Odpowiedz

które z lokalizacji uważasz za najlepsze na pchli targ (po 3 zaznaczenia)?
Ankieta zakończyła się 15 Maj 2006, 21:02
Hadesheim C 52%  52%  [40]
Billy's Spaceship Afterworld 22%  22%  [17]
Fort Ares 3%  3%  [2]
Jason Centre 13%  13%  [10]
Cape Corinth 0%  0%  [0]
inne (bez lagu, ze storage) 10%  10%  [8]
Razem głosów : 77
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2006, 21:02 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Ponieważ jak widać są wątpliwości co do lokalizacji "Pchlego Targu", to w załączeniu lista do wyboru. Zakończenie głosowania za 2 dni, nieco przed kolejną edycją pchlego targu.

Spotkania wtorki i piątki od 22:00 do 22:05 (potem można sobie iść gdzieś tam, albo pogadać - co kto lubi).

Język OBOWIĄZUJĄCY w czasie spotkań - Polski :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 00:14 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Moim zdaniem super miejsce to hades C - storage blisko TP zyc nie umierac
A i nowi beda mieli motywacje do zwiedzenia mapy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 10:47 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
Hadesheim C.
Z porta atlantis można w 1h dotrzeć biegnąc wybrzeżem (uciekajac do wody przed mobami) na E, kiedy dojdziemy do zatoki idziemy na SSW.
http://www.entropedia.com/img/pe-calypso-60.jpg
Ewentulanie mogę przebiec się z grupką świerzo upieczonych graczy z Orthos West Mound. Jelsi ktoś chce niech da znać na priva. Zbiórka 21.20-21.25 w Orthos West Mound.
Pozdo & GL
Lu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 12:25 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Fajna incjatywa z tym biegiem :)

Jak ktoś "ze starszych" ma czas, to gorąco polecam dołączenie się do eskorty. Zresztą myślałem o takich grupowych biegach dla młodszych i starszych (znam takich, co grają od ponad 2 lat i nie mają wszystkich TP, hehe) - np. co tydzień do kolejnego TP. W ramach podziękowania młodzi Entropianie mogli by odwzajemnić się sweatem zebranym po drodze :P - chociażby na odpłacenie za zużyte ammo i czas, ale to już raczej pobożne życzenie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 13:37 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
mi tam styknie 50 ped od łebka za każdy TP :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 15:50 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
50 PED to jest około 385 butelek sweatu - jak 10 dostaniesz po tyle przy każdym TP, to się jak słoń będziesz poruszał :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 16:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
abyss napisał(a):
50 PED to jest około 385 butelek sweatu - jak 10 dostaniesz po tyle przy każdym TP, to się jak słoń będziesz poruszał :P

Za 50 ped to i jak moge biec :) OMG to po ile jest sweat teraz? To jest w sumie powazne pytanie bo potrzebuje 5k sweatu po dobrej cenie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 16:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Abyss sie pomylil w obliczeniach.. :P Za 385 sweatu dostaniesz 5 ped, a nie 50..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Maj 2006, 17:34 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Oczywiście zjadłem zero :) 385 x10 butelek to nawet noob poniesie bez większego problemu, a z 3850 x10 to każdemu już ciężko - i to miałem na myśli (ale nie mam sweatu, to nie powiem ile waży - jak ktoś ma, to może )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 18:45 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...przeczytajcie temat " Wpadlem?.." zainteresowanie jest jak widac ,bo gracz probowal dostac sie do HD, ja dalej twierdze ,ze lokalizacja jest nie taka, no chyba ze ma byc "selekcja" i targ nie dla nowych graczy he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 19:16 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
EDO, korzystając z mapy reviali można wytyczyć łatwą trasę, bez potężnych mobów stojących nam na drodze. Na przykład taka trasa:

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 21:14 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Kilka osób przyszło, coś-tam kupiłem :)
Można sobie było pooglądać "na żywo" duba w Empire z kluczem w łapce - taka specjalna atrakcja dla tych, co jeszcze nie widzieli nowej zabawki.

Edit:
Przy okazji - użycie mapki z revivalami i obszarami to bardzo dobra metoda na szybkie podróże. Natomiast trzeba sobie uświadomić, że do wypada mieć wszystkie :) cCo to za grasz, co w PA i phoenix tylko siedzi :)
Wcale nie potrzeba skilli, guna i armoura żeby je obskoczyć WSZYSTKIE w tydzień.
Natomiast młodym graczom zdecydowanie odradzam dalsze podróże po Amatherze bez bardzo solidnego pancerza, TP i wsparcia kolegów :) [niektórzy coś o tym wiedzą :) ]. Ja ją obskoczyłem dawno, jeszcze przed pierwszymi landgrabami, więc i mobów "wystawionych" było mniej - ale z wyciągnięciem kogoś z Amathery miałbym bardzo duży problem - to tak na marginesie w sprawie podrózy :)

[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 17:54 ]
Przypominam w wyniku ankiety wybrano na Pchli Targ Hadesheim C
spotkania w każdy wtorek i piątek od 22:00 do 22:05 naszego czasu (zegarek Entropii jest z lekka kopnięty :P

Starzy wyjadacze przychodzą wyprzedać zalegające w storage gobliny, pixie i co tam jeszcze, pomarańczki sprzedają sweat, drobiazgi zlootowane na snablach i beryclach itd...

Obowiązuje język Polski !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2006, 01:36 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 103
Jesli chodzi o odkrywanie tp to nie jest to trudne ja w 3 dni odkrylem wszystkie na amatherze w 1 dzien :P

trzeba wiedziec jaka trase obrac i nie trzeba miec armoru a druga sprawa moy tez nie stoja w miejscu i nie czekaja na huntera tylko sie przemieszczaja i to dosc szybko sytuacja zmienia sie z minuty na minute

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2006, 09:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
No tutaj to się nie zgodzę - jak się wpakujesz w mało sympatyczne miejsce, to może być ciężko na Amatherze bez armoura i dobrego fapa oraz guna- i mówię tu o graczach co mają powyżej 100HP (a tacy to juz zdecydowanie nie "młodzi gracze" :) )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2006, 10:48 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
lolek założył chipa i śmiga ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2006, 05:31 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 98
Lolek85l napisał(a):
ja w 3 dni odkrylem wszystkie na amatherze w 1 dzien
siÄ™ zdecyduj. W trzy dni, czy w jeden?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2006, 07:46 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
heh IMO przecinek był szybszy od lolka i się wymknął
+/- "ja odkryłem w 3 dni (na eudorii), a na armatherzez w 1 dzień"
a ktoś tam wogóle wpada do handsheim ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2006, 09:15 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 92
Nick w grze: Tom Gauko Gawer
Ja chcę wpaść ale za każdym razem przegapiam i jak sie pojawiam to już nikogo nie ma :(.
Dzisiaj postaram się być. Mam troszkę stuffu wartego niewiele więcej niż TT i chciałbym jakiemuś graczowi dać :).

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Skocz do: