Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2006, 19:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Roboty kontynuują zaciekłe ataki na ludzkie siedliska
- zwłaszcza Fort Ithaca, który wydaje sie być ich głównym celem.
Zaobserwowano nowe oddziały w okolicach Fort Troy i Camp Echidna.
Zmasowany atak coraz bliżej. Do tej pory obserwowano ataki głownie
Dron - lecz teraz daje się zauważyć coraz więcej Warriorów i Trooperów
a nawet Warlocków. Wyjątkowa koordynacja wydaje się być nowym elementem
ataków.

Agencje rządowe nie wiele mówią na temat tej niewesołej sytuacji
- przyznają jednak, że przynajmniej jeden element zaawansowanej technologii robotów
został zdobyty. Milczą też na temat rzekomego odnalezienia profesora Bartona.
Rząd przyznaje, że jest zaniepokojny wzmożonym użyciem revival terminali,
które może doprowadzić do spadku mocy i zachwiania działalności sieci
tych terminali na całym Calypso.

Cytuj:
EBN: Robot Strength Increasing 31 Mar 2006
EBN is saddened to report that the robot chokehold on Calypso is growing tighter. Relentless waves of massive robot forces continue to attack human outposts, especially Fort Ithaca, which appears to be their main focus of aggression. Imperial recon units have now also reported robot troop buildups in the area around Fort Troy and Camp Echidna, a major assault being immanent. Up to now we’ve observed attack forces mostly made up of drones, but more and more numbers of Warrior and Trooper class robots are now being reported. Even the dreaded Warlocks have been spotted. An eerie sense of coordination seems to be a new element in this attack.
RDI, the Research Defense Institute, are tightlipped about the desperate situation, but say the colonists have at least found one piece of rare robot technology. Speculation around the supposed finding of the late Professor Barton is also being kept a secret, while colonists once again are left suffering the extreme and reckless violence. Sources within the Government say they are 'worried' about the heavy usage of the revival terminals on Calypso and that this widespread practice may result in power drains or, in the worst case scenario, a collapse of the entire revival system backbone due to the stress. EBN will follow these developments closely and keep the citizens of Calypso informed.

Ostatnio edytowany przez ateush 05 Kwi 2006, 15:42, edytowano w sumie 3 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2006, 19:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Cytuj:
a collapse of the entire revival system backbone due to the stress.

Holy Shit!!!

Trzymajcie lepiej fapy przy sobie, bo jak zginiecie to możecie już nigdy nie wstać. :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2006, 20:16 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
No to trza oddać sala do płatnerza :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 13:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
jeśli padną revivale to tylko wysokie hp was uratuje!

btw, mam troche athletics na sale :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 13:34 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
A niech to znowu te roboty..

"Powstań ludu.. " la la la la

Cała planeta zagrożona AAaaaaaa!

ssshh tra_-_-_ce sygnaa[][]][][][][][]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 13:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Uciekaj kto może lepiej żeby wszystko zostało tak jak jest bo inaczej koniec z Calypso.

Zabiją was na Echidnie a znajdziecie sie ożywieni na stacij kosmicznej :D
:twisted:

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 15:00 
taaak, roboty opanują Eudorię jedynie nieliczne miasta beda stawiały opór a tak to cała reszta zostanie opanowana przez roboty i nastanie matrix, zniknie oil rig a ci co na nim żyli zakończą (aktywny) żywot jako baterie

Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 20:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
A moze MA chce nas przygotowac psychicznie do zakonczenia zywota calej gry ? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 21:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
każdy kto wyszedł z PE ma taką nadzieję :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 21:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
ja nie wyszedlem nigdzie i nie wychodze :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 22:15 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
OJOJOJ

Drony!!!! Secon Enity 09 !!! wariory troopeyry no ale co z tego? przecież je zabije 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 22:30 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
a ja te roboty pier...., robiÄ™ swoje i tyle :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2006, 06:24 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
A ja tam wale ten event ; P wczoraj straciłem 280ped na 540 i tylko widziałem jak hofy z dronów lecą. Baardzo sie wkurzyłem :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2006, 07:44 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
a ja patrze na ceny vigi i widzę, że MA musiała sporo nowych itemków tej klasy wysypać, co drugi harnes/helmet na aukcjach to vigi, niby drony atakują, niby vigi daje dobrą osłone a ceny vigi spadają zamiast rosnąć. :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2006, 16:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
no i dobrze bo mam prawie full vigi i thig mi brakuje więc...... 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2006, 17:05 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
cena dwóch części rośnie (Thigh-guards (M) i Gloves (m)), pewnie tych Ci brakuje :P

Ostatnio edytowany przez Lu_NiX, 05 Kwi 2006, 16:26, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2006, 19:15 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Póki co żadnego robola nie widziałem. A ciekawe, co by powiedziało MA gdyby nagle te kilka tysięcy graczy skrzyknęło się i zaczęło eksterminację robotów? Tak jedno siedlisko po drugim? W końcu chyba mają jakieś ośrodki, gdzie się produkują, prawda? Najnowsi gracze do przodu jako mięso armatnie (i tak nie mają nic do stracenia), bardziej doświadczeni z tyłu odstrzeliwaliby tyłki żelastwu... Ech, to mogłaby być piękna bitwa... Aż się rozmarzyłem. Pomimo tego, że póki co mógłbym iść co najwyżej w pierwszej linii.
Chociaż pewnie jest tak, że się po prostu spawnują i jesteśmy skazani na to, co MA nam zgotuje. Sprawa wygląda poważnie, zaczynam się cieszyć, że nie dorobiłem się żadnej nieruchomości...
Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2006, 20:25 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Cytuj:
Ech, to mogłaby być piękna bitwa...

ehh, to bylby jeden wielki laaaaag
juz jest duzy w tych rejonach a co by bylo jakby sie pojawilo chocby 100 graczy :wink:
no niestty drony (jak i inne mobki) sie po prostu spawnuja wiec lipa z tego twojego zakrojonego na szeroka skale planu :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 08:03 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
wczoraj kupiłem thigi i już mam fulla viguśa ! ale co się stanie jak eudoria zostanie zniszczona ? będziemy na asteroidzie?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 09:26 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Niom :( niestety wiem, że lag by nas zeżarł... A szkoda. No i szkoda, że gracze nie mają wpływu na rozwój wydarzeń i mogą tylko czekać na to, co los (MA) im zgotuje. Przypuszczam, że gdyby dawało się zniszczyć źródło pochodzenia roboli, ich problem dawno byłby rozwiązany. Bez broni masowego rażenia, co najwyżej przez kilku (nastu) graczy masowego rażenia :D
A tak serio, to dajcie znać, gdzie będziecie bywać jak wam zaorzą Ithakę. Może uda mi się dojść do Waszego nowego lokum zanim zaorzą kolejny kawałek planety :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 14:24 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Society: Chłopaki z Ferajny PL
sporo czasu spędziłem dzisiaj w Fort Troy i pojaiły sie tam juz nie tylko drony ale i wariory :/ jest ich coraz więcej i nadchodzą ze wszystkich stron fortu :/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 15:06 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Heh... A ja biedny newbie stwierdziłem sobie ostatnio, ze tam sporo wolnych przestrzeni i że to może być dobry teren łowiecki... Chyba na razie daruję sobie wyprawy na południe i skupię na jakiejś działalności za turretami PA... mam tylko nadzieję, ze jednak atomówką nie ciepną, bo chciałbym te kilka miejsc przed ich zagładą odwiedzić...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 15:25 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
Zari napisał(a):
Cytuj:
Ech, to mogłaby być piękna bitwa...

ehh, to bylby jeden wielki laaaaag
juz jest duzy w tych rejonach a co by bylo jakby sie pojawilo chocby 100 graczy :wink:
no niestty drony (jak i inne mobki) sie po prostu spawnuja wiec lipa z tego twojego zakrojonego na szeroka skale planu :lol:

to jest własnie to co brakuje tej grze dobrej fabuły w takim eve i watku strategicznego a tak to tylko mamy fabułe liniwa idaca w zdaje sie jednym kierunku :wink:

[ Dodano: Wto 04 Kwi, 2006 16:28 ]
Marciol napisał(a):
A ja tam wale ten event ; P wczoraj straciłem 280ped na 540 i tylko widziałem jak hofy z dronów lecą. Baardzo sie wkurzyłem :P

heh marciol z tego co widac to tylko same straty sa a jak juz ktos ( komus ) uda sie trafic to ma cholerne szczescie :-)

ps. tak jak elanor wczoraj:-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 15:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Thx, to byl moj pierwszy hof :P
Ale bylam bardzo sfrustrowana polowaniem w niedziele, tak wiec traktuje to jako odszkodowanie za nerwy lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 15:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
OOO mialas hofa?! Oczekuje na screena :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 15:47 
a farciarze jestescie:P ale jedno się potwierdza, że looty są badziewne, z entropiaforum można się dowiedzieć ze przeważnie jak nic nie trafisz to masz zwroty rzędu 50% kosztów hunta...ta...
a tak swoją drogą powoli te roboty atakują calypso, teraz taka cisza od 3 dni:P a guny dobre leca, przecież już padł adj canon, imp m2870, as 129, jak dla mnie za mało nadal...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2006, 17:39 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
No to gratuluję Elanor HoFa :D Też chciałbym (choćby i globalika jakiegos malutkiego), ale chyba muszę poczekać. A szkoda, bo gdyby nie to, dalej bym popolował, ale ammo żżera strasznie (od berycledów w górę totalnie mi się nie opłaca, ale to tałatajstwo zawsze się przypałeta, nawet jak mam ochotę tylko na daikiby...). A tak zapewne będę się zajmował sweatowaniem (w pixie i z sollomate z amp 101 i całkiem ładnie przyrastającym aim i rifle... paranoja) albo będę handlował w PA...
W związku z czym, jak juz sobie będę siedział za turretami w PA, to niech się złazi całe to żelastwo - plugastwo. Przynajmniej będzie czym handlowac, jak gracze wrócą z łowów :( W tej chwili mam wybór: pójść i zginąć chwalebną śmiercią w boju po wyczerpaniu resztki amunicji (albo i przed), albo czekac na rezultaty działań wojennych innych graczy.
Pozdrawiam ze słonecznego PA.

[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 11:27 ]
Wczoraj, na południe, południowy zachód i zachód od Fort Troy widziano duże siły robotów - oceniam je na 30 - 50 maszyn. Trzon tych sił stanowiły drony (generacji 01-05), ale przynajmniej jedna trzecia ogólnej liczby atakujących to warriory (genercaji 01-05). Koloniści opuścili Fort, z wyjątkiem nielicznych śmiałków, którzy wciąż utrzymują pozycje. Widziałem jednak tylko dwóch. Wraz z Jasonem Jamalem Travellianem usiłowaliśmy przyjść im z pomocą z kierunku SW. Siły przeciwnika niestety okazały się pzeważąjące. Po morderczej wymianie ognia padliśmy na placu boju o jakąś milę od zasięgu wieżyczek fortu. Na szczęscie revival terminals wciąż działają. Sam Fort Troy jest kompletnie opuszczony. Wygląda na to, że jego istnienie jest tylko kwestią czasu...
Pozdrawiam.

PS. A lagowało jak wszyscy diabli...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2006, 14:58 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Przerażająca przynajmniej dla mnie jest fala nolootów.Zapewne znowu sporo graczy zrezygnuje z PE.Radze przeczekać ,MA zbiera kase na święta przynajmniej tak było w latach ubieglych.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2006, 19:30 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Chłopaki spokojnie nic wam nie zniszcza , kawaleria już w drodze! ;)
wczoraj wieczorem moj kolega zlootował smieszne urządzenie:
Image
(jak dlamnie to na wibrator wyglonda)
To drugi juz egzemplaż i pomimo tego ze sam własciciel nie ma pojecia co z tym zrobic, to event juz niebawem bedzie rozwiazany :) Pozostaje z napieciem czekać na info z CL

PS. pierwszy comunikator zostal sprzedany przez huntera ktory go zlootowal (cenna nieznana).Ciekawe czy zrobił dobry biznes ten kto go kupil : )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2006, 19:56 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
A ja wiem co to jest! Wiem! Robole w swoim zaawansowaniu technologicznym wymyśliły joystick! To i nie dziwne, że się wkurzają, jak ktoś im zabrał. Jak one teraz będą w Drone Raider'a pogrywały? Oddać im to na ten tychmiast! Może sobie pójdą
:D:D:D
Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2006, 20:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
To jest do sterowania swoim własnym robotem :P

(taki roboci odpowiednik tresury)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2006, 20:46 
FARCIARZ....bo na aukcji już bid jest na 10k na takie samo, o zesz :shock:

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: