Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 16:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Ma zapowiedziało jakie ma plany na nadchodzący, 2006 rok:

-Powiększyć zespół programistów, grafików, marketingowców i... ludzi od supportu. :P Najwięcej zmian będzie jednak wśród grafików - ich liczba zwiększona będzie trzykrotnie!

-Reklamy w PE. Ale o tym już było.

-Nowe elementy gry, zarówno dla uberów jak i dla początkujących. Głównie będą to: system eventów (imprezy - jednym słowem), fabryki dla masowej produkcji i system zatrudnienia.

-Nowy wygląd. Teraz PE będzie wyglądało jak na 2006 rok przystało. :wink:

-Więcej możliwości ustawień. To dla tych co nie posiadają cudów techniki. :)

i...
Marco napisał(a):
This is the decade of the gamer!

źródło: Client Loader -> Community

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 16:28 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
A ja mam wrazenie, ze gdzies juz tego niusa czytalem... deja vu ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 16:46 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Bardzo ciekawie zapowiada się przyszłość PE :)
Cytuj:

można przetłumaczyć na Polski :?: :roll: :krowa:

Ostatnio edytowany przez MarO, 29 Lis 2005, 16:48, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 16:46 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Nick w grze: Posse
Tiaa co roku takie rzeczy mowia :P lub podobne.. no nic pozostaje czekac

System zatrudnienia.. hmm.. niestety to nie bedzie wygladac tak mysle zapewne :/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 16:58 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
MarO napisał(a):
Cytuj:

można przetłumaczyć na Polski :?: :roll: :krowa:

"To dekada gracza!" 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 19:40 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 108
Society: Kanwo
Nick w grze: Marcjan Martinus Tydeusz
Nowy wygląd. Teraz PE będzie wyglądało jak na 2006 rok przystało. - grafika w pe jest na poziomie q2 i morrowinda wiec kilka latek za takimi produkcjami jak starwars galaxies czy podobne tego typu wysoko budzetowe produkcje ;) :lol: (nie mam zamiaru psioczyc bo pe jest jedyna i niepowtarzalna ..) :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 22:32 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Lol, to teraz będzie aż trzech grafików :}

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2005, 23:40 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2005
marcjan napisał(a):
Nowy wygląd. Teraz PE będzie wyglądało jak na 2006 rok przystało. - grafika w pe jest na poziomie q2 i morrowinda wiec kilka latek za takimi produkcjami jak starwars galaxies czy podobne tego typu wysoko budzetowe produkcje ;) :lol: (nie mam zamiaru psioczyc bo pe jest jedyna i niepowtarzalna ..) :D

Poprawka, grafice PE daleko do morrowinda. Dwa, że PE nawet nie wykorzystuje 15% możliwości enginu gamebryo (starczy wejść na stronę producenta enginu i poczytać co ten silniczek potrafi). Moim zdaniem największy problem leży po stronie optymalizacji kodu, to niemożliwe żeby gra o tak uproszczonych modelach 3D, działała tak fatalnie, niezależnie od sprzętu. Może, w końcu ktoś tam w centrali zadymi czaszką i poprawi ten kod. :?

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 30 Lis 2005, 07:06 
Tu się zgodze, że gra jak na tą prostote(teren geometira itp.) jest bardzo wymagająca, a jak poprzednik napisał kod nie jest wogle z optym. nad tym powinni popracować i to bardzo.

P.S.
Witam wszystkich jako nowo przybyły

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lis 2005, 08:07 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
No spoko ,może wkońcu poprawią działanie serwerów i nie będzie tych lag które są najbardziej wnerwiające ,przydało by się też poprawić przenikanie przez różne rzeczy typu beczki ,kontenery i takie tam ,no a jeśli chodzi o grafikę to też by się przydała nowa i bardziej kolorystyczna chociaż gdy przeczytałem że będzie ona na miarę roku 1006 to się wystraszyłem bo będe musiał chyba wkońcu wymienić kartę graficzną :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lis 2005, 13:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Prayer/Devour napisał(a):
Lol, to teraz będzie aż trzech grafików :}

Haha doobre Prayer :D :P

A co do grafiki..na poczatku mi sie W Ogole nie podobala.Moze nie jest najwyzszych lotow,ale - mozna sie przyzwyczaic :) I teraz juz mi sie nawet podoba :P

PS Patrzac na to,jak poprawili wyglad wody,mysle,ze mozemy byc nastawieni optymistycznie :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2005, 16:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
zapowiedzi typowe, może za wyjątkiem możliwości zatrudnienia, ciekawe kto za to zapłaci, komercha się szykuje, a z kodem to nie dziwię się, że im nie idzie, ale PE powstał i jest ciągle zmieniany od wielu lat, więc najstarsi koderzy w MA nie wiedzą już o co w tym chodzi, pewnie musieliby wszystko napisać od początku

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2005, 17:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
coover napisał(a):
najstarsi koderzy w MA nie wiedzą już o co w tym chodzi, pewnie musieliby wszystko napisać od początku

I to by bylo najlepsze rozwiazanie.
Byc moze tak wlasnie zrobia jesli biznes bedzie im kokosy przynosil.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2005, 17:36 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
coover napisał(a):
najstarsi koderzy w MA nie wiedzą już o co w tym chodzi, pewnie musieliby wszystko napisać od początku

hehe dobre... fajnie jakby dali smaoloty odrzutowce statki kosmiczne wogule super by było.

PS. co do pisania kodu od nowa zna ktos może jakomś darmową aplikacje do tworzenia gier, bo Kaneva mi wysiadła.. mam problemy z wbscriptem na windowsie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Gru 2005, 22:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
Siemka:)

Co do grafiki PE uwazam ze jest dobra, moze jakies drobne poprawki by sie przydały ale niech narazie nie zmieniają jej na "bardzo" lepszą bo grafika mi nie nadąży za tym:P i tak mam spore lagi:P ale co racja to racje daleko jej do morrowinda;p lepiej niech kase zainwestują w hofy dla nas:)

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2005, 08:33 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 112
Society: Kingsajz
Nick w grze: Diz
ciekawa jest ta możliwość zatrudnienia,
ale czy przez MA?
czy gracze będą mogli zatrudniać innych graczy i jakiś do tego wymyślony system,
a imprezy pewnie będą słono kosztować, będzie to zabawa dla wybranych
typu pana nie wpuszczamy albo 500 ped :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2005, 12:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Heh jak to w życiu bywa ,jak kogoś nie stać na wejściówke to whodzi na drzewo i z góry ogląda całą imprę ,można też zwołać tych którym się nie udało wejść i zrobić własną imprezkę przed lokalem :]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2005, 12:45 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Napewno jedno jak i drugie (zatrudnienie,eventy) bedzie organizowane przez graczy a nie MA.
I to gracze beda ustalac warunki/oplaty itp. MA da tylko do tego narzedzia (i zapewne jakis decay w czyms ukryty) :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2005, 13:00 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Zabawa dla wybranych to nie od dzis istnieje :) Albo nie wszsycy o niej wiedzą albo wstęp to np. 10 ped. Tak było m.in. podczas słynnego "Nude Party" ;) Ale te 10 ped miało isc w całosci dla dziewczyn.. <droll> :taniec:

Własnie ja bym wolał żeby to MA jakis system zatrudnienia wprowadziła :( Ale pewnie bedzie on dla graczy, np. zamownienie u craftera\tailora która ma wieksze skille na ileś sztuk przedmiotu. Fajna sprawa, no ale noobkom na pewno lepiej by sie spodobała praca 8h w fabryce samochodów ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2005, 14:41 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
ciekawe czy do zorganizowania imprezy będą potrzebne jakieś itemy - pewnie tak
i będą słono kosztować, pewnie z lootów ale i może trochę elektroniki w końcu trzeba szukać nowych zastosowań do trzech dziedzin crafcenia (elekt.,mech,met.).

warto by było zorganizować jedną z pierwszych takich imprez,
tak właściwie to warto by było stworzyć soc, który by się specjalizował w dostarczaniu
rozrywki uberom, obecnie nie jestem w żadnym klanie mógłbym coś takiego założyć
ale że sam nie poświęcam az tyle czasu na granie potrzebowałbym parę osób z dużym doświadczeniem, kontaktami i już jakims dorobkiem i biegle władających ang..
naprawdę istnieje parę fajnych sposobów na wyciąganie pedów i to nie małych od uberów
oraz pseudouberów, którzy chcą zaspokoić swoją próżność i poczuć się jak elita.

[ Dodano: Wto 06 Gru, 2005 11:59 ]
fajnie gdyby ktoś i to najlepiej ze starych wyjadaczy odniósł się do powyższego postu i napisał co o tym myśli

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2005, 17:12 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ja siÄ™ odniosÄ™...

Posse napisał(a):
Zabawa dla wybranych to nie od dzis istnieje :) Albo nie wszsycy o niej wiedzą albo wstęp to np. 10 ped. Tak było m.in. podczas słynnego "Nude Party" ;) Ale te 10 ped miało isc w całosci dla dziewczyn.. <droll> :taniec:

za free tam wszedłem :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2005, 18:19 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
takie imprezki to małe piwko, mam na myśli organizowanie czegoś większego
polowania w PVP na pomarańczki 500 pedów możliwość brania udziału w polowaniu
maks 6 graczy, pula przeznaczona na pokrycie kosztów masek i opłacenie pomarańczek 500ped (20-30 osób zebranych w ściśle współpracującym podsojuszu którzy będą za drobne eventy dostawać drobne wynagrodzenie) oraz na nagrodę dla zwycięzcy 2000 , 500 dla organizatorów,

walki na arenach za pieniądze, wraz z możliwością obstawiania

Profesjonalnie stworzona w strona sojuszu oczywiście anglojęzyczna
oraz eventy na tej stronie + zarobek z reklamy różnych LGA

musi powstać sojusz głowny (można go łatwo rozleklamować i owiać aurą tajemniczości
- półlegalna gildia organizująca różnego rodzaju zawody, dostarczająca nie rzadko nielegalnej rozrywki,)
i przynajmniej jeden sojusz zrzeszający ludzi od czarnej roboty (uciekające pomarańczki ...)

w świecie PE nie rl mogło by być o tym głośniej niż o nie jednym evencie czy neverdie'u
nie warto robić czegoś dla mas, opłaca się tylko dla wybranych, cała sprawa polega na tym że trzeba ich najpierw ściągnąć a potem to już z górki....... :twisted:

jak coś to pisać pm

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2005, 11:27 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
znam przynajmniej 3 osoby róznej narodowości, które podchodziły do tematu tego rodzaju events, i w końcu sobie odpuścili, ale może Tobie się uda

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości

Panel
Skocz do: