Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2006, 20:58 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
Mam do Was forumowicze pytanie, mianowicie ostatnimi czasy (coś mi sie zdaje że od mini update z początkiem stycznia) mam extremalny problem z zalogowaniem sie, tzn. ładuje sie do gry po czym po ok 1-3 min connection lost, wielokrotne logowanie nie rozwiązuje problemu, restarty kompa też nie. Zaznaczam że nigdy wcześniej nie miałem tego typu problemów. Czasem jednak bez żadnej przyczyny zaskakuje i moge hulac do woli. Oczywiste jest że dośc znacznie utrudnia mi to przyjemność (lol) z gry. Czy macie podobne problemy? poniżej cyknąłem fotke z komunikatem jakiego wcześniej nie widziałem nigdy, występuje w momencie interakcji z tt , rt i store. Macie jakieś rady to postujcie :) thx and pozdro ;)

Image

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2006, 21:02 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:39, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2006, 21:20 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
pingi 90+ to karygodne? :) malo grales w gry mmo ;P
500 to juz ciezko... ale jak sam napisales to juz extreme :P
mi do gry wchodzi jak zawsze, a lagi (jak i takie komunikaty) zdarzaja sie, czasem z winy mojej, czasem z winy PE. ale mialem tak od zawsze, czyli u mnie miniupdate styczniowy nic nie zrobil ;P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2006, 22:15 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:39, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2006, 22:27 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 115
Society: RED LEGION CADETS
Masz neta przez antene ? Może ktoś pobiera twój sygnał, albo jeśli masz sieć jakąś większą jest przeciążona. Mi się tak dzieje gdy jednocześnie gram i używam programów p2p.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Sty 2006, 23:27 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
Level napisał(a):
chodzi mi o pe, tylko o pe, taki ping to w moim przypadku tylko ich wina, a w moim przekonaniu to co dzisiaj sie działo (teraz ok jest o dziwo lol) jest bardzo rzadkim zjawiskiem, z resztą, gram w MMO od dawna i jedyne przykre sytuacje tego typu miałem grając na priv serwerach....(anyway: czemu tu każdy komentuje w takich tematach inną osobe...zamiast zdać raport co sie dzieje lol :? )

ustosunkowalem sie do tematu.
a chcialem dodac, ze ping 90, a nawet do 200 to w grach mmorpg dobre warunki. warunki jakie ma wiekszosc osob. pingi rzedu 20-30 oferuja pewnie jedynie niedarmowe fpsy jak cs, q, u. mialo to uswiadomic ciebie, ze nie sa to lagi, a warunki normalne.

//mistrz ot - hellutek

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sty 2006, 00:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Ciezko cos poradzić, wina pewnie lezy u Twojego ISP. Czy te lagi wystepuja tylko w PE? Tez tak mialem pare razy, powiedzmy raz na jakis długi czas ;) Wejdz w nocnych godzinach i zobacz czy masz to samo. Moze jakis wirus lub cos podobnego?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sty 2006, 00:48 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
nie mam anteny tylko dość szybki net jeśli e-wro komuś coś mówi to wie ;)

zdaża sie to powtarzam od max 2 stycznia

nie używam programów peer 2 peer

patrząc na fl widze że niejedna osoba ma takie problemy bo miganie na czacie jest dość częste

provider jest na bank good

wiec kapa, wina jest wyłacznie po stronie MA

wlazłem na amatherę i jakoś sie udało, wiec to ich servy coś siadają, pora też chyba nie ma znaczenia, poniewąż po południu pykałem, ok 19 zaczęła sie jazda.

[ Dodano: Czw 12 Sty, 2006 00:49 ]
ps avast i adaware nic nie wykryło, zresztą net działa normalnie hehe, tak wiec p... MA :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sty 2006, 11:11 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
a dupa tam net wina serwerów ma juz chyba najwyzszy czs aby cos z tym zrobili bo czasami sie grac nie da

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2006, 12:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
zawsze kiedy ładują content namiętnie mam takie objawy
zwykle po kilku dniach jest jakieÅ› vu, mini ewntualnie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2006, 14:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Hehe ,ja kiedyś też nie moglem się połączyć ale teraz jest już spoko ,nic na to nie poradzisz jedynie zostało ci cierpliwie czekać aż się poprawi :) ,wkońcu będzie chodzić normalnie :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sty 2006, 01:10 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Sterling & Moss
Nick w grze: Lunar_PL
Lagi i zrywy to normalka tydzień przed kazdym nowym VU. No i czasami po otwarciu nowych rzeczy kiedy to 3/4 ludzi zlatuje się na serwery w tym samym czasie jak czarownice na sabat :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2006, 01:07 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
dla mnie nie taka normalka, 1 raz mam takie problemy i niebywale mnie one flustrują :(wg mnie MA straciło przepustowość w kablu o 75% :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2006, 01:57 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 123
Society: chłopaki z ferajny
Nick w grze: borq
u mnie też było podobnie, po ostatnim mini updatcie miałem lagi nie do opisania. Grać sie nie dało. I z tego co czytałem na zagranicznych forach to wiele osub ma podobny problem. (bardzo wiele to był chyba ich najdłuzszy temat na całym forum). Ja juz tego problemu chudy nie mam. A problem rozwiązałem w następujący sposub- zalogowałem sie , złożyłem zażalenie i po 2-3 dniach dostałem odpowiedź-(z grubsza) bardzo przepraszamy za niedogodności ale non-stop trwają poprawy i udoskonalenia. Ale bez żadnych zmian w ustawieniach, sieciowych graficznych, sterownikowych, wszystko w ruciło do normy. Jeśli chcesz możesz sprubować tego sposobu nic cie to w końcu nie kosztuje a może pomóc.

pozdro for all

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: