Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 27 Gru 2005, 15:26 
Nie moge sie zalogowac do gry. Sciagnałem gre, utowrzyłem konto i dostał maila z aktywacją. Wpisałem hasło. Sciagneła mi sie gra i wpisałem login i hasło, gra sie właczyła i wyskoczył komunikat, ze hasło lub login jest nieznany. Wiec zamowiłem przypomnienie hasła, weszłem znowu na stronke z aktywacją i wpisałem hasło, a tam pisze :

Invalid activation code, the link you followed is either already used or malformed. Make sure that the link you followed is complete, it should look something like this:

https://www.project-entropia.com/account/Activate... i cos tam jeszcze pisze

If it still does not work, you may try to retrieve a new activation link at this page, note that old links will be invalid after this.

I odsyła mnie znów do tej samej strony. Co robie źle? Jak ma na to zaradzic? Co zrobic, zebym mógł uruchomic gre?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Gru 2005, 18:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ciezko powiedziec co robisz zle. W skrocie - nalezy postepowac wg instrukcji zawartych w mailu.
Skoro nie dziala - tzn, ze cos jednak namieszales :(
Blizej nie pomoge bo naprawde wieki temu aktywowalem konto...

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 27 Gru 2005, 20:34 
Ok, ja po prostu jeszcze raz sie zarejestruje i stowrze nowego gracza

PostWysÅ‚any: 28 Gru 2005, 10:12 
Ja mialem to samo -- zarejestrowalem sie przed swietami, a zagrac moglem dopiero wczoraj. widocznie aktywowanie kont w samej grze lekko sie przeciagnelo.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Skocz do: