Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 10 Maj 2005, 22:29 
Ostatnio podczas gry wywaliło - CTD. Po nieudanych próbach ponownego zalogowania, stwierdziłem, że obejrze sobie telewizję. Wyłączyłem komputer. Po jakiejś godzinie brat stwierdził, że obejrzy aukcje swoim Avem. Zalogował się, a ja stałem sobie z boczku i patrzyłem na ceny. Gdy brat odpalił FL, zrobiło mi się ciepło - mój Av był zalogowany. Przeszliśmy więc TP do miejsca, w którym złapało mnie CTD, a tu pojawia się komunikat, że opuściłem PE. Brat zawrócił więć Ava spowrotem na aukcje, aż tu nagle komunikat, że mój Av znów się zalogował. Szybko wylogowaliśmy Ava brata, i zalogowałem się swoim Avem. Pytałem się później znajomych, czy byłem w PE. Okazało się, że tylko widział mnie mój brat. Bug raczej nieszkodliwy, ale strachu może napędzić.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2005, 12:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Swojego czasu, kumple byli na mnei zdenerwowani bo mówili że in na pm-y nie odpisuje, lecz wtedy mnie nie było w PE nawet, bug ten jest od bardzo dawna, najczęściej gdy masz laga i chcesz nacisnąć TT a przez przypadek wciskasz repair, naciskasz jeszcze raz tt i masz zbugowaną postać :P po relogu czasem nieda się zalogować

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2005, 14:44 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
ja to po ostatnim updacie jestem wywalany co dwie minuty :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2005, 21:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Ale nam niechodzi o ctd, tylko o coś jakby "Time Ban" twój avatar jest zalogowany, bo sięzbugował i potem sam się naprawia i możesz się dopiero zalogować ( ja tak miałem buga 2 dni :( )

Pozdro

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: