sondy ;) Gdyby nie to ze sie tłukłem przez miasto pare godzin to moze tez bym tam był ;) Jakis idiota zawiadomił o bombie w centrum w podziemniach.. najpierw wszystkich ewakuowali (tez bylem tym szczęsliwcem ;)) a potem paraliż miasta.. jeszcze masakralne korki są. Heh macie newsa ;)

Btw masa cos ostatnio takich bomb\sond poustawianych praktycznie po calym Calypso.. zadnej nie da sie podniesc.. jakies zlagowiale są ;) Mozliwe ze byl server crash i sie to odblokowało

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 18:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
PISZE MI "this action is dennied. please try again" jak chce coÅ› z tego podnieÅ›

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 19:02 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
sądze że mial pecha .bo tylko on mógl podnięsc te bomby ale ktos w MA mial poczucie humory. Albo sam poprosil MA o odblokowanie bomb (EVENT czy samobojstwo)?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 19:24 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Bonki napisał(a):
sądze że mial pecha .bo tylko on mógl podnięsc te bomby ale ktos w MA mial poczucie humory. Albo sam poprosil MA o odblokowanie bomb (EVENT czy samobojstwo)?

Erm.. cos takiego jest.. niemozliwe.. i nie do zrobienia.. nie da sie 'odblokowac' czego kolwiek na zyczenie. Poza tym.. bomby\sondy mozna podniesc po 5 min jak zostaną połozone i niezdetonowane
Ktos z MA bedzie mial poczucie humoru i Ci zabiorą cała kase i przyslą rachunki do zapłacenia.. fair prawda?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 20:37 
swoją drogą, to sam kiedyś po pijaku próbowałem "pisać" ale niestety (a raczej na szczęście) tylko pecami :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 21:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Posse napisał(a):
(...) Poza tym.. bomby\sondy mozna podniesc po 5 min jak zostaną połozone i niezdetonowane (...)

Nie za bardzo. Ja widziałem i nadal widze wiele bomb\sond, które leżą i leża od przynajmniej tygodnia i nie można ich podnieść.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 23:50 
Weak
Dołączenie:
Maj 2005
Powiem tak rzuciło się na te bomby tyle luda ile było w tym czasie w PA i wystarczyło dosłownie kilkadziesiąt sekund na wyłapanie wszystkiego, a poza tym nie wszystkie dało się podnieść i chyba z 5 bomb zostało na ziemi :). Mi się wydaje, że ludzie z MA mają wpływ na grę, patrzą z nieba na wszystko i kontrolują nasze poczynania, ale tego do końca nikt nie jest w stanie stwierdzić :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Cze 2005, 23:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Z własnego doświadczenia wiem, żeby po pijaku nie wchodzić do pe, bo to się może tragicznie skończyć :P pamiętam raz wszedłem i od razu paru znajomych próbowało mi wmówić że jestem im winny kase :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 08:41 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Nawet po 5 minutach nie da się podnieść :/ Ostatnio na ametherze znalazłem 1 bombe i 1 sonde, ale nawet po 30 minutach i relogu nie mogłem ich podnieść :/ Spróbuje jeszcze dziś, no chybaże MA sprzątnęło to dla swoich avatarów, lol :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 13:14 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Poczytajcie sobie bugi na ktorych ktos zarobil.Jak MA odlaguje bomby i próbniki to tylko biegać i zbierać robiłem to kilka razy w swojej karierze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 13:38 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
CvX! napisał(a):
Posse napisał(a):
(...) Poza tym.. bomby\sondy mozna podniesc po 5 min jak zostaną połozone i niezdetonowane (...)

Nie za bardzo. Ja widziałem i nadal widze wiele bomb\sond, które leżą i leża od przynajmniej tygodnia i nie można ich podnieść.

Tak bo to sa te ktorych tam tak naprawde nie ma (lag miedzy serverem a klientem albo cos podobnego, pewnie nie udpatuje na czas), ewentualnie cos innego. Kiedys bylo tak ze po 5 min dalo sie podniesc bombe (nie wiem czy nadal tak jest)
Ale to nie dotyczy tych ktore sa zbugowane (pisałem o tym wczesniej juz)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2005, 16:14 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Bonki napisał(a):
(...)Jak MA odlaguje bomby i próbniki to tylko biegać (...)

To lecę spisywać współrzędne wszystkich bombek/wiertełek :wink:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości

Panel
Skocz do: