Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 08:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
Villo napisał(a):
Kupie postać najlpiej powyzej 115 hp ...
jak i rowniez dobrze by bylo zeby mial jakas swoja specjalizacje (np. tailoring lub duza ilosc w jednej grupie skilli)
postac dowolna <M> lub <F>

Znam kilka osob z czołówki polskiej sceny ktore odchodzą lub mają zamiar odejść ale niewiem czy był byś w stanie przebić ofertę od osoby ktora zajmuje się skupowaniem postaci. wszystkie mają oczywiście ponad 150 HP

cena za te postacie waha się od 8k-10k USD czyli 24-30 tyś zł.

jeżeli nadal jesteś zainteresowany to daj znać na priv.

nadmienie tylko żeby nie było nie jasności prawdopodobnie będziesz musiał wykonać przelew jako pierwszy gdyż w przeciwieństwie do osoby o której wspominałem nie masz w grze ogromnej ilości osób które mogą potwierdzić twoją uczciwość ;)

choc pewnie opcja allegro lub coś w tym rodzaju wchodziła by w grę wkońcu trzeba jakoś zabezpieczyć tranzakcję.

Jakby nie patrzeć myślę że musisz być gotów na wydatek żędu kilku set do kilku tyś zł wkońcu niektóre skile są teraz naprawde sporo warte (gł te ktore podnoszą hp a nieda się ich już skilować w łatwy sposób)

Przypomnę jeszcze o jednej sprawie pamiętaj że jeżeli kupujesz postać poto by nią grać a nie poto by wszystko z niej sprzedać. Napewno nie będziesz mógł wypłacać z gry kasy przez MA (tą postacią oczywiście) i w przypadku gdybyś w jakiś sposób został zablokowany (np coś by się z gold card posrało) to możesz stracić na zawsze dostęp do postaci.

Profil Offline
PostWysłany: 05 Lut 2006, 11:41 
dziekuje Dragon za tak wiele ciekawych i wyczerpujacych informacji ... jednak ze zabadfzo niejest mi potrzebna postac z 150 hm lecz z 115 hp .... cene uzgodnie ze sprzedajacym ... oczekuje rowniez plik z screenami wyczerpujacymioje watpliwosci ... oczywiscie place za postac przed dostaniem hasla i loginu ....

Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 12:13 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Zwróć uwagę jeszcze na to co Dragon napisał: - jeśli planujesz grać kupioną postacią - może to być ryzykowne. W przypadku jakiegoś zablokowania - MA domaga się dokumentów potwierdzjących, że ty jesteś osobą której nazwisko figuruje w danych konta. A tego nie można zmienić. Poza tym - sprzedaż postaci jest niezgodna z regulaminem gry - co też grozi teoretycznie zablokowaniem konta.
Podsumowując - ja bym się w to nie bawił. Nie ma to jak samemu poznawać grę i budować postać od zera.
Oczywiście twoja wola - i ja tylko chciałem zwrócić uwagę na te kilka drobiazgów :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 12:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
lepiej kup dobra broń i amunicje a bedziesz miał dobrą postać :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 12:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Zawsze jest mozliwośc kupienia umiejętności od innych i podrasownaie swojej nowej postaci.

dziekuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
PostWysłany: 05 Lut 2006, 13:08 
tak ... to zrozumieale
tylko ja stoje moja postacia na handlu ... skladam salamandra ... a niemam za duzych skilli mam tylko 101 HP ... a niebede do kazdego skilla z osobna kupwoal implanta to niedorzeczne ...
wiec jesli kupie cala postac zmienie haslo ktore bexzie mialo kilka nascie znakow ... + do tego kupie Gold Karte na bylego Kontrachena ... do tego bede w stalym kontakcie z bylym wlascicielem wiec jesli cos MA bedzie sie plulo ... wyjasnie ze ta postacia gram teraz na innym komuterze... mysle ze to jest dobre ...

Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 13:22 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
a ja tam mysle, ze lepiej ta kase przeznaczyc na rozwoj swojej postaci...
ja bym sie kiepsko czul trafiajac globale na czyims nicku ;P

a od 101 do 115 hp to nie taka dluga droga

Profil Offline
PostWysłany: 05 Lut 2006, 13:50 
jednak mi sie wyddaje ze duza ...
czas to pieniadz ... nawet dokladnie niewiem ktore skille sie najlepiej do HP wtracaja ...
wolal bym kupuc postac ...

Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 13:59 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
No to tak: Kupienie karty na nowej postaci jest złym pomysłem bo po pierwsze: karte dostanie były właściciel. Po drugie z tą kartą jest większe prawdopodobieństwo że zablokują Ci konto i będzie je cięzko odblokować.

No i po trzecie skoro masz 101 hp to zamaist wydawać 500 zł (albo i więcej) na postać, kup 2k ped i za te 2k kup sobie courage i atletika. 1 courage na Twoim poziomie powinien dać Ci 3 hp a atletik 2-3hp. Ja osobiście wybrałbym opcje z kupieniem tych pedów ale Ty rób co chcesz i powodzenia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 15:07 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Marciol ael jemu nie tylko chodzi o hp ale i o skille z tym zwiazane

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 16:44 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
prawda jest taka ze skile od hunta wcale duzo nie daja

znaczy nie na tym poziomie, zaczynaja sie liczyc gdzies po sredniej 4-5k

a tak naprawde dopiero po commando (srednia ok 7-8k)

to co sie liczy i co naprawde daje jakies odczucie to
1) HP
2) skille od eveade dodge avoidance itp
3) skile z leczenia ale to tylko do jakiegos poziomu na 2k+ chyba juz leczy sie na maxa prawie wszystkimi fapami

co do skili w miningu to niewiem ale jak całkowite nooby na sprzecie z tt trafiaja ubery po 30k to pewno tez te skile nie maja wiekszego znaczenia :?

a co do kraftu to to zdecydowanie dlugoterminowa inwestycja nawet uberzy z grubymi portfelami (np chanel) wymiekają po pewnym czasie

zrobisz jak będziesz uważał ale jeżeli masz już postać i ma ona 101 hp to lepiej kup skile na tym poziomie jeszcze łatwo dostac HP. Skoro wszyscy radzą ci coś takiego to chyba coś w tym jest ;)

Moim skromnym zdaniem jak już kupować postać by nią grać to niech będzie wypasiona w innym wypadku to strata pieniędzy :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 17:05 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
moim zdaniem wybór nie jest dobry, to pare hp w góre ale ile frajdy (wkurzenia ;) Cie ominie w graniu, pomyśl też że kupująć postać de facto przejmujesz jej całą historię, a szansa na to że była burzliwa są wcale nie małe - Twoje ryzyko.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 19:33 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Tak dla informacji dodam że jeden z najlepszych krafterów i też niezły hunter NZR sprzedaje posać za 120k $ z całym uber stuffem :P Jak ktoś znajdzie mu klienta dostanie 10k ped heh :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 21:33 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
villo, sorry nie obraź się ale to co chcesz zrobić to imo największa głupota o jakiej słyszałem tu na forum :wink: ... chyba dodam to do apelu do n00bów ... bez kitu stary ale to zły pomysł a nawet ... ehhh

sorry btw za ostrą krytykę :roll: ale musiałem

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 21:36 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: Fox Hunt
Nick w grze: JinX
Szare Szeregi no to mi sie milo Kojarzy :) A tak do tematu..To naprawde jak mial bym kase nie kupil nym sobie postaci...chyba zeby ja zamienic na skile i wyzucic..Nie ma moim zdaniem zadnego klimatu grajac pod kims innym nie znasz ludzi ktorych ma za Frendow Cala zabawa polega wlasnie na tym ze stwarzasz sobie postac jak ma wygladac i przez twoj sposob bycia dajesz jej charakter a tak to jestes nikim wsrod ludzi ktorzy "ciebie czyli Twoja postac znaja" Bo nie jest to Twoja postac. Zreszta nie dawno ktos tu chcial sprzedac postac za 1100 zl to sadze ze za taka kase przy zamianie tego na pedy mozna fajnie sie pobawic..To tyle pozdrawaim all. :idea:

Profil Offline
PostWysłany: 05 Lut 2006, 21:55 
Wiem ze niekazdemu sie to podoba ... kazdy mysli cos innego o tym ... lecz dla mnie to dobry sposob na strate czasu ... (jesli moge sie tak wyrazic ) Duch ... dla mnie skillowanie to nuda ... lazenie z opalo ktory zadaje 8 dmg na 2 ammo ... najbardziej "ekonomiczna bron" ale na co mozna z tym isc ... probuwalem na wiekrze moby z Ampem ... le denerwuje mnie decay ... mialem narazie 104 ale zawsze cos ...
coz tu zec ... niektorzy mysla ze chce miec tylko 115 HP ... lol to nie chodzi o to ... ale z HP wiaza sie tez skille ... przeciez nienapisze ze chce kupic postac ktora posiada powyzej 5kskills w tym 5k w ty i 10 k w tym ... napisalem 115 bo to juz dobra postac ...

jesli mnie zrozumieliscie ... to teraz nierobcie mi tutaj wykladow czy to dobry pomysl czy nie ... poprostu to jest Post dla tych ca chca sprzeac postac a nie dla tych co chca sobie zaliczyc kolejny post w swojej historii ...

aha i zabardoz mnie nieinteresuje czy komus ise podoba post czy nie ... mnie interesuje kto ma postac na Sell i za jaka cene ///

dziekuje i pozdrawiam ... :x :evil: :evil: :x

...hmmm... wiem ze lepiej na swojej postaci grac ... ja tez bym tak chcial ale niechcial bym tracic 50 GSI by przelac skille na moja postac ... bierzmy pod uwage to ze jedne to 75 ped średnio = 3750 ped + kasa za kupiona postac ... to raczej nieekonomiczne ...

hmmm.. kto chial sprzedac postac za 1100zł ?? :roll:

Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 22:53 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Eeee... przeciez nie musisz chodzic z opalo mozesz kupic np. adj V1 i bedziesz mial 115 hp w miesiac i bedziesz sobie mogl kosic co tylko chcesz. Bo ja odnosze wrazenie ze ty chcesz kupic postac ze 115 hp bo uwazasz ze z taka postacia bedziesz mogl "ekonomicznie" polowac z kazda brania? O to chodzi? Jesli tak to jestes w gigantycznym bledzie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2006, 23:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Heh - Kedzior ma racje. Jesli liczysz, że postać ze 115 HP i skillami cokolwiek zmieni w twoich polowaniach - mylisz się. Nawet nie zauważysz różnicy.
Ogólnie wszyscy dobrze ci radzą .

Ostatnio edytowany przez ateush, 06 Lut 2006, 16:12, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 08:50 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Villo napisał(a):

...hmmm... wiem ze lepiej na swojej postaci grac ... ja tez bym tak chcial ale niechcial bym tracic 50 GSI by przelac skille na moja postac ... bierzmy pod uwage to ze jedne to 75 ped średnio = 3750 ped + kasa za kupiona postac ... to raczej nieekonomiczne ...

Ale po co nowa postac? kupujesz skile i ładujesz w tą co masz...którą obecnie grasz, bo rozumiem , że juz masz awatara w grze.

Powiem tak. Większość z nas podchodzi do sprawy grania chłodno kalkulując koszty gry. Jeżeli Ciebie stać na zakup awatara za 2-3 tysiące złotych (może nawet i więcej) to Twoja oczywiście sprawa.
Tak czy inaczej warto wysłuchać opinii graczy z poważnym, 2-3 letnim stażem.
W sumie komu zależy na stracie kasy....
Jedno to: ile wydasz na samą postać a inna sprawa ile Cię będzie kosztować samo granie takim awatarem. A mogą to być spore koszty jeśli nie wiesz jaka broń, jaki mob, gdzie i jak długo ( a takie informacje zbiera się samemu grając.... po prostu to przychodzi z czasem...wiedzy nie da się kupić :) )

Ale oczywiście sam podejmiesz decyzję ;)

Dziękuję i pozdrawiam

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
ateush napisał(a):
Heh - Kedzior ma racje. Jesli liczysz, że postać ze 115 HP i skillami cokolwiek zmieni w twoich polowaniach - mylisz się. Nawet nie zauważysz różnicy.
Ogólnie wszyscy dobrze ci radzą - ale jeśli chcesz - daj znać a oczyszcze ten temat z komentarzy - w końcu giełda do tego nie służy.

Może przenieś część do innego działu, moim zdaniem to ciekawa dyskusja.

Dzięuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 12:31 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Villo, z całym szacunkiem, ale zaufaj bardziej doświadczonym i nie popełniaj tego BŁĘDU jaki chcesz popełnić... my ratujemy twoją kasę i zdrowie psychiczne dobrą radą, decyzja należy do Ciebie - twoja kasa

kup lepiej kilka czipów ze skilami...

Profil Offline
PostWysłany: 06 Lut 2006, 14:56 
ehhh ...
rozumiem ze dalej mnie nierozumiecie ...
ja mma doswiadxczenie bo gram w PE ponad ROK
kupuje postc nie tylko na to by polowac z kazda bronia ekonomicznie ... niebede 10x tgo samego piac ...

Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 15:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja opisze jeszcze jedno na swoim przykładzie.

mam dosc duzo skilli z hunta nie da sie tego ukryc, procz tego mam calkiem sporo hp, dosc duzy evade, koszt obrony po kazdym huncie (300 ped ammo + decay (okolo 60 ped w tej chwili) kosztuje mnie 1-2 ped wiec zdecydowanie niewiemle. jakby tego było mało mam możliwośc polowania z najbardziej ekonomicznymi brońmi w grze i nie mam na myśli opalo tylko mod merca, aimk2 czy adapted montgomery (L).

same moje skile sa warte okolo 50k ped. (same skille bez gsi - wczoraj liczylem:P) i warto dodac ze to gł def i hunt

ale to wszystko to pikuś bo mimo tego wszystkiego na 90% huntow dostaje tak po dupie ze szkoda gadać. nawet jeżeli te 10% przynoszą jakieś zyski to są one tak małe że nie pokrywaja strat. nawet jakbym chciał sprzedawać te skille ktore dochodzą nie był bym w stanie wychodzic na +.

Jedyne co przynosi mi jakiekolwiek wieksze kozysci to trafianie hofow globali itp. mimo ze jest latwiej cos trafic to były i hunty gdzie mimo globala byłem na minus.

dodam tylko ze 2 najlepsi z polakow ktorych skille sa warte okolo 70k ped tez nie sa w stanie normalnie profitowac.

niektóre osoby mają tak zwanego fuksa ale mysle ze to bardziej zwiazane jest z iloscią kasy którą wpłacili do gry (mówię o oficialnych wpłatach)

mam nadzieje ze to cię choć trochę przekona uwież mi zakup avatara to najgorszy z możliwych pomysłów.

Jakby nie patrzeć zrobisz jak uważasz to twoja kasa i możesz z nią robić co chcesz.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 15:22 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Osobiście dziwnie bym się czuł pod innym nickiem... a i tekst "gram rok - mam doświadczenie" omg człowieku n/c

btw. Jak nie chce nawet rozważyć waszych rad to po co go dalej przekonujecie, w końcu to JEGO kasa, jego strata.

ps.
i tak wiemy jak to się skończy nawet gdy kupi postać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 17:09 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
Dragon napisał(a):
niektóre osoby mają tak zwanego fuksa ale mysle ze to bardziej zwiazane jest z iloscią kasy którą wpłacili do gry (mówię o oficialnych wpłatach).

Nie sadze zeby ilosc wplconej kasy i tak zwany fuks byly ze soba powiazane, wlasciwie to jestem prawie pewien ze maja sie nijak do siebie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 17:36 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
s2k napisał(a):
Dragon napisał(a):
niektóre osoby mają tak zwanego fuksa ale mysle ze to bardziej zwiazane jest z iloscią kasy którą wpłacili do gry (mówię o oficialnych wpłatach).

Nie sadze zeby ilosc wplconej kasy i tak zwany fuks byly ze soba powiazane, wlasciwie to jestem prawie pewien ze maja sie nijak do siebie.

Uberstwo jest faworyzowane w czasie ew. eventów. Jednak standardowo global/hof nie jest uzależniony od wpłaconej kasy. A "fuks" to już zupełnie inna historia. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 17:38 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
popieram, mozna nic nie wplacac a hofowac, przypomnijcie sobie tego kolesia co drill tower chcial kopaczka wyciagac, chyba nie sadzicie ze tyle wpłacił :D

faworyzowane tylko ze wzgledu na sprzet tak skromnie mysle

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 19:13 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
Ja dam tobie inna rade:
Kupiswz avatara i bedziesz nim gral a co ze skillami na starej?
Jesli przerzucisz na kupiona tez poleca GSI jesli nic z nimi nie zrobisz stracisz kase zainwesowana w tamta postac.

Policz sobie moze jednak lepiej zainwestowac w kilka pelnych chipow skilli dodac do aktualnej?

A za 1100zl mozesz sporo tego kupic. I kupisz tylko te co ci sa potrzebne. Zrob wywaiad jakie skille co daja, ktore dadza ci HP, ktore lepszy hunt, fapowanie inne co chcesz zeby bylo lepsze i kup tylko to.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 20:46 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
s2k napisał(a):
Dragon napisał(a):

masz racje zle to ujołem chodziło mi o coś troszkę innego

miałem na myśli że niektóre osoby które co nieco się dorobiły a nie wpłacały są przez MA ustawiane na czarnych listach ;)

Myślę że MA chce się pozbyć z gry właśnie takich osób a nie mogą poprostu pobanować im postaci. Ogólnie MA wkońcu ma zamiar zarabiać więc nie zależy im na takich graczach, zamiast tego wolą by o grze było głośno i sprowadzało to nowych z grubymi portfelami (zauważcie jak ceny na niektory stuff skoczyły po tym jak neverdie kupił CND.

dam jeden prosty przykład NZR najlepszy z crafterów mając najwyzszą szanse na sukces w tej chwili ma w crafcie skutecznośc okolo 40% nadal jest w stanie co nieco zarobić ale o zadnym skilowaniu nie ma juz mowy. Myślicie że dlaczego on odchodzi z gry ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2006, 22:02 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Dyskusje o hof'ach/global'ach już były wielokrotnie więc nie musicie znów dublować (conajmniej) swoich wypowiedzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 00:57 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
ja mimo wszystko bym Ci polecił wypłatę z gry, odinstalowanie PE i zajęcie się czymś bardziej konkretnym.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 08:36 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer/Devour napisał(a):
ja mimo wszystko bym Ci polecił wypłatę z gry, odinstalowanie PE i zajęcie się czymś bardziej konkretnym.

a myślisz że co ja robie przez ostatnie dni :wink: niestety nie tak łatwo spylić to wszystko za jakąś sensowną cene ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 09:26 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dragon napisał(a):

Myślę że MA chce się pozbyć z gry właśnie takich osób a nie mogą poprostu pobanować im postaci. Ogólnie MA wkońcu ma zamiar zarabiać więc nie zależy im na takich graczach, zamiast tego wolą by o grze było głośno i sprowadzało to nowych z grubymi portfelami (zauważcie jak ceny na niektory stuff skoczyły po tym jak neverdie kupił CND.

OFFTOPIC

A ja myślę, że jednak tacy co się dorabiają są motorem ekonomii w grze. Na tym też MA zarabia. Bo taki uber za full Shadowa 3 z hakiem lata temu płacił ok 1k ped (jak się niemylę) a teraz.....?

Dziekuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 09:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dragon napisał(a):

a myślisz że co ja robie przez ostatnie dni :wink: niestety nie tak łatwo spylić to wszystko za jakąś sensowną cene ;)

Kolejny gracz rozstaje się z PE?

Profil Offline
PostWysłany: 07 Lut 2006, 09:59 
Dragon nierozumiem dlaczego to robisz .... mozesz przeciez sprzedac wszystko NAwet skillle i zorbic nowa postac o tylko tak dla zabawy .... by moc dalej grac i bawic sie od poczatku .... znam goscia co z gry wyplacil okolo 13k zł .... niesprzedajac postaci i skilli ... mozesz zrobic podobnie i zaczac od nowa i znow zaczepic o nic rozgrywki w Calipso :) lub sprzedac czesc tego co masz i zaczac od handlu (bys niemusial sweatowac :P)
W sumie niewiem jak ty o tym wszystkim myslisz, latego to co napisalem moze byc calwkoicie zbedne...

Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 14:31 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wsumie przez te lata co grałem razem z tym co teraz wyplace bedzie to jakies 45 tyś zł :) a wpłaciłem do gry tylko 20$ na samym początku (wtedy to były czasy zato mozna było śmiało pograć z miesiąc na przyzwoitym poziomie ;)

jeżeli wszystko będzie tak jak chcę to za kilka tygodni po sprzedaży będę miał spowrotem swoją postać jeżeli do tego czasu MA poprawi znacznie sposób w jaki prowadzone są wypłaty to pewnie wróce do gry ale raczej nie będe już polował itd.

zalyze mi aby spylic wszystko razem jednak jezeli to nie wypali będę zmuszony sprzedawać oddzielnie skille (stuff ale to juz prawie spylilem) a pozniej jeszcze w h.... i troche ped w jakiejs normalnej cenie (a najlepiej osobą z zagranicy bo zamiast 25 zł za 100 mozna wyciagnąć i 28 :P ogolnie zajelo by to tyle czasu ze szkoda gadać ale pewno itak będzie to szybciej niż przez MA

jakby niepatrzeć po wszystkim chcę zachować swoją postać bo może jeszcze kiedyś wrócę do PE 8)

ale wkońcu to niejest dyskusja na temat mojej osoby tylko na temat kupowania avatarów w celu ich używania

ps. (Warlock nawet nie wyobrażasz sobie jak wielu to robi ostatnio, tylko z racji że na publicznych forach zabronili sprzedawania tego typu ludzie kożystają z kontaktow w grze by spylać całe avatary cash lub itemy) temu ogólnie nie słyszy się zadużo o odchodzeniu graczy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 15:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Moze to bedzie offtopic ale wydaje mi sie ze MA chce zostawiac gre dla "panow z grubymi portfelami " a zwyklych graczy zmusisc do opuszczenia Tynek tailor materialow w jeden dzien ulegl zalamowi jakiego jeszcze nie bylo :) Z tego co sie dowiedzialem od tailorow poprostu juz nie kupuja materialow bo maja za wysokie % a po ostatnim vu idzie to jakby nie chcialo i skille juz niepomagaja . przekonalem sie o tym na wlasniej skorze jak Killer Miller prubolwam moi zrobic sombrero i nie udalo mu sie to 6 razy pod rzad (przed vu udawalo mu sie co najmniej za drugim razem) cos jest nie tak ?
Ma chyba nie umie myslec przeciez ekonomia normalych graczy jest 99% ich zyskow a jezeli normalni gracze odejda to uberzy tez. Kieyds normalnie mozna bylo nawet za amrne 300ped pominigowac z 4dni bez wiekszych strat a teraz mozna nietrafic ani jednej bomby z 50 co juz jest niedorzecznoscia . zostaje sam handel na ktorym tak samo mozna stracic.
A co do fartow ze koles blaka sie 3dni i trafia 23k w lyscie to jest nastepna niedorzecznosc ktara MA robi specjalnie ( I ty tez mozesz trafic ! Mimo ze niemasz skilli!) a oni poprostu an tym typku i tka zarobia bo to przetraci na najlepszy stuff bez skilli pozniej wruci do miningu bo mu sie zacznie nie oplacac a minig mu powie buc-a jak konto mu sie wyrazure zacznie wplacac
bo bedzie myslec ze trafi jeszcze jednego hofa.
Takie jest moje zdanie

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2006, 17:05 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Dragon napisał(a):

nie Tobie misiu, nie Tobie ;] wiem, że Ty masz trochę oleju w głowie i bardzo dobrze, że w końcu zebrałeś się na ten ruch.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Lut 2006, 08:49 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dragon napisał(a):
wsumie przez te lata co grałem razem z tym co teraz wyplace bedzie to jakies 45 tyś zł :) a wpłaciłem do gry tylko 20$ na samym początku (wtedy to były czasy zato mozna było śmiało pograć z miesiąc na przyzwoitym poziomie ;)
.

OMG... no to jestem pełen uznania.
Wolno zapytać kiedy zacząłeś grać i co sprawiło, że tyle jest wart Twój awatar?
Za to już można kupić samochód!!!!
Ja nie gram dla zarobku, tylko dla zabawy (a gram już 2gi rok) i swoje konto szacuję tak na oko na 10-12k ped.

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Lut 2006, 12:27 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
młody chłopak, a łeb jak u starego
już kiedyś mówiłem, że to dobry wzór do naśladowania dla młodzieży ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Lut 2006, 15:21 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no ja tez grałem dla zabawy ale wyszła i z tego miła premia ;)

na początku gł handel poźniej polowanie do 7.7 było tak że śmiało można było profitować na huncie mając skille i odpowiednią broń oraz strategię. No i wsumie dzieki kontaktom udało mi się zrobić sporo ładnych inwestycji które zwróciły się z nawiązką i tyle.

a gram od czerwca 2003 chyba że coś pomieszałem. (eventualnie 2002)

koniec o mnie nie odpowiadam na więcej pytań wracajcie do tematu :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Lut 2006, 17:19 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
a i tak wszystko na dzifki i voodke wyda/l, ehhh ta mlodziez :P

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości

Panel
Skocz do: