Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 12:37 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Prayer
Bardzo miło zacząłem sobotni dzień, poszedłem sobie na Memorial Island na Ametherze. Po przeteleportowaniu okazało się, że nie ma tam żadnego teleportu, ani pomniku z grobem Island Girl. Pomyślałm - ok kolejny bug, relog pomoże. No i tak mi pomógł, że teraz jak próbuję się zalogować to wyskakuje mi komunikat:

"Internal error detected on this avatar. Please contact support for assistance"

I koniec, napisałem do nich, pewnie odpiszą w poniedziałek, ale fakt faktem, coś z tą grą się zaczyna naprawdę źle dziać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 14:52 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
nie przejmuj się odblokują .Gorzej że to niekiedy trwa 2 tygodnie.Można probować samemu po zalogowaniu właściwie jeszcze przed wciskaj Q jeżeli uda ci się przesunąć - niekiedy wystarczy kilka metrów -twój avatar odnajdzie się

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 19:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Spoko Prayer, bo to raz tak miałem :D tak jak mówi Bonki postaraj się przesunąć, jak się nie da, to u kumpla się postaraj zalogować, jużtyle bugów miałem na tym avatarze moim, że masakra :/ ostatnio nawet znowu mi się avatar sam loguje podobno, pisałem do MA o tym jakieś6 miesięcy temu, naprawią - tak powiedzieli, ale jakoś jeszcze mi nic nie naprawili praktycznie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Maj 2005, 19:35 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 137
Society: > F.R.I.E.N.D.S <
samologujacy sie avatar to jest niezle osiagniecie :)
brawa dla MA... niedlugo nie bedziemy musieli grac, avatary sobie same poradza

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2005, 01:03 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dzięki, zalogowałem się u koleżanki i było ok, potem w domu też luz, tak więc nie ma się czym przejmować.

Fakt faktem cudeńka jakie chłopaki z MA wymyślają, naprawdę przechodzą ludzkie pojęcie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2005, 10:29 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mówiłem :) ale najgorsze jest stray jak masz laga i naciskasz Repair terminal a chciałeś TT i naciskasz na niego, w efekcie otwieraja się 2 terminale zmiksowane!!! oczywiście klawisz "Esc" niedziała trzeba reseta lub "Alt" + "Tab" lecz dostajesz bana na kilka godzin/dni mój rekord to 2 dni ;) napisałem do MA o tym...

Sprawdzimy to i postaramy się usunąć ten błąd

Miałem też takiego buga, że poluje sobie a tu mi wszystkie moby znikneły i ludzie niemogłem się ruszać, ammo mi nie schdoziło lecz niemogłem udeżyć nic, zrobiłem reloga okazało się, że ejstem w Revivalu i niemoge się ruszyć!!!! 3 godziny potem poszedłem do kumpla i to samo, napisałem, że mój avatar ma takiego buga i mi naprawili

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2005, 10:20 
Jakiś czas temu miałem podobny problem. Po przeteleportowaniu się do Hadesu C wywaliło mnie. Każda próba zalogowania konczyła się wywaleniem. Po cięzkiej korenspondencji z MA - trwało to prawie 2 tygodnie - MA przeniosło mi ava w inne miejsce. Porady jakich mi udzielali to po czysta kpina. Wszystko co się dało powyłańczałem, pozmniejszałem wszystkie wymagania, próbowałem też wciskać Q. Jedynie nie próbowałem się zalogować od kumpla.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2005, 10:35 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Ja gram prawie rok w PE i ani razu nie miałm problemu z grą, nic a nic, wszystko było i jest okej. PE w 100% działa mi świetnie i bezproblemowo. :P (to w kwesti technicznej)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2005, 08:03 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
A ja kiedyś przez chyba tydzień nie mogłem się dostac do swojego domu. Wywalało od razu jak sie avatar znalazl w promieniu 50 metrów od pierwszego z budynków. Dopiero jak chyba wszyscy mieszkańcy tego osiedla donieśli o tym to bug usunięto.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 13:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
grafu napisał(a):
samologujacy sie avatar to jest niezle osiagniecie :)
brawa dla MA... niedlugo nie bedziemy musieli grac, avatary sobie same poradza

heh ciekawe o czym bedą gadać ze sobą

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2005, 15:01 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
A co będzie jak avatar zacznie sam polować i do tego jeszcze HoFować na ATH ?? :D Bo ja jestem za ! ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2005, 00:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Taaaa, to pewnie SWAT ten unique item trafił właśnie na bugu ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2005, 06:55 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
nie no ludzie tego juz zawiele
MA chyba zarty se robi albo juz ich zupelnie pogielo

po moim ostatnim Internal error przeniesli mnie do Itaki
poszlem na aukcje a nastepnie chcialem pujsc na rig-a
wiec wskoczylem do TP i gdy sie teleportowalem wyskoczyl napis z ctd
ponowlem prube zalogowania sie ale znowu wyskoczyl Internal error :x :x :x

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2005, 08:35 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 98
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Fanthom
Nie, poprostu ludzie z MA dbają o nasze zdrowie stan i psychiczny. Przecież w czasie internal error można zrobić wiele pożytecznych rzeczy takich jak: posprzątać mieszkanie, pójść na spacer albo pożyczyć cukier od sąsiadki i wiele innych.

Dzięki MA ci za to !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2005, 11:24 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
Fanthom napisał(a):
Nie, poprostu ludzie z MA dbają o nasze zdrowie stan i psychiczny. Przecież w czasie internal error można zrobić wiele pożytecznych rzeczy takich jak: posprzątać mieszkanie, pójść na spacer albo pożyczyć cukier od sąsiadki i wiele innych.

Dzięki MA ci za to !
albo pujśc po rozum do głowy :P:P Hehe niedługo to admini z MA będą se sami grali na przypadkowych kontach hehe

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Cze 2005, 01:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Sebek napisał(a):
ale najgorsze jest stray jak masz laga i naciskasz Repair terminal a chciałeś TT i naciskasz na niego, w efekcie otwieraja się 2 terminale zmiksowane!!! oczywiście klawisz "Esc" niedziała trzeba reseta lub "Alt" + "Tab" lecz dostajesz bana na kilka godzin/dni mój rekord to 2 dni ;) napisałem do MA o tym...

za co dostajesz bana ? czy ja dobrze rozumie za nacisniecie ALT + TAB, czyli zwinięcie PE na "belke" ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Cze 2005, 15:30 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
za to, że jak masz zmiksowane te okna, to nic innego nie pomoże i trzeba albo reset albo ALT + TAB po zminimalizowaniu i wyłączeniu, nie możesz się zalogować przez kilka godzinek :P Tak ja miałem z 10 razy :D

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: