Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2005, 15:33 
potrzebuje pomocy ponieważ mam zamiar zacząc grać w PE ale mam mały problem po zarejstrowaniu na głównej stronce PE dostaje na maila wiadomość od MA z moimi danymi które napisałem na rejstracji ale moi koledzy mówią że powinienem jeszcze dostać link na którym proponuje hasło do mojego avatara ale nic z tego na tej wiadomości niema żadnego linku :(
dlatego zwracam sie do was już opcykanych w te klocki prosze pomużcie mi ponieważ zamieżam zrobić sobie postać i zacząć grać w tą bardzo emocjonującą gre

dziękuje za uwage i porosze o pomoc pozdro

Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2005, 15:54 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Zmieniłem nazwę topicu - na bardziej odpowiedni

Prawdopodobnie twoje podanie zostało odrzucone.

Najczęstszą przyczyną są błędne dane osobowe (według MindArk) np. polskie znaki (ą, ś, ć, ...), jeśli nasze dane mają takie znaki wtedy należy wpisywać znaki bez kresek.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2005, 19:51 
Dziękuje za pomoc :)
możę masz racje może popełniłem tego typu błąd :oops:

jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2005, 20:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Hejas

Jeśli to nie wina tych znaków, to zrób sobie konto e-mail na msn.com albo onet.pl tam wysyłałem linka i było ok

Acha przypomniałem sobie, ja mam w nazwie regionu i nazwisku polskie znaki i jest ok, ale kiedyś coś zmieniali więc moze już takich nieprzyjmują ludzi, myśle jednak że powinno być ok

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2005, 21:43 
dzięuje już mam swoje konto jest wsztstko w 100% ok
dzięuje za pomoc
teraz tylko szukam nauczyciela jakiegoś dobrego który pomożę mi zacząć grać w tę gre :)
mam nadzieje żę dużo z was poszukuje nowych uczni

ja już miejwiecej wiem o co chodzi w tej grze umiem już sie posługiwać friend list chociaż nikogo niemam :P ale mi to wytłumaczył kolega jak to sie robi... :roll:

prosze wpisywać sie tutaj jako zainteresowani nauczaniem mnie :)
i prosze o takiego nauczyciela któremu niebrak czasu dla swojego ucznia :) dziękuje za uwage i pozdrawiam

:mrgreen:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2005, 23:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Tak, tak - takie czasy - panowie nauczyciele (tylko ci co maja czas na nauczanie) ustawiac sie w kolejce, nie przepychac i niech nowy sobie wybierze najlepszego :wink: Przeciez nie latwo o uczni ktorzy sami dochodza do tego jak uzywac FL...

A na powaznie to witamy na Calypso i niech ci mentor lekkim bedzie ! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2005, 23:53 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 119
Nick w grze: Misiek Misior Misiorny
Tak i życze przynajmniej 2 lat grania :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2005, 06:44 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
2 lata przy niskim tempie rozwoju to absolutne minimum by zauwazyc ze postac cos tam jednak umie ^^ Moja slicznotka po roku jazdy na full power bez trzymanki dopiero pokazuje pazurki a gdzie tam dotarcie do powaznych statsow kolejny rok nim ukaza sie rodzynki typu commando i killing strike :)

Co do mentoringu to najwazniejsze rady zawrzec mozna na forum w dwoch dzialach:

1. Wplaczasz? - to wplac kup full pixi z 8 axe 1x0 i fap 5 zalatw z dobrym kumplem sam sobie mentoring i dalej w tango

2. Grasz na czysto? - to dalej w teren zbierac pot, kupki i co tam jeszcze do lapek ci wpadnie, zalatw dobrego mentora co moze liczac na dobry stuff groszem sypnie dorob sie pierwszej setki (nie liczac kasy mentora) no i pomnazaj to. Gdzies za pol roku bedziesz w stanie dalej skilowac sam z zyskow o ile bedziesz sprawnym reselerem

Oczywiscie do tego dochdzi cale know-how co po ile, gdzie sa tp, jak polowac, jak minowac ale tego praktycznie zaden mentor nie nauczy a dochodzi sie do tego wlasnymi bolacymi 4 literami i pusta ped karta

Zycze powodzenia i swietej cierpliwosci przy 2 wariancie bo wtedy PE moze sie wydawac wysoce nieatrakcyjna. Dla pocieszenia podam ze przy moich umiejetnosciach idzie utrzymywac sie tylko i wylacznie z ciaglego skilowania - dla smaczku pokaze co mi ostatnio wpadlo w lapki ^^

Image

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 14 Maj 2005, 09:57 
moge wpłacić dla mnie 30zł to niewiele oczywiście biorąc pod uwage że ta kwota pomożę mi już zacząć grać

mam już mapke i 2 tp odkryte 8)
czekam tylko na mentora jakiegoÅ› kto mnie nauczy tych trudniejszych rzeczy

pozdrawiam i dziękuje... 8^)

PostWysÅ‚any: 16 Maj 2005, 13:42 
ok rozumiem żę nikt niepotrzebuje ucznia :cry:
szkoda sam pewnie niedam rady...
najwyżej niezaczne grać ale już mam postać :roll:

ok pozdrawiam i dziękuje :?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2005, 14:07 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Proponuje nie tylko tobie ale wszystkim ktorzy zaczynają -czytać forum codziennie wszystkie nawe posty.Zwróć szczególną uwage na organizowane imprezy (eventy) i staraj się w nich brać udzial.Poznasz sporo ludzi.I załatw sobie jak najwięcej TP.Widziałeś już mapke TP ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2005, 14:28 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Nowy napisał(a):
ok rozumiem żę nikt niepotrzebuje ucznia :cry:
szkoda sam pewnie niedam rady...
najwyżej niezaczne grać ale już mam postać :roll:

ok pozdrawiam i dziękuje :?

HEJKA! wyszukaj mnie w PE, ja Ci pomoge, dostaniesz nawet jakiś stuff na dobry początek. Widze w Tobie zapał i determinacje! jak coś to zglos sie do SOC TERMINALA i wyszukaj socka PLCorp a potem mnie :D
pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 10:30 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Witam, nareszcie ktoÅ› nowy :)
Mam nadzieję, że zbyt szybko nie wymiękniesz. Pamiętaj straty na polowaniu to normalka, zwolnienia w przyroście skilli to normalka :P Nie poluje na mocne moby, albo średnio mocne z takimi skillami jakie masz i takim sprzętem - wtopisz. No to tyle, trzymaj się jak najdłużej w tym dziwacznym świecie.

Jakby Duch spasował, to ja cię chętnie na discipla wezmę :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 13:24 
mam pytlko Port Atlantis i coÅ› jeszcze :oops:
niewiem jak cie znaleść możę kiedyś sie umówimy w port atlantis żębyś mnie wrzyją jako ucznia :lol:

dziękuje wreście za odpowiedż i pozdrawiam

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 14:15 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
NOWY >>> dziÅ› o 22:00 w Port Atlantis przy szafie grajÄ…cej, postaraj sie byc !

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 14:44 
TAK PUŹNO dzisiaj niemoge :(
moge teraz czyli o 15.42 :P
albo tak do 16.45 moge być bo puźniej musze iść :( więc jak ??

czekam na od[powiedz albo moge ci podać moje gg :P
6334459 i prosze innych żeby go nieużywali do niecnych planó :P

dziękuje i pozdrawiam

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 19:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
troce się spoźniłem :P sorka HduchC ale zrobie ci konkuręcje

jeżeli jeszcze niemasz mentora to polecam siebie :D ostatnio mam problm ze znalezieniem jakiegoś rozgarniętego ucznia :P (pomijając panne zza wschodniej granicy ale ona mało gra :D) a zdecydowanie przydał by się jakiś :twisted:

o tym że się nadaje swiadczy chyba fakt iż masa dyscipli ukończyło pod moją opieką :wink:

aby mnie znaleźć najlepiej zapytaj w grze o Dragona z Poltropi na 90% trafisz na kogoś kto ma mnie w fl gram ~8-12 h na dobe wiec powinienem być onlline w trakcie twoich poszukiwań

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 19:52 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
Dragon napisał(a):
gram ~8-12 h na dobe

... odwyk wskazany :P

Sam nieco przesadzam ale w 4h sie mieszcze

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 21:04 
wcześniej podałem gg Dragon chętnie moge być towim uczniem mi jest wszystko obojtnie tylko żęby mnie ktoś wkręcił w te gre myśle że dziennie będe grał napoczątek 3h to takie średnie granie jeśli mi sie będzie nudzić to wadomo krócej a jeśli będe miał co robić to moge grać cały dzień bo nieraz na kompie spędzałęm w soboty 14-16 h na grach online szczelaninkach z kolegami :) half life i c. strice :) więc wiesz

mam zamiar graćbardzo długo bo słyszałem żę niektórzy grają już 2-3lata i to mnie zachęciło :)

dziękuje i zpraszam na pogawętke na moim gg moja postać ma nick
Toxic :twisted: :)

pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2005, 21:39 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
lol, dragon jak zwykle żadnej okazji nie przepuścisz nie?

nvm

Toxic, tylko tak jak ci mówiłem, nastaw się na to, że ta gra pod pewnymi względami bardzo cię rozczaruje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Maj 2005, 06:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer/Devour napisał(a):
lol, dragon jak zwykle żadnej okazji nie przepuścisz nie?

Od ponad miesiąca zaden discipl nie ukończył treningu strasznie mi to statystyki psuje :lol:

Zresztą wiesz jak to wygląda jak trafi się umiejący myśleć discipl to tydzień 2 i trening ukończony :twisted:

ps. nieliczÄ…c kolorowania ciÄ…gle pozostajesz najlepszy :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 07:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Jakby co to przyjme ciÄ™ na praktykÄ™....

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 10:58 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
lol thx, ale kiedy to było? ;]

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 11:57 
moje gg jest podane prosze dragon napisz do mnie lub ty mi daj swój numer chciałbym już zacząć grać:)

dziękuje za uwage i pozdrawiam

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 13:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
napisałem już kilka razy nawet ;P 6334459 z racji ze nie odpisywales uznalem ze juz kogos znalazles :wink: a wychodzi na to ze dales zly nr :?

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 20:20 
Przepraszam możliwe że zły ale Drgaon mi podał gg i właśnie do niego pisze :)

sorek i pozdrawiam :)

Edit: sorrki ale dopiero puźniej zauważyłem twoją wiadomość (Dragon) że niemasz gg szkoda :( to musimy sie umówić w grze w inny sposób

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2005, 20:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Chciałem przypomnieć, że istnieje na tym forum system tzw. "Prywatnych wiadomości", łaskawie z niego korzystajcie, jeśli jest, a właśnie do takich celów (jak wyżej) jest przeznaczony.

Nie wszyscy muszą znać wasze nr GG, adresy e-mailowe. Nie wszystkich interesują wasze PRYWATNE rozmowy.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2005, 08:28 
dobrze przepraszam :?
:? :? :?

PostWysÅ‚any: 22 Maj 2005, 10:31 
dziękuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam mam już mentora (Dragon) i prosze aby ten cały temat został skasowany ponieważ już i zrobiłem sobie konto z czym na początku miałem problem :oops: i znalazłem (mam nadzieje) świetnego mentora który pomożę mi zacząć grać w tą pasjonującą gre :twisted:

dziękuje jeszcze raz za wszystko i pozdrawiam :P

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: