Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2006, 15:22 
Witam i pozdrawiam wszystkich. Mam problem. Duzi. Mianowicie: ściągam instalator PE i staram sie ściągnąć samą grę, plik ark. Ściągam oczywiście przez Client Loadera. No dobra, ściągnąłem. Plik jest testowany. OK. I oto co mam w raporcie: "File is corrupted", i dalej jest napisane żeby zrestartować loadera, bo na tym co ściągnąłem grać się nie da. Tylko że ja to robiłem to już 4 razy :? . Może przyczyna tkwi w tym, że jeszcze mi się nie udało ściągnąć tego za jednym razem (tzn. wracałem do loadera po restarcie kompa)? Może ktoś tu jest mi w stanie pomóc? Bardzo bym prosił (jak to zwykł mawiać mój 3- letni braciszek: pas).

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2006, 16:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Na to wygląda, że plik się kaszani podczas przerw w ściąganiu.
Więc proponuje zaciągnąć całość za jednym razem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2006, 13:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Zobacz czy ściągnęło ci całą grę najlepiej sprawdzić jej rozmiar ,na obecną chwilę gra powinna zajmować 1,50 GB ,jak masz taki rozmiar to usuń plik exe project entropii i client loadera ,następnie uruchom plik CLDLLPatcher w folderze entropii ,po uruchomieniu go powinno ściągnąć nowego client loadera i PE exe no i powinno działać ,jeśli nie to radzę tak jak ateusch ściągnąć grę od nowa bez przerw w ściąganiu.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 215 gości

Panel
Skocz do: