Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2005, 20:39 
Mam PE z ŚGK ze stycznia 2003r. i nie moge uruchomić gry.

Po kliknięciu na Launch Project Entropia pojawia się okienko z jakimiś licencjami kilkam na i I accept wyświetla się Contacting server... a potem okienko z błędem połączenie i twierdzi że server może być nie połączony
HELP Me!!!

Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2005, 21:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Diego napisał(a):
Mam PE z ŚGK ze stycznia 2003r. i nie moge uruchomić gry.

Po kliknięciu na Launch Project Entropia pojawia się okienko z jakimiś licencjami kilkam na i I accept wyświetla się Contacting server... a potem okienko z błędem połączenie i twierdzi że server może być nie połączony
HELP Me!!!

Ja tez kupilam sobie w te wakacje stary numer SGK i wlasnie dzieki temu zainteresowalam sie PE.. Ja tez tak mialam,ale nic,nie poddalam sie,weszlam na strone glowna gry: www.project-entropia.com i sciagnelam stamtad 8) I wszystko dziala! :wink:
(Po prostu wersja z 2003 roku jest teraz mocno przestarzala..:P)
Milego grania! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2005, 21:33 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
to samo miałem napisać
też miałem taki problem i też ściągnełem gre w głównej stronki i jak dotąd wszystko działa :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2005, 22:50 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Kuchash
Diego Bracie !!!!!!!!! Niech Milten i Lester będą z Tobą :) Nawet Ciebie nie znam ale już cię polubiłem, mam nadzieje że się kiedyś w knajpce podczas kradzieży złotych pucharów spotkamy :) ??

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 00:34 
lol Kuchash widzie ze grasz w gothica bo ja jestem tego cholernym fanem juz to przeszlem duzo razy i mam all gothic orginalne :wink:

PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 10:33 
Ale chodzi o to że nie chce mi sie czekać aż sćiągnie się te 600mb (mam 128kb/s)
A z kond moge ściągnąć patha do PE??
do Kuchasha: Możliwe

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 10:39 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
zostaw komputer na nocke i powinno się ściągnąć

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 15:08 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Diego napisał(a):
Ale chodzi o to że nie chce mi sie czekać aż sćiągnie się te 600mb (mam 128kb/s)
A z kond moge ściągnąć patha do PE??

Obawiam sie, ze nie masz wyjscia.

Wlasciwie masz do wyboru 2 mozliwosci:
- sciagasz jakas pelna wersje w jednym kawalku (na ftp://ftp.project-entropia.com/Clients/ jest 7.3.0 717350KB), ktora pozniej sama sie uaktualnia,
- sciagasz instaler (ftp://anonymous@ftp.project-entropia.co ... taller.exe) a on sam zaciaga aktualna wersje (co w praktyce moze trwac dluzej niz pierwszy sposob).

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 18:51 
Ściągnołem instalera odpaliłem go coś zainstalował odpalił PE zaczął go uaktualniać i problem jest teraz taki że w pewnym momenicie sie przerywa i pojawia sie komunikat że Clijentloader.exe współpracuje z Kernel32.dll a jego brakuje (komunikatu nie pamiętam dokładnie ale o to chodziło)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 18:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
A jaki mamy windows? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 19:11 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Od razu napisze, ze musi byc XP lub 2000 - na innych zapomnij o PE.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 19:56 
dziemi
pocieszyłeś mnie
BArdzo!
(mam 98 :()
Więc tu jest pies pogrzebany?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2005, 20:04 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
Diego napisał(a):
dziemi
pocieszyłeś mnie
BArdzo!
(mam 98 :()
Więc tu jest pies pogrzebany?

tAk tutaj, a raczej tu jest PE pogrzebane
:twisted: :twisted:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2006, 20:15 
Czesc wszystkim! ostatnio walcze godzinami z ta gierka i za nic nie moge jej uruchomic.instalowalem z pelnego pliku i przez instalatora ze stronki. w zaden sposob nie zadzialalo a zrobilem cos okolo 20 prob jak nie lepiej. moj komp spelnia wszystkie wymagania mam tez wszystkie stery jakie sa potrzebne.nie mam pojecia o co chodzi.jesli mozecie mi pomoc bede wdzieczny. trace tylko nerwy przy tej grze a reinstal nie wchodzi w gre bo ilez mozna...Ci co to wszystko trzymaja w lapie maja gdzies graczy - pisalem do support'u, po prostu smiech na sali,szkoda na nich czasu.pozdrawiam

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2006, 21:26 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
Co znaczy ze nie mozesz jej uruchomic? Dostajesz jakis blad? Zero reakcji? Opisz dokladniej symptomy

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2006, 21:39 
chodzi mi o to,ze kiedy proboje wejsc do gry wywala mi komunikat "obsolete,invalid or outdated installation" instalowalem juz z roznych plikow i ciagle jest to samo teraz mam 7.7.0.wszyscy pisza o firewallach ale u mnie na pewno nie w tym jest problem.juz nie mam pojecia gdzie i czego mam szukac. chyba oleje ta gierke mimop ze zawsze chcialem w nia zagrac.pozdrawiam

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2006, 22:03 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
outdated installation bo obecna wersja to 8.0.2

Nie mam pojęcia dlaczego w ogóle nie pojawia Ci się okienko z downloadem nowego vu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2006, 22:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Z tego co piszesz - wynika, ze nie probowales jeszcze z oficjalnego instalatora gry sciagnac cala najnowsza wersje. Chociaz to co masz - powinno sie uaktualnic...

Co sie dzieje jak uruchomisz to: ftp://anonymous@ftp.project-entropia.co ... taller.exe ??

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2006, 17:37 
Siemka ja tez mialem podobny problem kombinowalem na wszystkie mozliwe sposoby nowe sterowniki directX itp rozne wersje clienta sciagany in staler z glownej stronki nic nie pomagalo !!! Az pewnego razu wpadlem na WSPANIALY pomysl <B>w zakladce "options" w miejscu "connection" zmienilem na 128 kbit (ISDNx2) <B> i EUREKA zadzialalo !!! SPROBUJCIE moze wam tez pomoze Pozdrawiam Burzmaster :D

[ Dodano: Wto 17 Sty, 2006 17:37 ]
Siemka ja tez mialem podobny problem kombinowalem na wszystkie mozliwe sposoby nowe sterowniki directX itp rozne wersje clienta sciagany in staler z glownej stronki nic nie pomagalo !!! Az pewnego razu wpadlem na WSPANIALY pomysl <B>w zakladce "options" w miejscu "connection" zmienilem na 128 kbit (ISDNx2) </B> i EUREKA zadzialalo !!! SPROBUJCIE moze wam tez pomoze Pozdrawiam Burzmaster :D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sty 2006, 14:27 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 116
Nick w grze: Qxan
Moim zadaniem uv 7.7.0 nie jest juz updatowalny to nie ma plikow na serverach MA ale nowy instaler jest online!

Sróbuj uruchomić Client Update w katalogu z gra!
Jezeli napisze Ci ze nie ma poloczenialub nie dziala ftp tzn ze nie ma tych plikow!

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

Panel
Skocz do: