Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 18:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
Dziś tj. 2.06.2005 nasza kochana MA :) coś namieszala w czujności i zasięgu widzenia mobów... tzn część mobów od dzisiaj zaóważaja hunteraz z bardzo dalekich dystansów... i jeśli takie mobki siedzą sobie w grupie, np. 6 goki w tym 2 guardy jeden prov i reszta oldy no i moze jeden young :D to normalnie z odleglości ok. 100m zaóważaja kazdego kto się na taka odleglość zbliży i leca całym stadem na niego lol... to samo troxy, armaxy, argo tez zostaly zmodyfikowane troszke... i inne pewnie tez... jest to zupelnie beznadziejan modyfikacja ze strony MA :\ teraz pokazali ze sa nienormalni... kto przezyje atak 6 goków ? tylko uber z mod fapem i w full shadow :D :( i co najgorsze zrobili to cichaczem bez zadnego update i bez zanych informacji... btw.. Ateush cos pisal w temacie dotyczacym nastepnych wersji PE, ze w najblizszym czasie cos zmienia w mobach... :D to chyab o to chodzilo lol... z tym ze najpierw zwiekszyli ilosc mobow, to OK... to bylo dobre.. ale tez nie dokonca bo TP chip w zasadzie przestal byc praktyczny... na ale pominowszy ten fakt to bylo ok... ale dzis co zrobili z ta aktywnoscia mobow to juz zupelne przegiecie ramy lol.... piszcie co o tym sadzicie :)

Pozdrawiam...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 19:01 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
ochhh to pewnie tylko drobna pomylka w tak wspanialym VU - lol. Marco pisze ze zapyta sie o to na jutrzejszej nasiadowce ha ha i CEO odpowie "jakto zmniejszylismy radar to trzeba bylo cos zwiekszyc ... " :D Aha offtopicowo - 50 rng na niektorych broni zaczelo teraz bolec ^^

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 20:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Heh - sam nie testuje bo unikam ostatnio PE ale Marco pisal o czyms zupelnie przeciwnym...

Wiec albo pomylil im sie plus z minusem albo robia z nas idiotow...

Ale mieli tez zmienic zachowania mobow - mozliwe, ze wlasnie te niektore staly sie bardziej agresywne a np snable mniej :)
Czy to nie bylo by w stylu MA ? ;)

Ciagle mam nadzieje, ze to sie wszystko jakos uspokoi...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 00:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Ateush to siÄ™ nie zmieni, nie licz na to.
Ja właśnie się dzisiaj zdziwiłem jak z koleżanką polowałem, bo nagle z jednego biffka, och sorry maffoida :P w którego waliliśmy zrobiło się ich około 6, 8 atroxów i 7 merphów... no cóż... one more time I`d like to thank MA... ;/

teraz to się poważnie zastanawiam nad rzuceniem tej gry w cholere...;/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 08:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
potwierdzam. moby widzą dalej i stadem biegną do myśliwego. Obleciały mnie qrczaki ostatnio. coś kolo 10 szt i miałem takiego laga, że obudziłem sie w revivalu.

LIPA z grzybniÄ…

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 15:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Podobno juz cos zmienili - ktos sprawdzil ? :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 09:51 
Zmienili nie tylko zasięg moobów, ale też zwiększyli lekko zasięg broni, np. Axe 1x0

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 14:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Rzeczywiscie był taki mały bug.. Z tego co zauwazyłem to estho atakowały od razu po wejsciu w to kólko (chyba trzecie) tak samo bylo z muszkami ;) Rownież argo atakowały jak szalone

Ale zostało to naprawione i wszystko jest juz OK :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 21:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
No może teraz jest jużi OK, ale.... nie do końca :)
Trudno to nazwać tylko bugiem :) poniewaz teraz moby sa mniej czule na hunterow ale bardziej czule jak z przed kilku dni... tzn. panowie z MA cos kombinowali z zasiegiem widzenia dla mobow, widocznie przeszli samych siebie potem po skargach graczy zmniejszyli to ale nie jest tak jak przed pierwszym ich kombinowaniem :D esta dalej leci jak szalone z 50m :D ale ogolnie jest troszke lepiej.. i w ostatecznowsci moze tak pozostac... heh... przed mieszaniem bylo lepiej :D

Pozdrawiam...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2005, 21:38 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Moim zdaniem to miało wyglądać troche inaczej, tylko oczywiście nie wyszło.Jest stado w stadzie moob leader to on decyduje o ataku.Mature-dojrzały chroni młode.Provider-strażnik stada to on ostrzega przed atakiem.Old -stary i ślepy.Decyzja od którego zacząć zależy od myśliwego
To miało na celu urealnić życie stada.
Mam nadzieje że nie gadam znowu szyfrem i zrozumiecie co miałem na myśli

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2005, 08:48 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
OMG jeśli by było takie coś to patrzczcie od kogo wzieli pomysł :D
http://www.entropiaforum.com/forums/showthread.php?t=1197&page=3&pp=10

napisałem to miesiąc temu nawet zapomniałem o tym :)Bonki mi przypomniał. Pisze tam jakby ktoś nieznał angielskiego dobrze ( jeszcze z moimi błędami :) ), chodzi o to, że atakuje jednego moba, a on woła starszych kumpli na pomoc, co oznacza stado na ciebie :)

Ale ja to widziałem inaczej :( atakujesz, mob niedaje rady, to zamiast ucieka, woła starszych

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości

Panel
Skocz do: