Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 23:34 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Mam pytanie. W czasie, kiedy miałem zmniejszoną przepustowość neo, próbowałem się zalogować na PE mimo wszystko, żeby posprawdzać sobie różne ustawienia. Czasem się udawało, czasem częśćiowo, czasem po prostu się nie dało. Któregoś razu podczas logowania wyświetlił mi się ekran zaproszenia do soc'u? team'u? Nia pamiętam już nawet co to było, ale kliknąłem Tak. Nic się nie stało. Innym razem w momencie logowania ktoś proponował mi zostanie disciplem, efekt ten sam. Wreszcie po udanym zalogowaniu już po zwiększeniu przepustowości zaobaczyłem na swojej karcie postaci info, że moje society to Grom PL. Ale np. mentora nie mam. Czy ktoś wie, co to u diaska jest ten Grom PL? Gdzie ich znaleźć? I co mi daje przynależność do soc'u. Nazwa zdaje się sugerować grupę bojową, natomiast ja chciałem się specjalizować w skillach medycznych (a i tak głównie poluję, alle to już inna sprawa). Ma ktoś jakieś informacje?
Pozdrawiam i dziękuję za ewentualną pomoc.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 00:29 
Inept
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 128
Society: Kingsajz
Nick w grze: Darspid
Jest wiele soc-ów które żerują na nowych graczach , którzy nie wiedzą do końca o co , chodzi w grze dlatego próbują wciągnąć Cię do swojego socu . Możesz zrezygnować z tego sojuszu w SOC -TERMINAL . Musisz uważnie czytać , czy ktoś cie zaprasza do trade , czy do sojuszu . Zycze powodzenia:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 09:32 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Nie znam tego socu - ale widziałem jakieś pomarańcze z niego sweatujące
wokół PA. To raczej coś zupełnie nowego - poczytaj o nich w society terminal.
Ale takie wciąganie "z zaskoczenia" w swoje szeregi marnie o nich świadczy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2006, 10:58 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Kliknąłem to YES dla świętego spokoju bardziej, żeby nie blokowało mi logowania. Nie jest to wielki problem, bo wiem, że mogę zawsze zrezygnować. Ale sam sposób zaproszenia do soc'u jest średni. Jakoś bym wolał, żeby osoba zapraszająca najpierw ze mną porozmawiała. A jeśli nawet i nie to, to mimo wszystko miło by było, gdyby ktoś się mną zainteresował w trakcie gry. Bo od kilku logowań nawet nie spotkałem nikogo z tej grupy. O otrzymaniu jakiegokolwiek wsparcia nie wspominając. Niedługo będę wracał do PA sprzedać loot i uzupełnić Ammo to sobie skorzystam z odpowiedniego terminala, bo specjalnie po to mi się nie chciało biegać, a przy revivalu nie pamiętałem, zeby się wypisać. Ale już naprawdę wolę biegac jako wolny strzelec i mieć szansę na znalezienie dobrego soc'u, który jakoś wspiera swoich członków, chocby wiedzą.
Ateush, jedną z tych pomarańczy mogłem być ja :D Teraz już zmieniłem barwy na zółto-czarne (korpus) i niebiesko-białe (reszta). Ale sporo biegałem przy PA, w rejonach obfitujących w graczy i jeszcze nikogo z tego soc'u nie spotkałem...
Dzięki za informacje i pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2006, 13:44 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2006
Society: GROM (PL)
W ramach wyjaśnienia ...
Nuadu napisał(a):
Czy ktoÅ› wie, co to u diaska jest ten Grom PL?

soc taki jak wiele innych...
Nuadu napisał(a):
Gdzie ich znaleźć?

Mnie możesz spotkać w PA i TP innych zresztą też...
Nuadu napisał(a):
I co mi daje przynależność do soc'u.

Znajomych, pomoc, łatwiej coś kupić(taniej)/sprzedać..
Nuadu napisał(a):
Wreszcie po udanym zalogowaniu już po zwiększeniu przepustowości zaobaczyłem na swojej karcie postaci info, że moje society to Grom PL.

Nuadu napisał(a):
Jakoś bym wolał, żeby osoba zapraszająca najpierw ze mną porozmawiała. A jeśli nawet i nie to, to mimo wszystko miło by było, gdyby ktoś się mną zainteresował w trakcie gry.

Przepraszam że tak się stało... trochę mnie dziwi że taka sytuacja miała miejsce. Ja w miarę możliwości staram się pomagać wszystkim nowym graczom którzy mnie o to poproszą nawet tym z poza soc-ka.
Jeszcze dwa słowa o Grom PL. Na czele grupy jest 4 Polaków (w tym ja).
Polowania i handel to główne kierunki naszych zainteresowań.
Cel: stworzyć największy i najlepszy soc , kupić kawałek ziemi, zmonopolizować handel ;)
ps. Sory za odnowienie starego tematu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2006, 18:17 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
MikePL napisał(a):
Cel: stworzyć największy i najlepszy soc , kupić kawałek ziemi, zmonopolizować handel ;)

OMFG :shock:

powaga ??? jak ???

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2006, 19:11 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 92
Nick w grze: Tom Gauko Gawer
Terror w miastach, zatargiwanie każdego handlującego poza zasadami do PVP i publiczne rozstrzelanie. Strażnicy we wszystkich miastach. Mniej wyszkoleni ściągają moby do nielegalnych targowisk. Bojkot innych kontroli, ciągłe walki niszczące wrogie systemowi stowarzyszenia. :lol:

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości

Panel
Skocz do: