Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 16:50 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 0
Wie ktos cos moze o jakims bugu w billys? Bo dzisiaj mialem tam bardzo dziwna sytuacje , otoz wracalem z Outpostu na W od Billy's i jak zwykle po drodze zachaczylem o jakies kurczaki. Gonila mnie taka mal grupka i kiedy bylem juz w zasiegu Turreta pomyslalem ze sobie zgine bo to zawsze mniej chodzenia( wiem len ze mnie smierdzacy). A tu sie nagle okazuje ze jak mnie one zabily to mnie wyzucilo do tego Outpostu a troszke to dziwne wiec pytam WTF :?: :!: Nie wiem czy to MA juz calkeim zdurnialo czy to jakis bug czy po prostu usuneli RT w Billy's :?:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 17:49 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
To nie bug, tam zawsze tak było. Wystarczy kawałek odejsc na W od TP, zeby po zabiciu znależć sie w outpost :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 17:56 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Tak ja zrozumiem jezeli to bedzie "kawalek" ale nie rozumiem jak to jest mozliwe gdy jest sie w zasiegu turreta :evil:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 17:58 
no niestety, tam tak od zawsze jest, a Ma tego nie kwapi się naprawić bo 1: gdy się tepniesz z zasiegu turreta to masz bliżej do PvP1:D 2: ubery tam się nie pokazują z reguły to nie ma co naprawiać :twisted:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 17:59 
Mediocre
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: Zyta Ziutka Gilowska
Heh to jest odwieczny ból w tamtym miejscu...Prawo Burke'a lol.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 18:46 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Wez sobie mapke revivali i podzial na strefy.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: