Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 15:29 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Society: EF.pl
Witam

Chcialem sie dowiedziec na co najlepiej polowac z wymaksowanym opalo z AMPem A101 oraz 3x Axe 2x0 do wsparcia gdy robi sie goraco...Oprocz tego na sobie zalozony armor zlozony z goblina oraz kobolda + platy A1 na kazda czesc... Chce sie dowiedziec na co najlepiej w tym sprzecie polowac, tak aby najbardziej jego potencjal wykozystac (o ile taki jest :D ) oraz, zeby po prostu miec jakas tam szanse na ciekawy loot ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 15:48 
Weak
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 92
Society: FoxHunt
Nick w grze: ka14milPL
kurde gdzie ty kupiles a101 ? :D ja go nigdy niewidzialem.
kup a103 i lec na argo lub i fefki :D .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 15:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
kupilem go wczoraj na aukcji ;) ... kupilem tez a103 ale nie moglem go zalozyc mimo, ze mam wymaksowane opalo... nie mam pojecia czemu... wiec go sprzedalem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 15:59 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
coldzik napisał(a):
kupilem go wczoraj na aukcji ;) ... kupilem tez a103 ale nie moglem go zalozyc mimo, ze mam wymaksowane opalo... nie mam pojecia czemu... wiec go sprzedalem

:P Z A101 nie opłaca się biegać, a A103 nie mogłeś założyć bo nie zrobiłeś reloga po zakupie. Sprzedaj A101 i kupuj spowrotem A103. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 16:06 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
tak wlasnie myslalem, ze trzeba bylo reloga zrobic, bo dzisiaj mialem to samo jak kupilem plate-y, no ale dzisiaj to juz za pozno bo dawno ampa nie mam :) no to musze zaopatrzyc sie w niego spowrotem

EDIT:

A lazic na argo youngi czy lepiej na jakies mocniejsze?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 17:33 
Z opalo+A103 najlepsze eco hunta będziesz miał na Cornundacaudach Mature, eco takiego configa jest najwydajniejsze przy HP moooba 170- np:Cornundos Provider, Faurcefix Old i 180-np:Cornundacauda Mature, Exo Alpha.
Na hunty fajniej jest brać np 2-3 ampy A103 - odpowiednio więcej ammo, wtedy hunt jest dłuższy i nie ma przerw-można utrzymać ciągłość bicia.
Na Argo bym ci radził się wybrać z Ampem A106.

Tyle odemnie.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 22:16 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Level napisał(a):
Z opalo+A103 najlepsze eco hunta będziesz miał na Cornundacaudach Mature, eco takiego configa jest najwydajniejsze przy HP moooba 170- np:Cornundos Provider, Faurcefix Old i 180-np:Cornundacauda Mature, Exo Alpha.
Na hunty fajniej jest brać np 2-3 ampy A103 - odpowiednio więcej ammo, wtedy hunt jest dłuższy i nie ma przerw-można utrzymać ciągłość bicia.
Na Argo bym ci radził się wybrać z Ampem A106.

Tyle odemnie.

Polecam na argo w twin peak , sÄ… tam teraz tylko youngi i adulty , 5k ammo + a103 na 27 ped , po kilki seriach zawsze na + jestem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 22:41 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
A106 za +1k to raczej nie na jego budzet :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 23:10 
tak wiem, ale znam pare osób co sie na cornundacaudach na N od Argus polujac w configu:
pixi+fap5+opalo+2xa103+100ped amo na runde dorobili po miesiacu ponad 1kped polujac po 4-6h dziennie minimum hehe.
Jak by go było stać to tylko znaznaczam ze najlepsza efektywnosc na wymaksowanym opalo na argo youngach/adult jest z ampem a106 :wink:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 23:51 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
A dupa bo najlepsza jest z A204 :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2006, 00:48 
własnie nie:)
ustawienia:
bron maxed,miss rate=0%, no critical dmg:

Image

Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2006, 07:21 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Te tabelki to niestety można sobie wsadzać między Sierotkę Marysię a siedem Kransnoludków, bo rzeczywistość jest nieco inna. Kiedyś testowałem opalo, bravo, as-98 - i wyniki wyszły zdecydowanie inne niż te tabelkowe. Żeby było ciekawie, to bravo wypadło zdecydowanie LEPIEJ niż w tabelkach, natomiast opalo nieznacznie gorzej. Uprzedzając pytania powiem, że liczyć potrafię :) (zestawienia dotyczące sporej kasy/itemów weryfikowane przez kilka lat przez kilka osób). Z czego to wynika, to trudno powiedzieć. Kiedyś ktoś pisał o "biorytmach avatara" i może miał trochę racji...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2006, 10:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Ta tabelka to jakies brednie, A106 ma eco 4.61 i dodaje 16 dmg, a A204 ma eco 4.64 i dodaje 20 dmg nic nie trzeba liczyc od razu widac ze A204 wychodzi ekonomiczniej wiem co mowie bo sam obecnie probuje kupic.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2006, 11:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 155
Society: *****
Nick w grze: Aster Marchant WhiteMoon
Kedzior napisał(a):
wiem co mowie bo sam obecnie probuje kupic.

Argument nie do pobicia :lol:

A na poważnie:

Zakładając że A106 ma econo 4.61 a A204 4.64 (dmg z peca) to po przestrzelaniu 30 pedów samym ampem wychodzi 13830 dmg vs 13920 ... czyli az 90 dmg różnicy .... czyli inaczej mówiąc mamy 90 dmg różnicy za darmo ... więc oszczędzamy prawie 20 pec ....

różnica w cenie (tt+500 vs TT+3000) zwraca się więc po .... 12500 polowaniach .... zakladając 5 polowań dziennie to inwestycja zwraca się po .... 7 latach ....

BTW, polując np anabolikiem - przestrzelanie pełnego A106 wraz z Ammo i decayem guna kosztuje około 300 ped .... więc różnica w cenie zakupu między a106 a a204 zwróci się po przewaleniu: 3'750'000 ped czy jak kto woli 375 tys USD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2006, 12:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Masz nie auktualne ceny A106 kosztuje +900-1k a A204 +4k. Ja kupujac ampa nie licze po jakim czasie mi sie on zwroci, taki A204 to inwestycja, nie dosc ze wychodzi ekonomiczniej niz A106 to ma on status Old Times i nigdy nie zostanie juz wykrafcony cena wiec moze tylko wzrosnac (no chyba ze bedzie jakis ogolny krach w EU i ceny wszystkiego pospadaja ale raczej na to sie nie zanosi). Wiec w przyszlosci jakbym takiego ampa sprzedawal to zarobie, a w miedzyczasie oszczedze troche na decayu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2006, 13:34 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
moi panstwo - jest tak

eco. nie polega na zastosowaniu samej economii broni i ampa ale tez jest kombinacja na co polujecie -w poscie level-a. Bo ja wam moge powiedziec ze zastosowanie amp 204 ponizej pewnych skilli daje efekt mizerny ( zadalem to pytanie kiedys na forum www.peci.tk- i o dziwo dostalem odpowiedz od samej elity wtedy czyli cK - chyba daje cos jak sie ma kolo 3 K w Markmaship)

Aster tez ma racje - nie oplaca sie i nie zwroci sie tak szybko - lepiej podniesc skill na broniach ,amp pozniej jest dodatkiem - Aster masz u mnie + :))) swietnie liczysz .

Co do ampa 101 to moge powiedziec ze ja Go stosowalem ( mam amp od 101 -106 ), w kombinacji takiej 2875+ amp101 i druga bron MPH+ 103 :)) - dla mnie rewelacja - nie mialem skilla na Hunganie i naprawde to jest szybkosc rewelacyjna za ta cene :) .

Na co polowac na to co Cie nie zabije od strzala , a jak nie masz eveda to ze wytrzymasz

w najgorszej zbroi 3-4 uderzenia bez leczenia .

tyle wiecej trzeba sie rozgladnac po innych tematach

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: