Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2005, 11:13 
Witam...

Zalozmy ze poszedlem latwiejsza droga tj. wplacilem 10$ (na dobry poczatek) i co dalej. Co powinienem kupic, w co zainwestowac. Przeczytalem to forum i ciagle nie wiem w jaki sposob sie ukierunkowac... BTW przesiadlem sie z Lineage2 i chyba mam problemy z przestawieniem sie.... :P

Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2005, 12:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Znajdz mentora,on Ci wszystko powie :P

[ Dodano: Sob 31 Gru, 2005 12:04 ]
pelzak napisał(a):
Witam. Chętnie pomoge Ci jako uczniowi, jesli masz ochote nim zostać. Sądze, że obie strony będą zadowolone z tej "symbiozy". Napisałem Ci już co i jak. Pozdrawiam

O,no to juz masz mentora :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2005, 12:03 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 0
Society: DASK
Nick w grze: Grand Master Pelzak PRO
Witam. Chętnie pomoge Ci jako uczniowi, jesli masz ochote nim zostać. Sądze, że obie strony będą zadowolone z tej "symbiozy". Napisałem Ci już co i jak. Pozdrawiam

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2006, 17:18 
Elanor napisał(a):
Znajdz mentora,on Ci wszystko powie :P

O,no to juz masz mentora :D

Cos go nie widac ostatnio...Jest moze ktos jeszcze chetny do pomocy???

Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2006, 10:15 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
chętnie pomogę

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2006, 11:29 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 98
Cytuj:
10$ i co dalej

10$, a dalej kolejne 10$, a potem 20$, a potem już tylko co wpłatę więcej :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2006, 14:48 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Jeśli nie stać Cię na wpłacanie co miesiąc 10-30$ a masz cierpliwość to najlepszym zajęciem jest Handel.
Jest to najszybszy sposób zarobienia kilku, kilkuset ped. Oczywiście nie jest to łatwe i zależy od początkowego kapitału jaki chcesz na to przeznaczyć. Jest to zwązane ze staniem w miastach i/lub na aukcjach i wyłapywaniem okazji. Po dorobieniu się powiedzmy 1k ped można śmiało zacząć polować. Straty na polowaniu pokrywać utargiem z handlu. A jak trafi się hofik ;) rozdysponować go wedle potrzeb.
Ostatnio mało handluję, ale z mojego doświadczenia wynika, że 300-500 ped na początek starcza.
Oczywiście , w zależnosći od tego ile będziesz stał dziennie i handlował, i od szczęscia, można spędzic na tym nawet 3 miesiące zanim zaczniesz ostro skilować.
handluj tanimi mineałkami, enmaterami rzeczami do szycia. Kupuj surowe, przerabiaj na gotowe do u życia i wystawiaj na aukcji okrągłe ilości 100, 200, 1k sztuk (crafterów to bardziej zachęca do kupowania). obserwuj auckje i stronki poświęcone statystykom jak najczęsciej, aby być bieżąco z cenami, bo rynek jest dynamiczny i w ciągu kilku dni może się sporo zmienić.
Wyrabiaj sobie znajomości aby zapewnić sobie stały dochód matriału którym handlujesz.
Na początku skup się na kilku ( 2 lub 3 ) rzeczach. W miarę powiększania kapitału obrotowego zdobywaj nowe rynki.
Jest kilka sztuczek....ale opowiem Ci o nich jeśli zgodzisz się być moim disciple :)

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2006, 15:37 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
A mi powiesz o tych sztuczkach? Pamietaj ze ja kiedys chcialem byc twoim disciplem ale juz nie moglem :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2006, 15:52 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Sisior napisał(a):
A mi powiesz o tych sztuczkach? Pamietaj ze ja kiedys chcialem byc twoim disciplem ale juz nie moglem :wink:

heheh..... jak wszystkim powiem, to już to nie będzie tajemnica i nagle wszyscy będą za dużo zarabiac ;)

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2006, 16:07 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
przeciez nie musisz tego pisac na forum tylko wyslac mi wiadomosc na pw :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2006, 08:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Sisior napisał(a):
przeciez nie musisz tego pisac na forum tylko wyslac mi wiadomosc na pw :)

Sorki ale pewne tajemnice to Tajemnice :)

Dziękuje i pozdrawiam

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Skocz do: